GABRIELA CRISTEA TOADER

Nora Pentru Mama 3

GABRIELA CRISTEA TOADER

Mesajde Iony_Flowerina » 08 Iun 2009, 16:30

Poze .
Perle.
Stiri despre ea :smile:

Gabriela Cristea - Data nasterii: 26 Octombrie 1974;
Zodia: Scorpion;
Locul nasterii: Oltenita, jud. Calarasi;

Educatie: SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" Bucuresti Comunicare neurolingvistica –
Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatica – Ministerul Afacerilor Externe;

Liceul de coregrafie nr.1 Bucuresti (1993)

Iony_Flowerina
NPM Expert

Re: GABRIELA CRISTEA TOADER

Mesajde Iony_Flowerina » 08 Iun 2009, 16:45

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Iony_Flowerina
NPM Expert

Mesajde Iony_Flowerina » 08 Iun 2009, 16:45

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Iony_Flowerina
NPM Expert

Mesajde desan » 09 Iun 2009, 06:35

dupa 3 ani de sezul pe canapele...le-a prins forma! =)) :evil: :)) Imagine
desan
NPM Expert

Mesajde Anka* » 09 Iun 2009, 06:36

Ai dreptate Bobitza....oribila femeie....parca e o paine dospita :))
Imagine
Anka*
Moderator

Locaţie: ich und ich, aber mit dir...

Mesajde mirelacarmen » 09 Iun 2009, 10:36

pune ti si poza cu palaria sau ce avea in cap la o seara a eliminarilor, please
mirelacarmen
NPM Fan

Mesajde anaise » 09 Iun 2009, 17:14

Avea fatza ca o luna....parca a mai dat jos nitel |(
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart-Hellen Keller
anaise
NPM Expert

Mesajde Anka* » 09 Iun 2009, 17:16

anaise scrie:Avea fatza ca o luna....parca a mai dat jos nitel |(

E cald afara si nu se hidrateaza bine....adica nu mai mananca tiramisu? Nu pot sa cred.... :lol:
Imagine
Anka*
Moderator

Locaţie: ich und ich, aber mit dir...

Mesajde anaise » 09 Iun 2009, 17:26

alex_b scrie:

E cald afara si nu se hidrateaza bine....adica nu mai mananca tiramisu? Nu pot sa cred.... :lol:

Acum o da pe inghetzata de tiramisu....s-o fi saturat s-o faca aia "Pufoasa', eu mai degraba cred ca-i ziceau direct Grasa, dar astia de la Cancan au fost mai delicatzi :lol:

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart-Hellen Keller
anaise
NPM Expert

Mesajde Arina » 09 Iun 2009, 17:28

anaise scrie:
alex_b scrie:

Acum o da pe inghetzata de tiramisu....s-o fi saturat s-o faca aia "Pufoasa', eu mai degraba cred ca-i ziceau direct Grasa, dar astia de la Cancan au fost mai delicatzi :lol:

asta cand o face un copil se face dubla daca nu are grija de ea :puke:
Imagine
Arina
NPM Expert

Mesajde anaise » 09 Iun 2009, 17:33

[/quote]
asta cand o face un copil se face dubla daca nu are grija de ea :puke:[/quote]

Cat o dalma se face...cum s-a facut si Andreea Marin...sunt cam acelasi gen...inalte si masive.. :-o
Daca pun astea un crac pe unul il darama :lol: :lol:

anaise
NPM Expert

Mesajde Arina » 09 Iun 2009, 17:35

anaise scrie:

asta cand o face un copil se face dubla daca nu are grija de ea :puke:[/quote]

Cat o dalma se face...cum s-a facut si Andreea Marin...sunt cam acelasi gen...inalte si masive.. :-o
Daca pun astea un crac pe unul il darama :lol: :lol:
[/quote]
saracii barbati :lol: la cat de pipernicit e banica il face terci marin,pe marcel toader nu il stiu :lol: dar oricum astea sunt de nesimtite asa,ai vaz' ce mandre sunt
Imagine
Arina
NPM Expert

Mesajde nun » 09 Iun 2009, 18:06

mirelacarmen scrie:pune ti si poza cu palaria sau ce avea in cap la o seara a eliminarilor, please

Aia cu clatita?.... :lol: :lol:
"Bucuria omului e omul.Intre ei se infiripa prietenia care umple cel mai intins desert al sufletului nostru." J.B.B. Uneori unii uita sa fie oameni...
nun
NPM Expert

Mesajde mag » 09 Iun 2009, 18:07

Ce bursuca s-a facut de la o vreme Gabriela asta...Cu sunci sau fara, tot rautacioasa e, de aia se si intelege atat de bine cu Luci
Rue Du Soleil
mag
NPM Expert

Locaţie: PH

Mesajde cyprus » 10 Iun 2009, 06:58

dna gabriela cristea se vede de la o posta cum sunteti de partea lucicai , se vede cum mereu ai spuneti lui ionut si alina de ce ai spus asa de ce ai facut asa dar pe madam lucica nuam vazut-o sa o intrebati de ce vorbeste asa de rau si jigneste in halul asta....xxcateodata concurenti cer sa se arate niste imagini pe care dorim sa vedem daca este adevarat cea ce spune ionut si alina dar nu o faceti pt-ca nu vreti sa se vada in ce hal vorbeste madam lucica ...( scz... dar sa va fie rusine nu jucati drept dna gabriela cristea ) :x
daca va fi si npm 4 la fel cred ca va fi jale mare ....xx pacat de niste bani cheltuiti de kanal d......x
bravo ANDREA :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
cyprus
Incepator

Locaţie: cyprus

Mesajde Kayla » 10 Iun 2009, 07:48

Ma tot uitam la pozele postate aici si comparam cu felul in care e ea acum in emisiune si mi se pare ca a dat kilograme jos... arata foarte bine acum in comparatie cu pozele postate:) Bravo ei... e mult mai frumoasa acum!
Kayla
NPM Junior

Mesajde mirelacarmen » 10 Iun 2009, 07:51

nun scrie:
mirelacarmen scrie:pune ti si poza cu palaria sau ce avea in cap la o seara a eliminarilor, please

Aia cu clatita?.... :lol: :lol:

DA nu mai imi aduceam aminte =))
mirelacarmen
NPM Fan

Mesajde vanilia » 10 Iun 2009, 09:35

O sa fiu foarte directa si o sa va intreb un lucru de ce trebuie o tara intreaga sa suporte o fiinta mizerabila precum doamna Lucica nu a jignit numai pe cei din casa dar indirect si telespectatorii care se uita. Si are dreptate o anumita persoana ca se vede clar ca tii cu doamna Lucica noi vedem destul de bine care sunt miscarile stiam ca un moderator trebuie sa fie neutru nu crezi daca aveti interese nu mai transmiteti emisiunile voastre de doi lei la TV. Daca tii la imaginea ta tine cont ca telespectatorii sunt cei care iti dau voturile de incredere si asa iti castigi audienta daca tii la ei si ei te iubesc pe tine , asa ca nu gresi din cauza unei femei de doi bani in viata mea nu am vazut o fiinta mai perversa si mai rea.
Intra pe seite si ea aminte poate multi dintre cei care sriu sunt copii dar sunt si persoane adulte care se enerveaza in fata tv cand o vad pe figuranta asta care nu are ce cauta acolo
sau sa intelegem ca asta e rolul ei in emisiune sa fie un bufon.
Si nu ne mai aburi cu institutiile statului , persoane votate de o tara intreaga , alina are perfecta dreptate sunt toti niste mincinosi nu isi urmaresc decat propriile interese dorm in sedinte fara rusine in fata unei tari intregi. VOR RESPECT DAR EI NE RESPECTA STIU OARE DE EXUSTENTA NOASTRA SAU ISI ADUC AMINTE DE NOI DOAR CAND TREBUIE SA VOTAM?
Daca ai un loc caldut si bine platit nu inseamna ca asta e valabil pentru toti oamenii de bine din tara asta? asa ca nu ameninta fata pe un post de televiziune ca sa dovedesti cat de buna esti . Scuze pentru deranj dar parerea mea daca ceri sinceritate de la altii fii tu insuti sincera.
vanilia
Incepator

Mesajde dino _32 » 10 Iun 2009, 09:51

vanilia scrie:O sa fiu foarte directa si o sa va intreb un lucru de ce trebuie o tara intreaga sa suporte o fiinta mizerabila precum doamna Lucica nu a jignit numai pe cei din casa dar indirect si telespectatorii care se uita. Si are dreptate o anumita persoana ca se vede clar ca tii cu doamna Lucica noi vedem destul de bine care sunt miscarile stiam ca un moderator trebuie sa fie neutru nu crezi daca aveti interese nu mai transmiteti emisiunile voastre de doi lei la TV. Daca tii la imaginea ta tine cont ca telespectatorii sunt cei care iti dau voturile de incredere si asa iti castigi audienta daca tii la ei si ei te iubesc pe tine , asa ca nu gresi din cauza unei femei de doi bani in viata mea nu am vazut o fiinta mai perversa si mai rea.
Intra pe seite si ea aminte poate multi dintre cei care sriu sunt copii dar sunt si persoane adulte care se enerveaza in fata tv cand o vad pe figuranta asta care nu are ce cauta acolo
Si nu ne mai aburi cu institutiile statului , persoane votate de o tara intreaga , alina are perfecta dreptate sunt toti niste mincinosi nu isi urmaresc decat propriile interese dorm in sedinte fara rusine in fata unei tari intregi. VOR RESPECT DAR EI NE RESPECTA STIU OARE DE EXUSTENTA NOASTRA SAU ISI ADUC AMINTE DE NOI DOAR CAND TREBUIE SA VOTAM?
Daca ai un loc caldut si bine platit nu inseamna ca asta e valabil pentru toti oamenii de bine din tara asta? asa ca nu ameninta fata pe un post de televiziune ca sa dovedesti cat de buna esti . Scuze pentru deranj dar parerea mea daca ceri sinceritate de la altii fii tu insuti sincera.

Se vede clar ca nu o inghite p Alina, aveti dreptate , nu e deloc impartiala din pacate si pe forumul asta sunt multi ca ea
dino _32
NPM Expert

Mesajde Iony_Flowerina » 10 Iun 2009, 11:12

vanilia scrie:O sa fiu foarte directa si o sa va intreb un lucru de ce trebuie o tara intreaga sa suporte o fiinta mizerabila precum doamna Lucica nu a jignit numai pe cei din casa dar indirect si telespectatorii care se uita. Si are dreptate o anumita persoana ca se vede clar ca tii cu doamna Lucica noi vedem destul de bine care sunt miscarile stiam ca un moderator trebuie sa fie neutru nu crezi daca aveti interese nu mai transmiteti emisiunile voastre de doi lei la TV. Daca tii la imaginea ta tine cont ca telespectatorii sunt cei care iti dau voturile de incredere si asa iti castigi audienta daca tii la ei si ei te iubesc pe tine , asa ca nu gresi din cauza unei femei de doi bani in viata mea nu am vazut o fiinta mai perversa si mai rea.

|( |( |( |( |( esti cam supărată :* :*
Iony_Flowerina
NPM Expert

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

Următorul

Înapoi la Nora Pentru Mama 3