mirela_szekely scrie:nu-mi place de Adriana e prea plina de ea chiar nu as suporta sa lucrez cu ea !![]()
![]()

julia scrie:o porcarie de emisiune,plina cu cocalari si manelisti..nici sa te destinzi nu e buna

gya27 scrie:Buna forumistilor!
Sunt fericita mamica a unui ingeras de 14 luni si totodata fan si votant al emisiunii npm4. L-am inscris si eu pe baietelul meu la un concurs pampers si imi doresc sa castige premiul cel mare - aparitia intr-un calendar pe 2010, adica sa fie o mica vedeta. De aceea va rog mult daca puteti sa-i dati si lui cat mai multe voturi, mai ales ca nu costa nimic.Acesta este link-ul http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1863. Are nevoie de foarte multe voturi pentru a fi in primii 12 castigatori, asa ca ............. nu ezitati sa votati. Va multumim mult pentru intelegere si voturi.
Va pupam.
Cu mare drag, Ramona si Rares Alexandru.
pitikutz scrie:gya27 scrie:Buna forumistilor!
Sunt fericita mamica a unui ingeras de 14 luni si totodata fan si votant al emisiunii npm4. L-am inscris si eu pe baietelul meu la un concurs pampers si imi doresc sa castige premiul cel mare - aparitia intr-un calendar pe 2010, adica sa fie o mica vedeta. De aceea va rog mult daca puteti sa-i dati si lui cat mai multe voturi, mai ales ca nu costa nimic.Acesta este link-ul http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1863. Are nevoie de foarte multe voturi pentru a fi in primii 12 castigatori, asa ca ............. nu ezitati sa votati. Va multumim mult pentru intelegere si voturi.
Va pupam.
Cu mare drag, Ramona si Rares Alexandru.
spune daca sunt virusi sau e pe bune un concurs pentru copii,ca altfel te injura toata lumea

gya27 scrie:nu sunt virusi. concursul e pe bune si ii multumesc lui annemary pentru vot. pun si o poza cu piciul.

kikilina scrie:am vazut si eu ieri cateva minute, vreo 10 din mizeria asta de emisiune
o dejectie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mirela_szekely scrie:kikilina scrie:am vazut si eu ieri cateva minute, vreo 10 din mizeria asta de emisiune
o dejectie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cred ca e singura emisiune la care nu ma uit e o mizerie !![]()
![]()
DorA scrie:mirela_szekely scrie:kikilina scrie:am vazut si eu ieri cateva minute, vreo 10 din mizeria asta de emisiune
o dejectie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o mare tiganeala! taraf tv a lu barbasuda ce bani dau tiganii sa se promoveze pe sticla, cu tot cu ..puradei...5-6000 de euro/aparitie
![]()
fi-e a lor si bani si puradei 
DorA scrie:mirela_szekely scrie:kikilina scrie:am vazut si eu ieri cateva minute, vreo 10 din mizeria asta de emisiune
o dejectie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o mare tiganeala! taraf tv a lu barbasuda ce bani dau tiganii sa se promoveze pe sticla, cu tot cu ..puradei...5-6000 de euro/aparitie
![]()

Deea Andreea scrie:DorA scrie:mirela_szekely scrie:kikilina scrie:am vazut si eu ieri cateva minute, vreo 10 din mizeria asta de emisiune
o dejectie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da are raiting emisiunea ca e multi tigani care se uita![]()
DorA scrie:Deea Andreea scrie:DorA scrie:mirela_szekely scrie:kikilina scrie:am vazut si eu ieri cateva minute, vreo 10 din mizeria asta de emisiune
o dejectie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da are raiting emisiunea ca e multi tigani care se uita![]()
ei da uite ca si-a spalat pacatele. ieri,a avut emisiune cu nicu paleru. a cantat live o ora si jumate, muzica de petrecere. mi-a facut o dupamiaza placuta.
pitikutz scrie:De regula nu ma uit la aceasta emisiune,dar cand am deschis tv direct pe kanal d,pe cine vad?
Pe Gabriela cu sotul dansand cu foc dupa o melodie de muzica populara interpretata de Andra.

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori