haideti sa scriem aici versurile care ne plac si sa facem din ele mesaje ale iubirii...
,
[color=#004040]
danico scrie:si apropo' de poezie...te voi surprinde iar!
lifestyle scrie:danico scrie:si apropo' de poezie...te voi surprinde iar!
okay...abia astept!![]()
...le salvez in pc, apoi folosesc incarca atasament, altfel nu merge la mine
nu stiu cum sa le aliniez, dar imi apar vertical, oricum...(cred ca mai tare te-am "bruiat"![]()
)
mayaliaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pe unde-mi esti?danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:si apropo' de poezie...te voi surprinde iar!
okay...abia astept!![]()
...le salvez in pc, apoi folosesc incarca atasament, altfel nu merge la mine
nu stiu cum sa le aliniez, dar imi apar vertical, oricum...(cred ca mai tare te-am "bruiat"![]()
)
aha!pai si eu la fel patesc!!!le pot lua doar din pc!nu direct de un site!trebuie sa le salv in pc si-apoi prin atasament postez!ma refer la pozele care nu sunt in pc!si mayalia imi spune ca sunt primu care patesc asa ceva!mayaliaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pe unde-mi esti?

danico scrie:e incredibil!nu gasesc poeziile lu albulescu!pe tot netu- asta de r....t
lifestyle scrie:danico scrie:e incredibil!nu gasesc poeziile lu albulescu!pe tot netu- asta de r....t
nu-ti amintesti titlul?
altceva in afara de romanta precupeata

danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:e incredibil!nu gasesc poeziile lu albulescu!pe tot netu- asta de r....t
nu-ti amintesti titlul?
nu!mi-am blocat si laptopu tot cautand.l-am citit demult...si-acum mi-am adus aminte....si romanta precupeata,n-o stiam,am gasit-o pe google.singura poezie de albulescu gasita pe google!
lifestyle scrie:danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:e incredibil!nu gasesc poeziile lu albulescu!pe tot netu- asta de r....t
nu-ti amintesti titlul?
nu!mi-am blocat si laptopu tot cautand.l-am citit demult...si-acum mi-am adus aminte....si romanta precupeata,n-o stiam,am gasit-o pe google.singura poezie de albulescu gasita pe google!
, „Hei bătrâne
mai dă-ne un rând
stau cu sufletul meu tihnit la masă
în fiecare toamnă pleacă, mă lasă
nu-i vina lui c-a nimerit
din greşeală
în viaţa mea cenuşie, hibernală
hei bătrâne
mai dă-ne un rând
pasul lui era neostenită perindă
vorbele lui doar cânt şi colindă (...)
Hei bătrâne
mai dă-ne un rând
Când o fi să ne despărţim suflete de-o să fie
oferă-mi un ultim gest de curtoazie (...)“
![]()
danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:e incredibil!nu gasesc poeziile lu albulescu!pe tot netu- asta de r....t
nu-ti amintesti titlul?
, „Hei bătrâne
mai dă-ne un rând
din greşeală
hei bătrâne
mai dă-ne un rând
Hei bătrâne
mai dă-ne un rând
![]()
a cui e?
lifestyle scrie:danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:lifestyle scrie:danico scrie:e incredibil!nu gasesc poeziile lu albulescu!pe tot netu- asta de r....t
nu-ti amintesti titlul?
, „Hei bătrâne
mai dă-ne un rând
din greşeală
hei bătrâne
mai dă-ne un rând
Hei bătrâne
mai dă-ne un rând
![]()
a cui e?
si inca una...tot a lui![]()
Dar lui Matei
Fiule,
Azi când împlineşti
Vârsta celor dintâi înţelegeri
Îţi pun pe frunte coroana de OM.
Şi ca să nu te spulbere
Şoaptele clevetirii,
Adierile minciunii,
Uraganele urii
Ce fac atâtea mori neodihnite
Să macine malurile sufletului...
Fiule,
Îţi dau drept sceptru
Greul vieţii!
lifestyle scrie:inca una si...gata![]()
![]()
Cântec lui Amza Pelea
Pădurare de pădure,
Plesni-ţi-ar coada la
secure,
C-a-ndrăznit să se îndure,
Să taie mijlocu’ la pădure,
Pădurare de pădure!
Prin pădure, pădurare,
Să nu mai găseşti cărare,
Nici apă-n adăpătoare,
Nici rogoz în hrănitoare,
C-ai tăiat la întâmplare
Din pădure, pădurare.
Dac-ai început, ştiu bine,
C-ai s-ajungi şi pân’ la
mine.
Dă-i ‘nainte, pădurare,
Nu ne o pădure tare.
Cată-ţi o secure mare,
Te-om aştepta fiecare,
Să ne cânţi cu-a ta secure,
Pădurare de pădure!
lifestyle scrie:"Limitele se deseneaza din conturul nelimitatului megies, spune actorul Mircea Albulescu in convorbirea cu Pusa Roth. Le desparte doar un singur pas, al carui compas se masoara in riscul superb si chinuitor care brodeaza perpetuu marile drumuri de o clipa de la sublim la ridicol. Temele majore ale cugetarii se metamorfozeaza in sufletul artistului, din oricare vreme sau parte a lumii, in tot atatea obsesii de a le da si a le reda un chip cat mai profund si mai original. Cata flacara trebuie sa mistuie fiinta artistului care marturiseste si se marturiseste in spaima unei trufii nestapanite si atat de atotstapanitoare? Cata cenusa pandeste poalele schelelor incrucisate din fire de paianjen? Sau, si mai rau? Indiferenta? Dumnezeu a facut candva totul! Michelangelo n-ar fi pictat Capela Sixtina, daca nu-i curgeau kilograme de vopsea in ochi si-n gura si daca nu innebunea acolo, cocotat, rasturnat, rastignit pe spate, ca sa poata sa-i picteze tavanul. Sigur! Sigur ca orice act artistic este rezultatul unei dureri. Nimic nu este usor pe lumea asta, nici macar sa bei un pahar cu apa. Iar atunci cand paharul cu apa trebuie sa devina gest artistic este chiar ingrozitor de complicat. Pentru ca trebuie sa te fac sa-ti fie sete si tie, spectatorule! Ei, cum sa te fac sa-ti fie sete? Doar daca ma caznesc, caut, cercetez, revin si pana la urma gasesc o solutie de a te convinge - efemera si ea, pentru ca sigur un alt actor mai tanar va veni dupa mine si va gasi o alta rezolvare".
sincera sa fiu...prefer proza lui![]()
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori