Bon apetit!
Cine doreste
Cine mai doreste
... 
Cine mai doreste
... 
Qele Qele scrie:Deci faci o crema frecand zaharul cu galbenusurile apoi adaugi crema mascarpone! separat bati frisca si o amesteci in cealalta compozitie. Apoi scalzi piscoturile in cafea. Iei un platou lung pui cate un rand de crema , apoi unul de piscoturi si tot asa , la sfarsit pudrezi cu cacao!
Bon apetit!
Cine doresteCine mai doreste
...
Arina scrie:Anka* scrie:Cate calorii are o portie?![]()
![]()
![]()
multe pt tini ,las' ca iau io portia ta

Anka* scrie:Arina scrie:Anka* scrie:Cate calorii are o portie?![]()
![]()
![]()
multe pt tini ,las' ca iau io portia ta
Noroc ca te cunosc.......altfel ne bateam![]()
![]()
![]()

mayalia scrie:Eu sunt innebunita dupa ciocolata de casa....am mancat deja 12 bucati azi....![]()

Anka* scrie:Cate calorii are o portie?![]()
![]()
![]()
Qele Qele scrie:Anka* scrie:Cate calorii are o portie?![]()
![]()
![]()
iete flosc !!!!!!!..nare mai mult de 2000

Anka* scrie:Qele Qele scrie:Anka* scrie:Cate calorii are o portie?![]()
![]()
![]()
2000 trebuie sa mananci in 2 zile, nu intr-o portie![]()

Qele Qele scrie:Anka* scrie:Qele Qele scrie:Anka* scrie:Cate calorii are o portie?![]()
![]()
![]()
2000 trebuie sa mananci in 2 zile, nu intr-o portie![]()
Poate tu, io mananc si 6000

Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine! 
Arina scrie:aditza trimiti si la mini prin posta?![]()

Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc!Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine!
eu nu ma infometez ,,si chiar am probleme cu greutatea ,sunt prea slaba 
Arina scrie:Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc!Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine!
pai la 60 si ceva de kg nu esti rotofeisi inca esti in crestere deci bucurate de placerile vietii

Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc!Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine!
pai la 60 si ceva de kg nu esti rotofeisi inca esti in crestere deci bucurate de placerile vietii
porecla "Rotofei" mi se trege de cand m-am nascut ca eram grasut! dar apoi am devenit tot mai slab!![]()
..PS Bine ca nu te infometezi pentru ca ai face o greseala enorma!...

Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc!Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine!
porecla "Rotofei" mi se trege de cand m-am nascut ca eram grasut! dar apoi am devenit tot mai slab!![]()
ce m-as infometa acu ,cu platoul ala de mai sus![]()
![]()
serios acum retete de ingrasat nu ai?

Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc!Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine!
ce m-as infometa acu ,cu platoul ala de mai sus![]()
![]()
serios acum retete de ingrasat nu ai?
ba da, o reteta cu smantana , unt , si untura deci trebuie sa fie untul putin topit la fel si untura le amesteci pui intr-o tigaie care rezista la cuptor asezi bucati de somon in sosul asta! ...E foarte grea la stomac!..dar de ingrasat e buna!
untura
unt
smantana o ador dar cele doua ,si combinate 

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori