Tiramisu

Ce gatesti azi ? Ai ramas fara idei ? Aici bucatarii si bucataresele isi fac de cap.
Reguli forum
Atentie la aceste reguli altfel riscati Avertizare/Ban :

1. Nu folositi limbaj vulgar - Avertizare/Ban Permanent
2. Nu deschideti un alt topicuri daca exista deja unul cu acelasi subiect. - Avertizare/Ban 1-14 Zile
3. Nu faceti reclama altor site-uri - Ban Permanent
4. Nu jigniti alti useri - Avertizare/Ban Permanent
-----------------------------------------------

Re: Tiramisu

Mesajde Qele Qele » 21 Sep 2009, 10:48

Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc! :D Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine! ;)

pai la 60 si ceva de kg nu esti rotofei :!: si inca esti in crestere deci bucurate de placerile vietii :D eu nu ma infometez ,,si chiar am probleme cu greutatea ,sunt prea slaba :@

porecla "Rotofei" mi se trege de cand m-am nascut ca eram grasut! dar apoi am devenit tot mai slab! :)
..PS Bine ca nu te infometezi pentru ca ai face o greseala enorma! :!: ... >:D<

ce m-as infometa acu ,cu platoul ala de mai sus :rofl: :rofl: :rofl: serios acum retete de ingrasat nu ai? :geek:

ba da, o reteta cu smantana , unt , si untura deci trebuie sa fie untul putin topit la fel si untura le amesteci pui intr-o tigaie care rezista la cuptor asezi bucati de somon in sosul asta! ...E foarte grea la stomac! :puke: ..dar de ingrasat e buna! :)

vaiiiiiiiiii :shock: untura :shock: unt :shock: smantana o ador dar cele doua ,si combinate :puke: ,aditza m-am hotarat :rock: raman la 50 de kg ale mele :))

Io zic ca faci bine ca ramai la atatea kile, deoarece aceasta e o reteta din Laponia unde e frig si au nevoie de multa grasime, dar noi pentru ca suntem intr-o zona mai calda nu avem nevoie de grasime! :)
Pħäáłékääätz īńaań Maamoołðoouäää = (traducere) Plecat in Moldova
Qele Qele
NPM Expert

Locaţie: BH - BC

Mesajde Arina » 21 Sep 2009, 10:51

Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:Cand eram mic, eram ca slab salb slab si scund scund scund desi mancam ca un porc! :D Acum sunt inalt si la greutate sunt cam nush ceva genul 60si juma ! deci mancati ca o sa cresteti, nu deveniti niste oameni superficiali si sa va infometati doar sa aratati bine! ;)

pai la 60 si ceva de kg nu esti rotofei :!: si inca esti in crestere deci bucurate de placerile vietii :D eu nu ma infometez ,,si chiar am probleme cu greutatea ,sunt prea slaba :@

porecla "Rotofei" mi se trege de cand m-am nascut ca eram grasut! dar apoi am devenit tot mai slab! :)

ce m-as infometa acu ,cu platoul ala de mai sus :rofl: :rofl: :rofl: serios acum retete de ingrasat nu ai? :geek:

ba da, o reteta cu smantana , unt , si untura deci trebuie sa fie untul putin topit la fel si untura le amesteci pui intr-o tigaie care rezista la cuptor asezi bucati de somon in sosul asta! ...E foarte grea la stomac! :puke: ..dar de ingrasat e buna! :)

vaiiiiiiiiii :shock: untura :shock: unt :shock: smantana o ador dar cele doua ,si combinate :puke: ,aditza m-am hotarat :rock: raman la 50 de kg ale mele :))

Io zic ca faci bine ca ramai la atatea kile, deoarece aceasta e o reteta din Laponia unde e frig si au nevoie de multa grasime, dar noi pentru ca suntem intr-o zona mai calda nu avem nevoie de grasime! :)

ai dreptate ,apoi poate devin vreo obeza :shock: si iti cer retete de slabit :sweat:
adi da repede pe euforia ,sa vezi pe adela aia de la npm1 :)) :)) la inel cu diamant =))
Imagine
Arina
NPM Expert

Mesajde Qele Qele » 21 Sep 2009, 10:52

Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:
Qele Qele scrie:
Arina scrie:

ai dreptate ,apoi poate devin vreo obeza :shock: si iti cer retete de slabit :sweat:
adi da repede pe euforia ,sa vezi pe adela aia de la npm1 :)) :)) la inel cu diamant =))

WTF :par: ...asta invadeaza toate posturile!
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde eliza_zso » 03 Noi 2009, 10:59

mai scrieti odata reteta de tiramisu dar asa cate oua alea alea... va rog frumos :gene:
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde ionuca » 03 Noi 2009, 11:04

eliza_zso scrie:mai scrieti odata reteta de tiramisu dar asa cate oua alea alea... va rog frumos :gene:

la craciun :)) :)) :))
Obisnuinta e a doua natura!
ionuca
NPM Expert

Mesajde eliza_zso » 04 Noi 2009, 10:29

ionuca scrie:
eliza_zso scrie:mai scrieti odata reteta de tiramisu dar asa cate oua alea alea... va rog frumos :gene:

ha ha ha
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde Qele Qele » 04 Noi 2009, 10:59

ionuca scrie:

De craciun fi mai bun.......fi mai bestial..tra la la...na......na...........na! gata m-am hotarat ma duc la Megastar! =)) ...inainte sa cant, dati va rog televizorul pe mut! =))
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde Dorel » 04 Noi 2009, 15:59

Qele Qele scrie:
ionuca scrie:

De craciun fi mai bun.......fi mai bestial..tra la la...na......na...........na! gata m-am hotarat ma duc la Megastar! =)) ...inainte sa cant, dati va rog televizorul pe mut! =))

traznit mai esti,da' oricum ai canta mai bine ca partenerul elenei =))
inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapid!
Dorel
NPM Hero

Mesajde eliza_zso » 04 Noi 2009, 17:25

DorA scrie:
Qele Qele scrie:
ionuca scrie:

traznit mai esti,da' oricum ai canta mai bine ca partenerul elenei =))

sant ciudati rau unde dai si unde crapa
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde Qele Qele » 10 Noi 2009, 16:57

Cine sunt mai ciudati.....................ce e rau in a fi ciudat.mi-e imi place........sunt diferit! :rock:
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde Came » 14 Noi 2009, 04:42

Qele Qele scrie:Deci faci o crema frecand zaharul cu galbenusurile apoi adaugi crema mascarpone! separat bati frisca si o amesteci in cealalta compozitie. Apoi scalzi piscoturile in cafea. Iei un platou lung pui cate un rand de crema , apoi unul de piscoturi si tot asa , la sfarsit pudrezi cu cacao!

Bon apetit!

Cine doreste :? Cine mai doreste :? ... >:D<

cantitati?????????????????? >:D< piscoturi?crema? de la plic? :x :x :x
Came
NPM Expert

Mesajde eliza_zso » 16 Noi 2009, 17:41

Qele Qele scrie:Cine sunt mai ciudati.....................ce e rau in a fi ciudat.mi-e imi place........sunt diferit! :rock:

am glumit si am vrut sa zic ciudat unde dai si unde crapa nu ca tu esti cidat :gene:
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde octavianna » 13 Dec 2009, 13:00

2 pachete piscoturi ( 21 buc pe etaj x 3 = 63 piscoturi )
mascarpone ( 250 g x 2 cutii)
frisca Hulala ( 100 ml x 2 cutii )
1 ceasca lapte + 6 linguri rase de zahar
2 pliculete zahar vanilat
esenta rom, 4 lingurite cafea Amaroy + 4 lingurite zahar + 1/2 L apa
cacao pentru decor

1.Facem repede cafeaua din 1/2 L apa, 4 lingurite zahar, 4 lingurite cafea, esenta rom. Lasam la racit dupa preparare.
2. Facem crema din mascarpone, 6 linguri zahar, vanilie si 1 ceasca lapte. Bagam la frigider. Doamne, crema e divina, seamana cu inghetata de pe timpuri, cea ambalata in hartie .
3. Batem repede frisca cu 2 pliculete de vanilie.
4. Trecem la asamblat prajitura ca in imagine.( piscoturi inmuiate in cafeaua racita, crema, din nou piscoturi inmuiate, crema, piscoturi, crema si deasupra frisca. Apoi, pudram cu cacao ! Se lasa la frigider cel putin 3 ore. :inlove: :inlove: :inlove:
Dupa chip cunosti o floare, ciocarlia dupa cant,aurul dupa culoare si omul dupa cuvant.. Imagine
octavianna
NPM Fan

Mesajde ionuca » 14 Dec 2009, 10:52

TIRAMISU

se face un blat din 10 oua la care se adauga 2 linguri cacao
crema:
1l frisca lichida se bate si se lasa 1/2 ora la frigider
4 albuse se bat cu 6 linguri zahar si se incorporeaza in frisca
4 galbenuse se freaca cu 6 linguri zahar la care se adauga o cutie mascarpone(200ml)
se amesteca cu frisca combinata cu albus
blatul se taie in doua si se insiropeaza cu:
1 filtru cafea
2 fiole esenta rom
1lingura scortisoara

montare:
blat insiropat
crema
blat insiropat
crema
deasupra se cerne cacao
POFTA BUNA!
Obisnuinta e a doua natura!
ionuca
NPM Expert

Mesajde anna-maria » 16 Dec 2009, 07:12

ionuca scrie:TIRAMISU

se face un blat din 10 oua la care se adauga 2 linguri cacao
crema:
1l frisca lichida se bate si se lasa 1/2 ora la frigider
4 albuse se bat cu 6 linguri zahar si se incorporeaza in frisca
4 galbenuse se freaca cu 6 linguri zahar la care se adauga o cutie mascarpone(200ml)
se amesteca cu frisca combinata cu albus
blatul se taie in doua si se insiropeaza cu:
1 filtru cafea
2 fiole esenta rom
1lingura scortisoara

montare:
blat insiropat
crema
blat insiropat
crema
deasupra se cerne cacao
POFTA BUNA!

:o :o cu oua?eu il fac cu piscoturi in cafea :oops:
every success begins with a dream
anna-maria
NPM Expert

Locaţie: pe un nor

Mesajde Qele Qele » 21 Dec 2009, 06:44

Came scrie:
Qele Qele scrie:Deci faci o crema frecand zaharul cu galbenusurile apoi adaugi crema mascarpone! separat bati frisca si o amesteci in cealalta compozitie. Apoi scalzi piscoturile in cafea. Iei un platou lung pui cate un rand de crema , apoi unul de piscoturi si tot asa , la sfarsit pudrezi cu cacao!

Bon apetit!

Cine doreste :? Cine mai doreste :? ... >:D<

cantitati?????????????????? >:D< piscoturi?crema? de la plic? :x :x :x

Pui "dupa ochi" cantitatile...........nu pun niciodata cate sunt in reteta, fi creativ!
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde *larissa93* » 01 Ian 2010, 00:09

ador aceasta prajitura dar nu gatita de qele qele ci de matusa mea.Ea o face foarte foarte buna. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
aschia nu sare departe de trunchi![b][/b]
*larissa93*
NPM Fan

Mesajde *larissa93* » 01 Ian 2010, 00:31

sa sti qele ca si a ta arata foarte bine dar la gust imi place alui florina mai mult
aschia nu sare departe de trunchi![b][/b]
*larissa93*
NPM Fan

Mesajde Qele Qele » 19 Ian 2010, 13:05

*larissa93* scrie:ador aceasta prajitura dar nu gatita de qele qele ci de matusa mea.Ea o face foarte foarte buna. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:wasntme: .....hai sictir..... :wasntme:
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde Qele Qele » 19 Ian 2010, 13:06

*larissa93* scrie:sa sti qele ca si a ta arata foarte bine dar la gust imi place alui florina mai mult

da zimi pe nume femeie!!!!!!!!!!!!!!.....doar ne cunoastem de la 1 an!.......nu ne mai tragem de sireturi! ;)
Qele Qele
NPM Expert

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la La bucatarie