Recomandari film

Filme
Reguli forum
Atentie la aceste reguli altfel riscati Avertizare/Ban :

1. Nu folositi limbaj vulgar - Avertizare/Ban Permanent
2. Nu deschideti un alt topicuri daca exista deja unul cu acelasi subiect. - Avertizare/Ban 1-14 Zile
3. Nu faceti reclama altor site-uri - Ban Permanent
4. Nu jigniti alti useri - Avertizare/Ban Permanent
-----------------------------------------------

Recomandari film

Mesajde mayalia » 05 Iun 2009, 07:54

Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.

Eu recomand cu caldura John Q...cu Denzel Washington

Un tata care are fiul bolnav de inima, se decide sa ia ostatici toti membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul sau. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

Va rog deschideti topice cu filmele voastre de suflet.
Mayalia,November,Gabriela82,au intotdeauna dreptate !!!!:)))))))))
.
mayalia
Moderator

Re: Recomandari film

Mesajde lyanne » 05 Iun 2009, 08:14

va recomand filmul meu de suflet Braveheart,dar cine nu l-a vazut ?! :wasntme:
Imagine

Eu nu sufar de nebunie…ma bucur de ea in fiecare minut.
lyanne
NPM Expert

Mesajde mayalia » 05 Iun 2009, 08:15

anail75 scrie:va recomand filmul meu de suflet Braveheart,dar cine nu l-a vazut ?! :wasntme:

Deschide un topic si da amanunte te rog. :* :*
.
mayalia
Moderator

Mesajde pitikutz » 05 Iun 2009, 09:02

De ce sa deschidem topice pentru fiecare film in parte?
Iar sa dam apoi zeci de file sa cautam ce ne dorim?
La seriale mai treaca ,mearga,sunt cateva zeci de episoade,dar pentru un singur film,mi se pare fara sens - parerea mea.
ImagineImagine
pitikutz
NPM Hero

Mesajde mayalia » 05 Iun 2009, 09:11

piticu_piticilor scrie:De ce sa deschidem topice pentru fiecare film in parte?
La seriale mai treaca ,mearga,sunt cateva zeci de episoade,dar pentru un singur film,mi se pare fara sens - parerea mea.

La sugestia adminului.
.
mayalia
Moderator

Mesajde anaise » 05 Iun 2009, 09:16

A vazut careva Week-end cu mama? :D
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart-Hellen Keller
Imagine
anaise
NPM Expert

Mesajde gabriela82 » 05 Iun 2009, 09:56

:* :inlove: :x fetelor va recomand un film bun care are detoate in el pt gustul fiecaruia ,dintre toate filmele care le-am vizionat pana acum asta e preferatu meu :inlove: :inlove: THE FOUR FEATHERS inceputu nu e chiar asa interesant ;zic asta in cazul in care vreti sa-l urmariti,suspansul nu e de la inceputul filmului :x
http://hi5.com/friend/profile/displaySa ... =487292879
Imagine
GABRIELA82,MAYALIA SI NOVEMBER AU INTOTDEAUNA DREPTATE!!!!!
gabriela82
NPM Expert

Mesajde admin » 05 Iun 2009, 10:07

piticu_piticilor scrie:De ce sa deschidem topice pentru fiecare film in parte?

Pentru ca fiecare va avea o parere despre un film, si daca se vor scrie mesaje pentru mai multe filme in acelasi topic este foarte greu sa le urmaresti.
Pentru recomandari puteti scrie si aici, recomand filmul X dar daca doresti sa adaugi si ceva descriere filmului si astepti ca si altii sa comenteze cred ca este greu in acelasi topic.
Dar puteti face cum credeti ca este mai bine, noi doar expunem o parere si am incercat sa o argumentam.
admin
Site Admin

Mesajde mirelacarmen » 06 Iun 2009, 07:48

mayalia scrie:Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.

Un tata care are fiul bolnav de inima, se decide sa ia ostatici toti membrii camerei de garda a spitalului. Si asta pentru ca polita de asigurare a lui nu acopera costurile operatiei de transplant de inima pentru fiul sau. El ii va obliga astfel pe doctori sa efectueze transplantul.

am vazut filmul fff bun,uitati va merita
mirelacarmen
NPM Fan

Mesajde mirelacarmen » 06 Iun 2009, 07:52

sint convinsa ca ati vazut toate seriile de la PRISSON BREAK dar va recomand finalul realizat intr un film de 2 ore aparut recent , merita
mirelacarmen
NPM Fan

Mesajde lyanne » 06 Iun 2009, 08:43

Parfum de femeie,Avocatul diavolului,Inside.....marele Al Pacino...
Interviu cu un vampir,Troia,Legendele toamnei....Brad Pitt
Oameni de onoare...Tom Cruise & Jack Nicholson...
Michael... John Travolta

precum si serialele mele preferate : Seinfeld,Ally McBeal,toate seriile CSI...
Imagine

lyanne
NPM Expert

Mesajde lyanne » 06 Iun 2009, 09:04

mayalia scrie:Haideti fetelor daca ati vizionat un film de exceptie in ultimul timp deschideti un topic cu numele si o mica descriere cau ceva detalii despre film.

l-am vazut si mi-a placut foarte mult.l-am revazut dupa ce-am nascut si l-am inteles pe John...as fi facut la fel.nimic nu-i mai presus decat viata copilului tau,iar daca birocratia iti pune piedici,trebuie sa faci o " nebunie "...
Imagine

lyanne
NPM Expert

Mesajde mayalia » 06 Iun 2009, 09:39

anail75 scrie:

l-am vazut si mi-a placut foarte mult.l-am revazut dupa ce-am nascut si l-am inteles pe John...as fi facut la fel.nimic nu-i mai presus decat viata copilului tau,iar daca birocratia iti pune piedici,trebuie sa faci o " nebunie "...

Asa se va intampla i cu sistemul nostru care este la pamant.
Stii ca de la 1 Iulie asigurarea medicala va acoperi doar o parte din costuri.
Restul.D-zeu cu mila,sistem occidental. :(
.
mayalia
Moderator

Mesajde mirela_szekely » 06 Iun 2009, 10:32

mayalia scrie:
anail75 scrie:

Asa se va intampla i cu sistemul nostru care este la pamant.
Stii ca de la 1 Iulie asigurarea medicala va acoperi doar o parte din costuri.
Restul.D-zeu cu mila,sistem occidental. :(

:( :( :( :( :( :( :( :(
Iubirea nu face rau aproapelui; iubirea este deci implinirea legii!
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde lyanne » 06 Iun 2009, 12:25

din pacate ca sa evite colapsul,tot bietii "iobagi" trebuie sa plateasca...
nu va fi o solutie,nu va imbunatatii sistemul si categoric nu va fi in favoare pacientului.ca sa nu mai vorbesc de aglomeratia ce va fi in serviciile de urgenta,si asa supraaglomerate cu pacienti,carora li se pare mai usor sa apeleze la serviciul de urgenta,decat sa "zaca" cateva ore bune in fata cabinetului medicului de familie.
Imagine

lyanne
NPM Expert

Mesajde Qele Qele » 06 Iun 2009, 13:08

anail75 scrie:va recomand filmul meu de suflet Braveheart,dar cine nu l-a vazut ?! :wasntme:

Yo! :doh: :emo:
Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului..ca doar nu l-a scris pe gratis!
Qele Qele
NPM Expert

Locaţie: BH - BC

Mesajde mayalia » 06 Iun 2009, 14:15

Aceasta productie m-a atins la suflet....

Forrest Gump
(1994)

"Viata este ca o cutie de ciocolatã... nu stii niciodatã cu ce te alegi"

#
Regia
Robert Zemeckis
#
Cu
Tom Hanks
#
Gen
Comedie, Drama

Care nu ati reusiti sa-l vizionati desi nu prea cred,vi-l recomand cu drag.
.
mayalia
Moderator

Mesajde mag » 06 Iun 2009, 20:29

Recunosc ca ma uit rar la filme, din lipsa de timp. Imi plac toate filmele (sau aproape) cu Denzel Wasghinton (frumos negru !), Anthony Hopkins (Tacerea Mieilor, sigur il stiti), Alain Delon, ca sa nu ne oprim la filmele anilor 90 sau cele noi...Rar mai vezi filme de calibrul celor facute in anii 70 sau 80, si asta o spun fara sa fiu vreo nostalgica...Azi au invadat ecranul filme cu pac-pac, facute la repezeala, fara emotie, culoare sau sentiment. Daca vorbim de emotie, recunosc ca din noua generatie prefer thriller-ele, mai ales cand mi-e lene sa gandesc prea mult
KOL
mag
NPM Expert

Mesajde nun » 06 Iun 2009, 20:41

mag scrie:Recunosc ca ma uit rar la filme, din lipsa de timp. Imi plac toate filmele (sau aproape) cu Denzel Wasghinton (frumos negru !), Anthony Hopkins (Tacerea Mieilor, sigur il stiti), Alain Delon, ca sa nu ne oprim la filmele anilor 90 sau cele noi...Rar mai vezi filme de calibrul celor facute in anii 70 sau 80, si asta o spun fara sa fiu vreo nostalgica...Azi au invadat ecranul filme cu pac-pac, facute la repezeala, fara emotie, culoare sau sentiment. Daca vorbim de emotie, recunosc ca din noua generatie prefer thriller-ele, mai ales cand mi-e lene sa gandesc prea mult

Atunci urmareste SAW... :)) :)) :)) ...de la I pana la VI (na,ca pe VI nu l-am vazut nici yo :D )
"Bucuria omului e omul.Intre ei se infiripa prietenia care umple cel mai intins desert al sufletului nostru." J.B.B. Uneori unii uita sa fie oameni...
nun
NPM Expert

Mesajde Anka* » 07 Iun 2009, 07:57

Vizionati acest film....eu sunt cam prostuta de fel si plang de rup la filme....cine-ar crede?....SEVEN POUNDS/SAPTE SUFLETE CU Will Smith

LEGENDS OF FALL/LEGENDELE TOAMNEI....un film
pe care l-as vedea la nesfarsit :inlove:
Imagine
Anka*
Moderator

Locaţie: Où tu m'as vidée de tous mes mots...

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

Următorul

Înapoi la Filme