Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc!Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine!
pai la 60 si ceva de kg nu esti rotofeisi inca esti in crestere deci bucurate de placerile vietii
eu nu ma infometez ,,si chiar am probleme cu greutatea ,sunt prea slaba
porecla "Rotofei" mi se trege de cand m-am nascut ca eram grasut! dar apoi am devenit tot mai slab!![]()
..PS Bine ca nu te infometezi pentru ca ai face o greseala enorma!...
ce m-as infometa acu ,cu platoul ala de mai sus![]()
![]()
serios acum retete de ingrasat nu ai?
ba da, o reteta cu smantana , unt , si untura deci trebuie sa fie untul putin topit la fel si untura le amesteci pui intr-o tigaie care rezista la cuptor asezi bucati de somon in sosul asta! ...E foarte grea la stomac!..dar de ingrasat e buna!
vaiiiiiiiiiiuntura
unt
smantana o ador dar cele doua ,si combinate
,aditza m-am hotarat
raman la 50 de kg ale mele
Io zic ca faci bine ca ramai la atatea kile, deoarece aceasta e o reteta din Laponia unde e frig si au nevoie de multa grasime, dar noi pentru ca suntem intr-o zona mai calda nu avem nevoie de grasime!

Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine! 

untura 

...asta invadeaza toate posturile!
Cine mai doreste