November scrie:calatoria de pe prima tv-chiar acum
mayalia scrie:am vazut sfarsitul
cand au venit acasa
dar unde au fost cateii si pisica?..
November scrie:mayalia scrie:am vazut sfarsitul
cand au venit acasa
dar unde au fost cateii si pisica?..
erau in grija unei prietene dincolo de munte,dar pentru i-a lasat singuri au hotarat sa plece spre copiii lor.
calatoria a fost printe pesti,cascade,pume,porci spinosi si misiuni secrete.![]()
m-am simtit f copil.

November scrie:calatoria de pe prima tv-chiar acum

gabriela82 scrie:November scrie:calatoria de pe prima tv-chiar acum
![]()
![]()
cum se numeste filmu
![]()
![]()
November scrie:gabriela82 scrie:November scrie:calatoria de pe prima tv-chiar acum
![]()
![]()
cum se numeste filmu
![]()
![]()
uite asa.
ma iei la misto
?????????????????///eu intredam dea-devaratelea

gabriela82 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma iei la misto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
November scrie:gabriela82 scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma iei la misto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uite cate minciuni am spus
http://www.cinemarx.ro/filme/Homeward-B ... 17803.html
acum il copiez 

andraV scrie:Cine imi recomanda un site unde pot downloada niste filme bune,subtitrate si gratuite bineinteles ?
mi-e mi-l instaleaza soata 

gabriela82 scrie:andraV scrie:Cine imi recomanda un site unde pot downloada niste filme bune,subtitrate si gratuite bineinteles ?
incearca prin strong dar trebuie sa-l instaleziil copiezi de pe net,vezi poate te ajuta careva daca nu stii, careva care stie sa-l instaleze
mi-e mi-l instaleaza soata
November scrie:Astazi am vazut Orfana unde Isabelle Fuhrman face un rol magistral
E vorba tragedia unei familii dupa o adoptie .Fetita aleasa e diabolica si incearca sa-i distruga pe toti...chiar si reusete.
November scrie:Re(vedeti) Splendoare in iarba,dureros de bun in fata povestilor de dragoste ecranizate azi.
Mie mi-a facut seara ideala pentru un noua surpriza pentru cel drag.
npm. 
innuta scrie:Duminica,14 februarie,pe HBO va fi filmul "Amurg".Merita vazut!!!!Poate unii dintre voi l-ati vazut deja sau ati citit cartea.
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori