si lebedele noastre.

Dorel scrie:
portul turistic callatissi plajea mangalia. si blocul in care locuiesc eu-cel de pe centrul imaginii, de jos(deasupra scrisului''eu sunt mai'')cu vedere spre mare.de aceea spuneam in alta postare,ca soarele rasare prima data , la mine in balcon.

edithP scrie:Dorel scrie:
portul turistic callatissi plajea mangalia. si blocul in care locuiesc eu-cel de pe centrul imaginii, de jos(deasupra scrisului''eu sunt mai'')cu vedere spre mare.de aceea spuneam in alta postare,ca soarele rasare prima data , la mine in balcon.
ce fain....sa auzi din pat murmurul valurilor ...
daca vede Anca*...o sa fie geloasa pe tine ...ea iubeste marea
Dorel scrie:
Dorel scrie:uite acu...fe-martie....iulieeeeee...![]()
![]()
![]()
Tu esti la mareeeee ! 
veronica007 scrie:imi place mult la mareee!!!!!! timpul asta e mort pe plaja si nu prea imi place ,da senzatia de tristete ,dar varaa...![]()
![]()
![]()
Dorel scrie:veronica007 scrie:imi place mult la mareee!!!!!! timpul asta e mort pe plaja si nu prea imi place ,da senzatia de tristete ,dar varaa...![]()
![]()
![]()
sa te plimbi cu el ,chiar si acu' , mina in mana,pe dig, la lumina farului,sa auzi pescarusii tipand si indemnandu-va la un sarut, sa auzi zgomotul valurilor, sa simti mirosul de aer sarat,sa asculti linistea, si sa simti cum te cuprinde pacea interioara....nuuuu, si iarna-i frumoasa marea...![]()
![]()
daaa da sa nu fie prea frig, ca nu-mi place ,dar pentru ce-ai zis mai inainte as indura si frigul veronica007 scrie:Dorel scrie:veronica007 scrie:imi place mult la mareee!!!!!! timpul asta e mort pe plaja si nu prea imi place ,da senzatia de tristete ,dar varaa...![]()
![]()
![]()
sa te plimbi cu el ,chiar si acu' , mina in mana,pe dig, la lumina farului,sa auzi pescarusii tipand si indemnandu-va la un sarut, sa auzi zgomotul valurilor, sa simti mirosul de aer sarat,sa asculti linistea, si sa simti cum te cuprinde pacea interioara....nuuuu, si iarna-i frumoasa marea...![]()
![]()
![]()
![]()
daaa da sa nu fie prea frig, ca nu-mi place ,dar pentru ce-ai zis mai inainte as indura si frigul
![]()
Came scrie:TURNUL CHINDIEI ; CURTEA DOMNEASCA-ruinele
Dorel scrie:
si lebedele noastre.

Mila mi-e...Dorel scrie:
plaja mangalia
, inotam cu un delfin...[/b]Dorel scrie:[b]

Dorel scrie:lasa ankutzo,ca la vara mancam si un ..calcan la gratar, la carciuma cu lebede.![]()
![]()
![]()
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori