Arina scrie:
![]()
![]()
![]()
Da-mi mie inghetata !
Arina scrie:
![]()
![]()
![]()

alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()

Arina scrie:alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()
si eu ,o iau gata facuta![]()
![]()

alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()

alex_b scrie:Arina scrie:alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()
![]()
Buna si reteta ta...dar cam multe E-uri...![]()

Arina scrie:alex_b scrie:Arina scrie:alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()
![]()
macar sa mor io de la E-uri![]()
![]()
.ce vorba ii asta !Qele Qele scrie:Arina scrie:alex_b scrie:Arina scrie:alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()
![]()
![]()
Arina! X-(.ce vorba ii asta !

Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:alex_b scrie:Arina scrie:alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()
![]()
![]()
nu pot sa rezist tentatiei ,tot ce are E-uri e bun la gust,prefer sa ma risc
care mananca doar seminte de in! ne sunt a
de indragostit de tot ce e cu euri : ieri de es am baut un suc verde fosforescent si a fost delicios, si pepsi beau cat incape! Sa nu iti mai povestesc de chipsuri , jeleuri si cicolata!
un adevarat desfat!!!Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:alex_b scrie:Arina scrie:alex_b scrie:V-am spus cum fac eu inghe'....iaurt + fructe proaspete...la blender sau nu...pan' se congeleaza...![]()
![]()
![]()
nu pot sa rezist tentatiei ,tot ce are E-uri e bun la gust,prefer sa ma risc
La fel fac si eu! Ce crezi ca eu sunt un ingerascare mananca doar seminte de in! ne sunt a
de indragostit de tot ce e cu euri : ieri de es am baut un suc verde fosforescent si a fost delicios, si pepsi beau cat incape! Sa nu iti mai povestesc de chipsuri , jeleuri si cicolata!
un adevarat desfat!!!

Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste

Arina scrie:Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
sper ca aia e doar portia meamai baga o cutie de pepsi
Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
Desigur ca e portia doar a ta!![]()
....a mea vine imediat!

Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
....a mea vine imediat!
![]()
Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
....a mea vine imediat!
![]()
Eu ma multumesc cu niste jeleuri gumate deliciaose pline cu euri si colorant!
mayalia scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
....a mea vine imediat!
![]()
Aditza..ia-te de manuta cu a mea rebela ca si ea e innebunit dupa jeleuri...![]()
![]()
mayalia scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Arina scrie:Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
....a mea vine imediat!
![]()
Aditza..ia-te de manuta cu a mea rebela ca si ea e innebunit dupa jeleuri...![]()
![]()
...sa nu iti povestesc ca in seara aia am ajuns la urgentza! 
Qele Qele scrie:Ariana , ca tot vorbim de chips si pespi vrei! Ca mie mi s-a facut pofta! Hai ca fac yo cinste
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori