anail75 scrie:va recomand filmul meu de suflet Braveheart,dar cine nu l-a vazut ?!
piticu_piticilor scrie:De ce sa deschidem topice pentru fiecare film in parte?
Iar sa dam apoi zeci de file sa cautam ce ne dorim?
La seriale mai treaca ,mearga,sunt cateva zeci de episoade,dar pentru un singur film,mi se pare fara sens - parerea mea.

fetelor va recomand un film bun care are detoate in el pt gustul fiecaruia ,dintre toate filmele care le-am vizionat pana acum asta e preferatu meu 

piticu_piticilor scrie:De ce sa deschidem topice pentru fiecare film in parte?
Iar sa dam apoi zeci de file sa cautam ce ne dorim?
La seriale mai treaca ,mearga,sunt cateva zeci de episoade,dar pentru un singur film,mi se pare fara sens - parerea mea.
mayalia scrie:Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.
Eu recomand cu caldura John Q...cu Denzel Washington
Un tata care are fiul bolnav de inima, se decide sa ia ostatici toti membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul sau. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.
Va rog deschideti topice cu filmele voastre de suflet.
mayalia scrie:Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.
Un tata care are fiul bolnav de inima, se decide sa ia ostatici toti membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul sau. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.
anail75 scrie:mayalia scrie:Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.
l-am vazut si mi-a placut foarte mult.l-am revazut dupa ce-am nascut si l-am inteles pe John...as fi facut la fel.nimic nu-i mai presus decat viata copilului tau,iar daca birocratia iti pune piedici,trebuie sa faci o " nebunie "...

mayalia scrie:anail75 scrie:mayalia scrie:Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.
l-am vazut si mi-a placut foarte mult.l-am revazut dupa ce-am nascut si l-am inteles pe John...as fi facut la fel.nimic nu-i mai presus decat viata copilului tau,iar daca birocratia iti pune piedici,trebuie sa faci o " nebunie "...
Asa se va intampla i cu sistemul nostru care este la pamant.
Stii ca de la 1 Iulie asigurarea medicala va acoperi doar o parte din costuri.
Restul.D-zeu cu mila,sistem occidental.

anail75 scrie:va recomand filmul meu de suflet Braveheart,dar cine nu l-a vazut ?!
mag scrie:Recunosc ca ma uit rar la filme, din lipsa de timp. Imi plac toate filmele (sau aproape) cu Denzel Wasghinton (frumos negru !), Anthony Hopkins (Tacerea Mieilor, sigur il stiti), Alain Delon, ca sa nu ne oprim la filmele anilor 90 sau cele noi...Rar mai vezi filme de calibrul celor facute in anii 70 sau 80, si asta o spun fara sa fiu vreo nostalgica...Azi au invadat ecranul filme cu pac-pac, facute la repezeala, fara emotie, culoare sau sentiment. Daca vorbim de emotie, recunosc ca din noua generatie prefer thriller-ele, mai ales cand mi-e lene sa gandesc prea mult
...de la I pana la VI (na,ca pe VI nu l-am vazut nici yo
)
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori