Vrem schimbari in regulamentul NMP4!

Nora Pentru Mama 3

Vrem schimbari in regulamentul NMP4!

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 11:54

La fiecare din editiile NMP, dar parca la NMP3 cel mai ades, s-a intamplat ca "mariile" lor concurentele si concurentii sa-si iasa din fire, in direct (sau in particular), sa se balacareasca unii pe altii sau sa arunce remarci jignitoare spre telespectatori, spre noi, cei carora ni se cere sa privim (facand astfel rating KanalD) si sa votam (aducand banii la bugetul pentru premierea finala); pe masura ce "se invechesc" in casa, unii concurenti explica purtarea lor prin aceea ca "sunt stresati, obositi etc"); ei uita ca trebuie sa-si asume acest statut de persoane inchise intr-un spatiu limitat pentru o perioada (mai mica sau mai mare), ca, practic, acesta le e serviciul pe durata cat sunt concurenti, ca doar sunt remunerati pentru asta (+ cazare si masa, basca ceva excursii etc). Organizatorii nu ne fac cunoscute etapele concursului, regulile se fac din mers, atentionarile lor se limiteaza adesea DOAR la purtarea lavalierei etc. Asa ca:
Ce-ar fi daca incepand cu NMP4?
1. S-ar introduce pedepse (penalitati) pentru comportamente vadit jignitoare ale concurentilor? De ex. x % din suma de bani pe care o detine la un moment dat concurentul (daca nu are, va plati fie cand iese din casa, din sursele proprii, fie prestand "munca in folosul micii comunitati din casa");
2. Ni s-ar comunica zilele in care avem emisiuni in direct si toate finalele ar fi transmise in direct? De ce trebuie cosmetizate unele emisiuni, devreme ce se vrea a fi un reality Show? Iata, chiar si debutul NMP4 e o "surpriza" (adevarul e ca le croiesc si le ajusteaza din mers si acest lucru permite aparitia unei importante doze de subiectivism din partea moderatoarei ori a echipei din spatele ei).
3. Cartoanele cu rezultatele voturilor ne-ar fi aratate (asa cum ni se arata si ceea ce scriu concurentii atunci cand voteaza) si KanalD si-ar asuma cu-adevarat responsabilitatea in cazul in care ni se dau informatii gresite cu privire la numarul voturilor si numele celor clasati pe pozitiile 1-2; de altfel, atata vreme cat avem 75-80% emisiuni filmate anterior redarii lor pe micul ecran, nu avem cum sa stim daca si unde se duc voturile, banii platiti companiilor de telefonie, raportarile acestora catre KanalD etc
4. Periodic (de ex. 1 data/luna) 1-2 membri ai familiilor concurentilor (fete sau baieti deopotriva) ar veni in vizita la acestia si ar discuta DOAR in prezenta camerelor de filmat si numai lucruri permise, le-ar aduce schimburi de haine si probabil le-ar alina dorul (firesc) de acasa.
De altfel, numele emisiunii cred ca ar trebuie sa fie NMP SOACRA MARE!!!! Pacat ca mamele fetelor (sau fetele insele) sunt prea des puse in planul 2, undeva pe parcursul emisiunii ar trebui luate in seama si mamele fetelor, nu credeti?
Lista sugestiilor ramane deschisa si va invit sa va spuneti parerea; va asigur de toata buna-credinta mea :swear: si va rog sa aratati aceeasi sinceritate si spirit critic constructiv in opinii; NOI, telespectatorii meritam respectul celor ce pun pe piata astfel de emisiuni, l-am castigat prin faptul ca le-am dat credit in numar atat de mare; dar nu un credit neconditionat...
Cele bune tuturor, >:D<
Cod: Selectaţi tot
[i]Prietenia nu se marturiseste, se simte; respectul nu se cere, se capata....[/i]
donucu
Incepator

Re: Vrem schimbari in regulamentul NMP4!

Mesajde mayalia » 21 Iun 2009, 11:59

Frumoasa pledoarie ,te deranjeaza sa mutam topicul la sectiunea cu npm3?..Este prea devreme sa deschidem subiecte aici.
mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 12:05

Multumesc de apreciere si voi cauta cu interes sa aflu ce gandesti in legatura cu cele de mai sus.
Am mai citit comentarii de -ale tale si-mi place stilul tau de moderator! Eu n-am mai intrat pe Forum de la NMP2 (din lipsa de timp).
Nu ma deranjeaza defel mutarea topicului pe NMP3, poti s-o faci, poate e chiar mai bine.
S-auzim de...toate :smile:
[i]Prietenia nu se marturiseste, se simte; respectul nu se cere, se capata....[/i]
donucu
Incepator

Mesajde mayalia » 21 Iun 2009, 12:13

Donucu ,suntem manipulati de kanalisti prin intermediul scenariilor facute din mers .
Au invrajbit concurentii si in fct de situatii au creat noi reguli pe parcurs.

mi-as dori transparenta voturilor pentru inceput.
mayalia
Moderator

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 12:20

mayalia scrie:Donucu ,suntem manipulati de kanalisti prin intermediul scenariilor facute din mers .

Sa incercam sa strigam ce ne deranjeaza, se vor auzi cu siguranta off-urilr noastre daca traim intr-o tara civilizata. DACA???? :o Scuzati !
donucu
Incepator

Mesajde dino _32 » 21 Iun 2009, 12:23

donucu scrie:
mayalia scrie:Donucu ,suntem manipulati de kanalisti prin intermediul scenariilor facute din mers .

Sa incercam sa strigam ce ne deranjeaza, se vor auzi cu siguranta off-urilr noastre daca traim intr-o tara civilizata. DACA???? :o Scuzati !

Salut , ce tare-i avatarul tau,daca era femeie as fi zis ca-i ildico :lol:
dino _32
NPM Expert

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 12:29

dino _32 scrie:
donucu scrie:

Salut , ce tare-i avatarul tau,daca era femeie as fi zis ca-i ildico :lol:

Salut, mai "Mama Omida" ce esti! :))
:clap: :clap: :clap:
Despre topic n-ai nimic de spus?
donucu
Incepator

Mesajde mayalia » 21 Iun 2009, 12:31

donucu scrie:

Din pacate traim in Romania iar nemultumirile noastre marunte sunt subiect fara interes. :lol:
mayalia
Moderator

Mesajde dino _32 » 21 Iun 2009, 12:36

Ce sa mai zic Donucule, eu vroiam transparentza totala mai ales la seara eliminarilor X(
dino _32
NPM Expert

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 13:09

dino _32 scrie:Ce sa mai zic Donucule, eu vroiam transparentza totala mai ales la seara eliminarilor X(

Ce sa zic? Am mai spus-o pe Forum la NPM2, cine reuseste sa intre in direct la telefon, sa spuna raspicat cate ceva din remarcile noastre atat de incomode pentru dumnealor! Nu cred ca va reusi sa ne fenteze Gabita de fiecare data, nu crezi? Insistam: aici pe Forum, la telefon, poate ca va mai fi invitat cineva in casa....ca in platou ca figuranti (asa cum le vad pe cele cateva doamne si domnisoare "bine instruite") nu sunt sanse de deslusire a puzzle-lui...
Hai, sa fie cu noroc!
In alta ordine de idei, eu nu am putut vedea emisiunea de aseara si va rog sa-mi spuneti daca au anuntat data MARII FINALE, multumesc!
donucu
Incepator

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 13:11

A fost HOT finala saptamanii trecute?
donucu
Incepator

Mesajde HPe » 21 Iun 2009, 13:31

:!: In Romanica , regulamentele sunt facute pentru a fii incalcate ! :P :wasntme:
HPe
NPM Expert

Mesajde mayalia » 21 Iun 2009, 14:06

donucu scrie:A fost HOT finala saptamanii trecute?

http://www.youtube.com/watch?v=RPLg8hZghmM

Finala peste doua saptamani...
mayalia
Moderator

Mesajde alexandra » 21 Iun 2009, 14:11

de abia astept sa inceapa npm 4
alexandra
Incepator

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 14:13

OK, cine e in finala? Considerati asta drept o intrebare retorica? N-as zice, la cat de mesteri sunt kanalistii, poate ajunge in finala Tatiana(NPM2) cu .....Marian (NPM3) !!!! :rofl: :rofl: 8-)
donucu
Incepator

Mesajde HPe » 21 Iun 2009, 14:19

alexandra scrie:de abia astept sa inceapa npm 4

Si yo , poate se mai racoreste .... ;) :D
HPe
NPM Expert

Mesajde bibicut » 21 Iun 2009, 14:25

imi place ceea ce am citit mi se pare o provocare pt cei de la kanal d sa vedem daca o si iau in serios au fost unele emisiuni in care vorbele jignitoare ale concurentilor m-au lasat masca cred ca ar trebui ca inainte de preselectie pt NMP sa li se faca concurentilor si un examen psihologic cine stie ce surprize pot avea organizatorii :? succes tuturor si ffffff multa rabdare
bibicut
Incepator

Mesajde MARIdo » 21 Iun 2009, 14:34

bibicut scrie:imi place ceea ce am citit mi se pare o provocare pt cei de la kanal d sa vedem daca o si iau in serios au fost unele emisiuni in care vorbele jignitoare ale concurentilor m-au lasat masca cred ca ar trebui ca inainte de preselectie pt NMP sa li se faca concurentilor si un examen psihologic cine stie ce surprize pot avea organizatorii :? succes tuturor si ffffff multa rabdare
bai oameni buni, tara arde si baba se piaptana...fi-v-ar kanald cu tot cu emisiunile lor, acum va bateti capul sa le imbunatatiti voi emisiunile, sa le faci mai educative...pai pe cine intereseaza asta? kanalul? ati gresit adresa...nu e interesanta decat decadenta...asta face bani. se sterg undeva ei, cu sugestiile voastre...vreti dreptate si adevar? CAUTATI-L IN ALTA PARTE!!!!!!!!!!!!!!!!!nu la teveu.
:envy:
"CAND ITI VOI PICTA OCHII, ATUNCI ITI VOI CUNOSTE SUFLETUL – Modigliani"
MARIdo
NPM Hero

Mesajde HPe » 21 Iun 2009, 14:37

MARIdo scrie:
bibicut scrie:imi place ceea ce am citit mi se pare o provocare pt cei de la kanal d sa vedem daca o si iau in serios au fost unele emisiuni in care vorbele jignitoare ale concurentilor m-au lasat masca cred ca ar trebui ca inainte de preselectie pt NMP sa li se faca concurentilor si un examen psihologic cine stie ce surprize pot avea organizatorii :? succes tuturor si ffffff multa rabdare
bai oameni buni, tara arde si baba se piaptana...fi-v-ar kanald cu tot cu emisiunile lor, acum va bateti capul sa le imbunatatiti voi emisiunile, sa le faci mai educative...pai pe cine intereseaza asta? kanalul? ati gresit adresa...nu e interesanta decat decadenta...asta face bani. se sterg undeva ei, cu sugestiile voastre...vreti dreptate si adevar? CAUTATI-L IN ALTA PARTE!!!!!!!!!!!!!!!!!nu la teveu.

MARIdo ! :o
HPe
NPM Expert

Mesajde donucu » 21 Iun 2009, 14:42

MARIdo scrie:

:( Imi pare tare rau sa constat nepasarea, comoditatea, suficienta in a analiza atitudini; daca nu ridici glasul, daca nu mergi la vot, daca te resemnezi.....nu ai voie sa ceri/astepti sa-ti fie bine, sa primesti respect. Lasa-i pe toti sa-si faca de cap si vei sfarsi prin a fi strivit :(
Insa nu e totul pierdut, undeva in fraza ta, MARIdo, e o unda de ironie, o doza de scarba (scuze!) la adresa TV-ului, asa e? :smile:
donucu
Incepator

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

Următorul

Înapoi la Nora Pentru Mama 3