mirela_szekely scrie:SILE frate se apropie CRACIUNU !

tweety scrie:mirela_szekely scrie:SILE FRATE TE ASTEPT MACAR LA CRACIUN SA VI LA COLINDAT!![]()
![]()
Sile ,sa nu te duci cu mana goalada-i in dar o
![]()
SILE scrie:tweety scrie:mirela_szekely scrie:SILE FRATE TE ASTEPT MACAR LA CRACIUN SA VI LA COLINDAT!![]()
![]()
Sile ,sa nu te duci cu mana goalada-i in dar o
![]()
Atat de ... "golasha" ??? ... da' las' c-o 'mbracam ... de IARNA !!!![]()
![]()

mirela_szekely scrie:[size = 200] [/ size]LA MULTI ANI FRATE!ORIUNDE TE-AI AFLA!![]()
![]()
![]()

mayalia scrie:
La multi ani Sile,oriunde te-ai afla !!!!!!!!
mirela_szekely scrie:cam rarut!frate oriunde te-ai afla intra mai des!

mayalia scrie:Noapte buna Sile
oricine te-ar inveli....

SILE scrie:mayalia scrie:Noapte buna Sile
oricine te-ar inveli....
Ce-TI pasa ... TZIE ???
... cand p-ALTU'L astepti in "CUIBUSHORU' ... nostru (virtual !!!)
Noapte buna si Somnnnnnnnnnnnnnnnnn ushor (fara "deranjamente" !!!... oriunde TE-ai afla !!!![]()
![]()

mirela_szekely scrie:SILE frate duminica merg peste deal la Manastirea BARSANA !TE PUP ORIUNDE TE-AI AFLA!![]()
![]()
![]()

SILE scrie:mirela_szekely scrie:SILE frate duminica merg peste deal la Manastirea BARSANA !TE PUP ORIUNDE TE-AI AFLA!![]()
![]()
![]()
Buna sorella !!!
Sa-TZI vand un ... pont : in Barsana M-am nascut, acolo am terminat clasele primare , acolo-MI sunt nemurile , etc.
Ca sa te conving :
-dupa ce ai trecut Gutinu' mergi pe Valea Marei pana la Vadu-Izei.
-In centru' acestei localitati, faci dreapta pe Valea Izei si a treia localitate este Barsana.
-traversezi toata localitatea spre STRAMTURA si la iesire pe partea stanga o sa vezi manastirea vis a vis de raul IZA .
Este foarte frumoasa si amplasata pe un deal.
Acolo sunt maicutze pe care EU le cunosc , indeosebi pe Maica Staretza !!!
Cand TE intorci la Baia Mare sa-MI spui daca NU-i asha cum spun EU ???
Mai multe NU, pot sa-TI spun ... acum ....![]()
![]()
![]()
Noapte buna , oriunde TE-ai afla !!!
![]()
![]()

mirela_szekely scrie:SILE scrie:mirela_szekely scrie:SILE frate duminica merg peste deal la Manastirea BARSANA !TE PUP ORIUNDE TE-AI AFLA!![]()
![]()
![]()
Buna sorella !!!
Sa-TZI vand un ... pont : in Barsana M-am nascut, acolo am terminat clasele primare , acolo-MI sunt nemurile , etc.
Ca sa te conving :
-In centru' acestei localitati, faci dreapta pe Valea Izei si a treia localitate este Barsana.
-traversezi toata localitatea spre STRAMTURA si la iesire pe partea stanga o sa vezi manastirea vis a vis de raul IZA .
![]()
![]()
![]()
![]()
da e adevarat stiu am mai fost acolo e superb peste drum de manastire era [ punte veche nu stiu acum daca mai se afla aceea punte pe care am trecuto cu greu si frica dupa care ne-am asezat pe iarba si am mancat e foarte fain! am fost acu 5 ani cu o prietena !![]()
![]()
ionuca scrie:mirela_szekely scrie:SILE scrie:mirela_szekely scrie:SILE frate duminica merg peste deal la Manastirea BARSANA !TE PUP ORIUNDE TE-AI AFLA!![]()
![]()
![]()
Buna sorella !!!
Ca sa te conving :
![]()
![]()
![]()
![]()
da e adevarat stiu am mai fost acolo e superb peste drum de manastire era [ punte veche nu stiu acum daca mai se afla aceea punte pe care am trecuto cu greu si frica dupa care ne-am asezat pe iarba si am mancat e foarte fain! am fost acu 5 ani cu o prietena !![]()
![]()
am vizitat si eu manastirea barsana
merita
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori