pitikutz scrie:Fetele aproape s-au certat care sa vina sa ma aduca acasa,fiecare spunea ca masina ei este mai confortabila .
Deocamdata ma bucur ca n-am intarziat la scoala

Anka* scrie:Azi? Nu stiu, va spun disearaDeocamdata ma bucur ca n-am intarziat la scoala
![]()
Dorel scrie:Anka* scrie:Azi? Nu stiu, va spun disearaDeocamdata ma bucur ca n-am intarziat la scoala
![]()
poi, aseara nici un martisor? legat cu snurulet?![]()

ionuca scrie:ieri a fost baba mea
frumoasa foc

Anka* scrie:ionuca scrie:ieri a fost baba mea
frumoasa foc
Da, la mine a fost soare si cald. Am stat afara si-am ........fumat in natura....o splendoare.![]()
![]()
A mea e pe 8, sunt nascuta intr-o zi de 8 si intr-o luna de 8....sa vedem![]()

ionuca scrie:Anka* scrie:ionuca scrie:ieri a fost baba mea
frumoasa foc
Da, la mine a fost soare si cald. Am stat afara si-am ........fumat in natura....o splendoare.![]()
![]()
A mea e pe 8, sunt nascuta intr-o zi de 8 si intr-o luna de 8....sa vedem![]()
a mea a fost prima
sic![]()

pitikutz scrie:Astazi totul ma intristeaza,am venit urgent acasa ca o buna colega si prietena pleaca pentru totdeauna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitikutz scrie:Astazi totul ma intristeaza,am venit urgent acasa ca o buna colega si prietena pleaca pentru totdeauna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()

Qele Qele scrie:M-a bucur tare mult...de faptul ca...................scriu pe forumul asta (...na ca sunt spiritual)

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori