O sa fiu foarte directa si o sa va intreb un lucru de ce trebuie o tara intreaga sa suporte o fiinta mizerabila precum doamna Lucica nu a jignit numai pe cei din casa dar indirect si telespectatorii care se uita. Si are dreptate o anumita persoana ca se vede clar ca tii cu doamna Lucica noi vedem destul de bine care sunt miscarile stiam ca un moderator trebuie sa fie neutru nu crezi daca aveti interese nu mai transmiteti emisiunile voastre de doi lei la TV. Daca tii la imaginea ta tine cont ca telespectatorii sunt cei care iti dau voturile de incredere si asa iti castigi audienta daca tii la ei si ei te iubesc pe tine , asa ca nu gresi din cauza unei femei de doi bani in viata mea nu am vazut o fiinta mai perversa si mai rea.
Intra pe seite si ea aminte poate multi dintre cei care sriu sunt copii dar sunt si persoane adulte care se enerveaza in fata tv cand o vad pe figuranta asta care nu are ce cauta acolo
sau sa intelegem ca asta e rolul ei in emisiune sa fie un bufon.
Si nu ne mai aburi cu institutiile statului , persoane votate de o tara intreaga , alina are perfecta dreptate sunt toti niste mincinosi nu isi urmaresc decat propriile interese dorm in sedinte fara rusine in fata unei tari intregi. VOR RESPECT DAR EI NE RESPECTA STIU OARE DE EXUSTENTA NOASTRA SAU ISI ADUC AMINTE DE NOI DOAR CAND TREBUIE SA VOTAM?
Daca ai un loc caldut si bine platit nu inseamna ca asta e valabil pentru toti oamenii de bine din tara asta? asa ca nu ameninta fata pe un post de televiziune ca sa dovedesti cat de buna esti . Scuze pentru deranj dar parerea mea daca ceri sinceritate de la altii fii tu insuti sincera.