vioma scrie:Buna maya si aici. Eu urmaresc acest serial si desi este plin de tristete, imi place.

vivi scrie:in serialul asta nu se mai termina necazurile...![]()
![]()
nu-mi place ca l-a fragmentat kanalul...![]()
mayalia scrie:vivi scrie:in serialul asta nu se mai termina necazurile...![]()
![]()
Nici mie...astia sunt culmea zau...
Oguz se casatoreste cu Leyla iarasi...

mayalia scrie:vivi scrie:in serialul asta nu se mai termina necazurile...![]()
![]()
Nici mie...astia sunt culmea zau...
Oguz se casatoreste cu Leyla iarasi...

maria55 scrie:cum vezi pe youtube?
maria55 scrie:SI MIE IMI PLACE MAI MULT ACEST SERIAL , NU STIU DACA M-AM MANELIZAT UITANDU-MA LA ASTEA TURCESTI DAR,DE MULT NU MA MAI UITAM LA ALTELE , NICI LA CELEBRA REGINA ;LA ASI MA MAI UIT DAR MI SE PARE CA SE LUNGESC PREA MULT SAU DEVIN PLICTISITOARE;NU VREAU SA STIU CUM SE CONTINUA,AM AFLAT CA LEYLA SE CASATORESTE IAR CU OGUZ , ASA M-AM GINDIT CA VA FI DUPA CUM MERGEAU TREBURILE .PAREA CA BABA O LASA PE FIKRET IN PACE ,DAR POFTA DE BIRFA E MAI MARE . EU SUNT FAN MINDRIE SI PREJUDECATA LA ADOLESCENTA , NICI ACUM NU M-AM SCHIMBAT PREA MULT ,
maria55 scrie:cum vezi pe youtube?

vivi scrie:maria55 scrie:cum vezi pe youtube?
dai search pe youtube numele filmului in cazu de fata yaprak dokumu(sper ca am scris corect) si nr serialului pe care vrei sa-l vezi...bine ,dureaza cam 5 minute dar iti dai seama despre ce-i vorba![]()

victor scrie:=))cine se uita??

Iony_Flowerina scrie:ce nasol il va schimba pe Sevcket cu alt personaj...e mai urat asta![]()
![]()
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori