Ce-ar fi daca incepand cu NMP4?
1. S-ar introduce pedepse (penalitati) pentru comportamente vadit jignitoare ale concurentilor? De ex. x % din suma de bani pe care o detine la un moment dat concurentul (daca nu are, va plati fie cand iese din casa, din sursele proprii, fie prestand "munca in folosul micii comunitati din casa");
2. Ni s-ar comunica zilele in care avem emisiuni in direct si toate finalele ar fi transmise in direct? De ce trebuie cosmetizate unele emisiuni, devreme ce se vrea a fi un reality Show? Iata, chiar si debutul NMP4 e o "surpriza" (adevarul e ca le croiesc si le ajusteaza din mers si acest lucru permite aparitia unei importante doze de subiectivism din partea moderatoarei ori a echipei din spatele ei).
3. Cartoanele cu rezultatele voturilor ne-ar fi aratate (asa cum ni se arata si ceea ce scriu concurentii atunci cand voteaza) si KanalD si-ar asuma cu-adevarat responsabilitatea in cazul in care ni se dau informatii gresite cu privire la numarul voturilor si numele celor clasati pe pozitiile 1-2; de altfel, atata vreme cat avem 75-80% emisiuni filmate anterior redarii lor pe micul ecran, nu avem cum sa stim daca si unde se duc voturile, banii platiti companiilor de telefonie, raportarile acestora catre KanalD etc
4. Periodic (de ex. 1 data/luna) 1-2 membri ai familiilor concurentilor (fete sau baieti deopotriva) ar veni in vizita la acestia si ar discuta DOAR in prezenta camerelor de filmat si numai lucruri permise, le-ar aduce schimburi de haine si probabil le-ar alina dorul (firesc) de acasa.
De altfel, numele emisiunii cred ca ar trebuie sa fie NMP SOACRA MARE!!!! Pacat ca mamele fetelor (sau fetele insele) sunt prea des puse in planul 2, undeva pe parcursul emisiunii ar trebui luate in seama si mamele fetelor, nu credeti?
Lista sugestiilor ramane deschisa si va invit sa va spuneti parerea; va asigur de toata buna-credinta mea
Cele bune tuturor,

Scuzati !

succes tuturor si ffffff multa rabdare
Imi pare tare rau sa constat nepasarea, comoditatea, suficienta in a analiza atitudini; daca nu ridici glasul, daca nu mergi la vot, daca te resemnezi.....nu ai voie sa ceri/astepti sa-ti fie bine, sa primesti respect. Lasa-i pe toti sa-si faca de cap si vei sfarsi prin a fi strivit