eu am afisat-o cand m-am intalnit cu bobita.
mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
dino _32 scrie:mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
n-are coraj
mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
n-are coraj
eu am....![]()
![]()

dino _32 scrie:mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
n-are coraj
eu am....![]()
![]()
jos cenzuuuraaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
n-are coraj
eu am....![]()
![]()
jos cenzuuuraaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
numai in dormitor...![]()
![]()

dino _32 scrie:mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
n-are coraj
eu am....![]()
![]()
jos cenzuuuraaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
unde spuneai ca stai ?![]()
mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:dino _32 scrie:mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
n-are coraj
eu am....![]()
![]()
jos cenzuuuraaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
unde spuneai ca stai ?![]()
casa cu plopi
strada sperantei la parter.

mayalia scrie:vrem dovada Iony..........![]()
![]()
pitikutz scrie:Iony_Flowerina scrie:Astazi m-am intalnit cu mamica mea dulceeeeeeee Anka+
este o persoana superrrrrr dragutza si foarte nebunatica
timpul a fost prea scurt sa speram ca data viitoare cand mai vine in Buc sa ne intalnim si sa stam multtt mai mult la barfa
la cafea si la tigari![]()
![]()
![]()
e o dulceeeee..asa cum mi-o imaginam eu![]()
![]()
![]()
te pup Anka*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bucur ca v-ati cunoscut,floricico,ai avantajul ca stai in Bucuresti si ai posibiliatea sa cunosti multi forumisti.![]()

Anka* scrie:Hey, neincrezatorilor...chiar ne-am intalnit azi.![]()
Floricica noastra e o minune de fata...o scumpa. Ne-am bucurat de fiecare minut impreuna. Nu ma pun eu pe langa tineretea ei...o baba![]()
Mayo, voi ati avut timp si de photos si de sarmale...noi n-am mancat nimic.![]()
Iony_Flowerina scrie:hai lasa modestia ca esti mai plina de viata ca mine chiar dak eu am 22 ani si tu 29![]()
![]()
![]()
Ma tradeaza fizicul

Anka* scrie:Iony_Flowerina scrie:hai lasa modestia ca esti mai plina de viata ca mine chiar dak eu am 22 ani si tu 29![]()
![]()
![]()
Buna asta cu 29...foaaaaaaarte tare![]()
Ma tradeaza fizicul
![]()
![]()
Cand m-am intors acasa am cumparat de la o batranica o galeata de crizanteme...adica cu tot cu galeata![]()
Iony_Flowerina scrie:pitikutz scrie:Iony_Flowerina scrie:Astazi m-am intalnit cu mamica mea dulceeeeeeee Anka+
este o persoana superrrrrr dragutza si foarte nebunatica
timpul a fost prea scurt sa speram ca data viitoare cand mai vine in Buc sa ne intalnim si sa stam multtt mai mult la barfa
la cafea si la tigari![]()
![]()
![]()
e o dulceeeee..asa cum mi-o imaginam eu![]()
![]()
![]()
te pup Anka*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bucur ca v-ati cunoscut,floricico,ai avantajul ca stai in Bucuresti si ai posibiliatea sa cunosti multi forumisti.![]()
din cate stiu eu si tu piticutz vi la Buc din cand in cand
putem sa vb mai multi care suntem de aici si sa ne vedem la o cafelutza![]()
![]()
pitikutz scrie:Sper sa ajung luna asta in Bucuresti,cu mare placere vreau sa ne intalnim,doar ca eu nu prea cunosc orasul,l-am uitat.
Dar vom vorbi pe mess si sa-ti las nr. de telefon.

Anka* scrie:pitikutz scrie:Sper sa ajung luna asta in Bucuresti,cu mare placere vreau sa ne intalnim,doar ca eu nu prea cunosc orasul,l-am uitat.
Ah, v-am facut pofta?![]()
![]()
pitikutz scrie:Anka* scrie:pitikutz scrie:Sper sa ajung luna asta in Bucuresti,cu mare placere vreau sa ne intalnim,doar ca eu nu prea cunosc orasul,l-am uitat.
Ah, v-am facut pofta?![]()
![]()
o astept si pe Bobe la mine
Iony_Flowerina scrie:da aici la Buc e Kiki..Anaise...Mick....vine Anka* si mai vedem noi cine mai vine![]()
![]()
![]()
si o sa facem o intalnire mare si frumoasa

Anka* scrie:Iony_Flowerina scrie:da aici la Buc e Kiki..Anaise...Mick....vine Anka* si mai vedem noi cine mai vine![]()
![]()
![]()
si o sa facem o intalnire mare si frumoasa
Nu, Anaise e ardeleanca prin adoptie. Nu sta in Bucuresti.Ma voi intalni cu ea cand ma duc la Sibiu cu prima ocazie, asa am stabilit.
![]()
Masa si dansul unde sa fie? Aleg eu locul?
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori