doina paduraru scrie:aceeasi denise scrie:doina paduraru scrie:Craiova
Hai Craiova!!...Mai e Mititelu antrenor?
Este doar finantator! Antrenor............poate alta data.
asa,asa.....
......am incurcat mititeii intre ei...
doina paduraru scrie:aceeasi denise scrie:doina paduraru scrie:Craiova
Hai Craiova!!...Mai e Mititelu antrenor?
Este doar finantator! Antrenor............poate alta data.

desan scrie:mayalia scrie:La cererea piticului_piticilor pt a putea sa-si continue misiunea mai usor ,de a face posibila o intalnire reala intre forumisti.
viziunea mea e...sa ne intalnim undeva unde e o curte mare...cu dormitul ne descurcam,in sensul ca vreo 2 nopti nu e un capat de lume sa dormim mai ingramadite!!
cred ca un sf.de sapt adic vreo 3 zile !!!cu drumul ...romania e mare dar transportul e bun..restul...ne gospodarim noi..maximum ne certam pe zahar biscuiti si fructe!!![]()
la uni a fost eliminata o conc. pt ca manca prea multe fructe!!!!
hop si eu
asa e , 2 zile nu e cine stie ce

mick scrie:si pana la urma v-ati hotarat care cum va intalniti?
piticu_piticilor scrie:mick scrie:si pana la urma v-ati hotarat care cum va intalniti?
Sa mai treaca ceva vreme pana ne hotaram.

mick scrie:si pana la urma v-ati hotarat care cum va intalniti?

mayalia scrie:mick scrie:si pana la urma v-ati hotarat care cum va intalniti?
Crezi ca uit de tine?...
mick scrie:mayalia scrie:mick scrie:si pana la urma v-ati hotarat care cum va intalniti?
Crezi ca uit de tine?...
maya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pai oricum crezi ca te las eu sa uiti de mine?

alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
piticu_piticilor scrie:alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
Te tenteaza,nu?

alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
mayalia scrie:alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
Ma lasa rece sincer.
Nu m-a tentat niciodata...
Am facut un misto, ca saracii baieti ar fi intrat in pamant...

alex_b scrie:mayalia scrie:alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
Ma lasa rece sincer.
Nu m-a tentat niciodata...
Dar nu te incalzeste nici unul...dar razi de mori...daca ai un grup tare de prietene, lesini de ras....crezi ca eu m-am dus pentru "incalzire"....![]()
![]()
Am facut un misto, ca saracii baieti ar fi intrat in pamant...
![]()
alex_b scrie:piticu_piticilor scrie:alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
Te tenteaza,nu?
Eu am mai fost...pe tine nu?![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()

desan scrie:alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
am fost..nu-mi place nici cand fetele dau din buci..nici macar nu am fost in stare sa ma distrez..barbatumiu sa trezit cu mine acasa la o ora dupa ce am iesit!!!

desan scrie:alex_b scrie:Femeilor, cum ar spune cineva, eu am propus o intalnire la un concert Chippendales...acolo sa va vad!![]()
![]()
![]()
am fost..nu-mi place nici cand fetele dau din buci..nici macar nu am fost in stare sa ma distrez..barbatumiu sa trezit cu mine acasa la o ora dupa ce am iesit!!!

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori