Anka* scrie:Noile limitatoare de viteza din Canada![]()
![]()
![]()
ca-n bucuresti, numa ca la ei e de hartie..
Anka* scrie:Noile limitatoare de viteza din Canada![]()
![]()
![]()
oglinda-oglinjoara, cine-i cea mai ..sexi din tara? Dorel scrie:Anka* scrie:Noile limitatoare de viteza din Canada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veronica007 scrie:Departe, intr-o padure, o broascuta testoasa incerca sa se catere intr-un copac. Dupa ore intregi de chin, a ajuns in varf, a sarit in aer fluturandu-si piciorusele din fata si s-a prabusit la pamant. Dupa ce si-a revenit, s-a catarat din nou catinel in copac, a sarit si s-a prabusit din nou. In timp ce testoasa incerca si incerca din nou, doua pasari stateau pe o ramura si-i urmareau eforturile disperate. In cele din urma, pasarea femela i-a ciripit perechii sale:
- Draga, cred ca a sosit momentul sa-i spunem ca e adoptata!

ionuca scrie:La piata Ion vinde un cocos. Un cumparator il intreaba:
- Da’ gainile le calca?
- Calca gaini, rate, hulubi, curcani, chiar si porci!
- Atunci de ce il vindeti?
- De la o vreme se uita chioris la mine...

ionuca scrie:2 pitici se duc la curve. Isi ia fiecare cate una se duc in cate o camera, fiind pudici sting lumina si trec la treaba. A doua zi, al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul
pitic a strigat intr-una "1..2..3..Si! ... 1...2...3...Si!", ii reproseaza ca a fost galagios:
- Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa buna si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie...
- Bine macar ca tu ai putut sa te urci in pat ....

Dorel scrie:Anka* scrie:Noile limitatoare de viteza din Canada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori