anail75 scrie:mag scrie:anail75 scrie:nu-i,da' zi-mi mie..si-i spun eu...![]()
salut mandra fata !![]()
Pot sa iti trimit si eu un pm, poate poti sa ma ajuti tu? ca pe Maya cine stie cand o gasesc ?
spune..cu drag....
Trimis

anail75 scrie:mag scrie:anail75 scrie:nu-i,da' zi-mi mie..si-i spun eu...![]()
salut mandra fata !![]()
Pot sa iti trimit si eu un pm, poate poti sa ma ajuti tu? ca pe Maya cine stie cand o gasesc ?
spune..cu drag....

mag scrie:Anail, sper ca n-ai plecat
anail75 scrie:mag scrie:Anail, sper ca n-ai plecat
nuuuuuuuuu..ai

dino _32 scrie:anail75 scrie:mag scrie:Anail, sper ca n-ai plecat
nuuuuuuuuu..ai
te mai astept mult ?![]()
Iony_Flowerina scrie:Alina e o.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

marry69 scrie:Iony_Flowerina scrie:Alina e o.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o miliardara![]()
![]()

offffffff, de-aia s-au imputinat utilizatorii pe acest forum......robredo scrie:marry69 scrie:Iony_Flowerina scrie:Alina e o.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o miliardara![]()
![]()
nu mai da din casa.....
pe foametea asta se sinucid astia de ciuda....
[/quote]offffffff, de-aia s-au imputinat utilizatorii pe acest forum...
offffffff, de-aia s-au imputinat utilizatorii pe acest forum......robredo scrie:nu mai da din casa.....
pe foametea asta se sinucid astia de ciuda....
[/quote] pace tie... maryana yonela scrie:sa stiti ca de si preferata mea in acea casa era Roxana ,o felicit pe Alina ca a castigat asta este se pare ca norocul a fost de partea ei felicitari ca sa casatorit dar sper sa nu fie doar pt.1 sapt.

marry69 scrie:maryana yonela scrie:sa stiti ca de si preferata mea in acea casa era Roxana ,o felicit pe Alina ca a castigat asta este se pare ca norocul a fost de partea ei felicitari ca sa casatorit dar sper sa nu fie doar pt.1 sapt.
eu o placeam ,pana cand s-a opus la ramanere andreei in casa,atata rautate nu vazusem in viata mea(andreea nu-i preferata mea)
dar n-ul iubeste pe ionut sigur![]()
marry69 scrie:maryana yonela scrie:sa stiti ca de si preferata mea in acea casa era Roxana ,o felicit pe Alina ca a castigat asta este se pare ca norocul a fost de partea ei felicitari ca sa casatorit dar sper sa nu fie doar pt.1 sapt.
eu o placeam ,pana cand s-a opus la ramanere andreei in casa,atata rautate nu vazusem in viata mea(andreea nu-i preferata mea)
...robredo scrie:marry69 scrie:maryana yonela scrie:sa stiti ca de si preferata mea in acea casa era Roxana ,o felicit pe Alina ca a castigat asta este se pare ca norocul a fost de partea ei felicitari ca sa casatorit dar sper sa nu fie doar pt.1 sapt.
refrennn....
banii vorbesc...banii vorbesc.......
![]()
![]()
MARIdo scrie:marry69 scrie:maryana yonela scrie:sa stiti ca de si preferata mea in acea casa era Roxana ,o felicit pe Alina ca a castigat asta este se pare ca norocul a fost de partea ei felicitari ca sa casatorit dar sper sa nu fie doar pt.1 sapt.
nici antoneta pe alina...si de aici...balci...

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori