...robredo scrie:raluka scrie::@alina a kastigat
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......![]()
![]()
![]()
...robredo scrie:raluka scrie::@alina a kastigat
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......![]()
![]()
![]()
gabitza_ubitzik scrie:vreau si eu hi5 lui sorin...va roooogg.....
beex scrie:un final cu o emisiune de final pe masura![]()
Gabita nu s-a dezmintit si, in calitate de gazda, i-a invitat pe concurenti sa-si ia bagajele si sa plece![]()
.. doua secunde dupa, si-a exprimat uimirea ca lasa tortul si paharele, fara sa consume nimic![]()
Bravo!!![]()
![]()
![]()
(chiar asa nemancata o tin cei de la Kanal D?!![]()
sau, pur si simplu tortul era de decor, la fel si "licorile colorate"?!)

mayalia scrie:beex scrie:un final cu o emisiune de final pe masura![]()
Gabita nu s-a dezmintit si, in calitate de gazda, i-a invitat pe concurenti sa-si ia bagajele si sa plece![]()
.. doua secunde dupa, si-a exprimat uimirea ca lasa tortul si paharele, fara sa consume nimic![]()
Bravo!!![]()
![]()
![]()
(chiar asa nemancata o tin cei de la Kanal D?!![]()
sau, pur si simplu tortul era de decor, la fel si "licorile colorate"?!)
Beex,sa stii ca exact la asta ma gandeam si eu,tortul era de decor..
Final pe masura show-ului...patetic..
hai te pup.![]()
![]()

si ca Ioana a ramas cu bani

kikilina scrie:evident eu nu am vazut ieri![]()
![]()
am tot citit de nush ce tortsi ca Ioana a ramas cu bani
de unde a avut Ioana bani
cine spune si mie ceva?
REGIEedithP scrie:a vrut si ea sa dreaga busuiocul cu tortu
n-ai auzit ...haideti mai repede cu tortu ca n-am mai mancat demult ceva dulce
deci cine la halit![]()
mie mi-a placut ca Alina a plecat prima ....si-a uitat si sotu![]()
![]()

mayalia scrie:Nu ca ne-ar interesa dar asa pt nostalgie...![]()
![]()
![]()
![]()
http://hi5.com/friend/photos/displayUse ... =356350441

si aveam si un program autoimpus.
Si ce mai mare spectacol ca natura umana?renate_zualt scrie:Mie a inceput sa-mi lipseasca NPM-u'...Parca astept sa inceapa scoala...pe mine ma amuza teribil emisiunea astasi aveam si un program autoimpus.
E odihnitor sa ai ''orar''![]()
Si ce mai mare spectacol ca natura umana?
piticu_piticilor scrie:renate_zualt scrie:Mie a inceput sa-mi lipseasca NPM-u'...Parca astept sa inceapa scoala...pe mine ma amuza teribil emisiunea astasi aveam si un program autoimpus.
Incepe curand un nou sezon,asa ca ne facem " orarul " dupa ora de difuzare a " frumoasei emisiuni ".

kikilina scrie:piticu_piticilor scrie:renate_zualt scrie:Mie a inceput sa-mi lipseasca NPM-u'...Parca astept sa inceapa scoala...pe mine ma amuza teribil emisiunea astasi aveam si un program autoimpus.
Incepe curand un nou sezon,asa ca ne facem " orarul " dupa ora de difuzare a " frumoasei emisiuni ".
kred ca o sa/mi pove voi in editia asta, ca eu voi fii ocupata cu gradi si skimbatul pampersilor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dar cu siguranta o sa ne mai faci cate un rezumat din cand in cand..mayalia scrie:kikilina scrie:piticu_piticilor scrie:renate_zualt scrie:Mie a inceput sa-mi lipseasca NPM-u'...Parca astept sa inceapa scoala...pe mine ma amuza teribil emisiunea astasi aveam si un program autoimpus.
kred ca o sa/mi pove voi in editia asta, ca eu voi fii ocupata cu gradi si skimbatul pampersilor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esti fericita....dar cu siguranta o sa ne mai faci cate un rezumat din cand in cand..
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori