emisiunea de la 02.00

Nora Pentru Mama 4

Re: emisiunea de la 02.00

Mesajde Stormmaker » 16 Feb 2010, 06:06

Dorel scrie:mi se pare mie sau dia a devenit tare in clanta?

nu. la atac, contraataca! si bine face.[/quote]
sunt sceptica si-mi pastrez in parerea la rece... daca in emisiune e tot :D si :taci: sa am pe ce pune mana. :evil:
Vreau sa merg intr-un oras in nord!Trebuie sa merg!Voi merge!
Stormmaker
NPM Expert

Locaţie: ....

Mesajde Dorel » 16 Feb 2010, 06:57

November scrie:
Dorel scrie:mi se pare mie sau dia a devenit tare in clanta?

nu. la atac, contraataca! si bine face.

sunt sceptica si-mi pastrez in parerea la rece... daca in emisiune e tot :D si :taci: sa am pe ce pune mana. :evil:[/quote]
eu cred ca acest cuplu nu va rezista afara!vali e golanas, uns cu toate alifiile, ca orice bucatar-ospatar,ii plac femeile si bautura!
inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapid!
Dorel
NPM Hero

Mesajde madi_dulce » 16 Feb 2010, 17:33

a fost foarte frumoasa emisunea de aseara,imi place foarte mult de eliza k este o fire comunicativa si se intelege bine c toata lumea,simona este cea mai frumoasa si cea mai vesela,toata seara a dansat,iar cele doua alice si georgiana cam timide!!!!!as vrea ca vlad sa formeze un cuplu cu simona ca se potrivesc :x
madi_dulce
NPM Expert

Locaţie: [nAiPu :x]

Mesajde daniel » 16 Feb 2010, 18:30

mai vedem abia au intrat,oricum Vlad nu merita nici una este prea increzut impreuna cu mamasa :puke: :puke: :puke: :puke:
daniel
Incepator

Mesajde mayalia » 18 Feb 2010, 06:51

CITAT(coraina @ Feb 18 2010, 03:14 AM) *
emisiunea de noapte.. incerc sa comentez .. acum sunt ,topescu ..'':)smile.gif

golaca a avut un vis horror.. si a fost ingrozita.. cutoate ca zice ca-i plac filmele horor.. discuta cu doaman vali.. si zice ca ii vine sa faca asocierea cu ce se intampla in casa.. unde este groaza si teroare...doaman vali ncearca sa o pondereze... golancei i-a parut foarte rau ca a ajuns in casa.. dar poate afara se intamplau mai multe rele.. iar dumnezeu sa ii apere i-a bagat in casa.. domana vali ii spune ca daca e sa mori mori oriunde... golancei i-a cazut pasarica pe ganduri..
zice ca se simnte nedreptatzita.. in casa...
doamna vali ii spune ca degeaba are studii daca nu are scoala vietzii si nu stie sa se comporte. si golanca e de acord cu ea... (asta ori e tampita ori e tampita:) )
golanca e geloasa pe bleky ca sta relazata cand ele sunt in dirct...oare o va ataca si pe blecky?/:)

golanca cu vali sunt curioase cum se da la tv cand e emisiunea.. si una din fetele noi le explica.. si golanca e nemultumita ca nu sunt totzi aratatzi d eo data...
,,vlad este inconjurat de fete"" titlul pus pe burtiera...vlad joaca cartzi cu feteleam impresia ca sunt numai cele noi... nu-mi dau seama... dar oricum arata ca un turcalau cu harem si pare fericit..
cred ca joaca popa prostul...
se joaca pe porunci.. si au numai discutzii infantile....
una din fetele noi a facut cateva genoflexiuni..dar a clacat repede....
vlad a ramas cu 3 fete.. una afugit
gata! au spart gashca.. a ramas vlad cu una nu stiu cum o cheama.. e una noua.. vlad o intreba in shoapta ce face.. si ea ii zice ca se uita pe cer unde vede soarele, luna.. vlad o intreaba ce vrea s avada.. discutzii infantile... fatuca zice ca ar vrea s avada ce e acasa..vlad=unde e mai bine ca acasa... vlad=doamne cum te uitai azi la mine cand ma certam in emisiune.. fatuca=brandusa mi-a zis ca numai pe mien ma aratau cand te certai..
vlad=sunt plictisit vreau sa se intample ceva nou..orice e bine venit fatuca= vrei ceva bataie?/ vlad=orice... numai sa se intample ceva.. vlad=mama ce tare m-a luat..itzi place de cineva si nu faci nimik
vlad=cautam un ceas ieftin cand am fost la roma...si am zis.. am intrebat cat e un ceas ala a zis 45 euro si m-am tocmit pana am ajuns la 7 aha..gata am vazut cum o cheama simona
celelaltefete care aujucat carzti cu ei au facut ceai si simona i-a adus ceai lui vlad... care sta intins pe jos... acume cu 2 fete..vlad= ce ceai e asta..

mamele cele 2 blonde si o fata dar nu stiu cum o cheama.. discutii.. banale si aici.... infantile.. aa asta care vorbeste e daniela.. povesteste cum a fost cand a nascut si cum a facut molifta copilului... care copil zice ea ca era crud.. smile.gifsmile.gifsmile.gif

e o fatuca cu ele dar nu stiu cine eca are ochelari la ochi...aa.. vorbea de nepotul ei.. acum am inteles... oricum.. discutzii fara cap si fara coada... despre botez.. vreme.. si despre cine poate boteza.. sau nu pe nepot...vali s-a bagat si ea in discutzii ceva referitor la nanasha si botez.. au mai venit 2 fete noi calul ala si inca una.. care o intarata pe blecky la care au inceput sa tzipe ca latra....mamele zic ca blecky e pe invers ca intr-o seara le-a luat pe toate la rand... ??? a tabarat pe mame si pe fete.. si tot insista ca blecky e lesby.. mamele zic asta....vali insista cu povestea cu blecky si paula zice ca ii plac numai femeile.. cu tate ca vali spune ca e sterilizata.. interesanta discutzie....smile.gif
au venit si baietzii blondelor9mamelor blonde) se incearca o conversatzie.. dar.. nika.....

baietzii se vaita ca blecky are gaze...a venit si vali..
urmeaza citirea regulamentului dar nu se grabesc sa vina toate fetele..cele vechi nu sunt acolo, nici golanca cu vlad...

a aparut si golanca care sta cu picioarele pe masa... semicracanata... daca avea un pumn de cuie in mana credeam ca este in ashteptarea ciocanului..smile.gif
de mai bine de 8-10 minute e linishte...nimeni nu zice nika....

diana dormiteaza in bratzele lui vali.. se aud soapte si din cand in cand cite o voce mai tare...

o asteapta pe alis si o striga totzi...
gata... sunt totzi.. acum se citeste regulamentul..

camera 2 la curatenie, exclus diana care trece la camera 1
la bucatarie mamele la intelegere
nu se va circula prin casa in pijama sau tinuta sport
nu se maninca in camere
fetele vor face curat si in curte
totzi vor pastra ordine si curatenie in casa ishi vor spala vasele pe care le folosesc
la cumparaturi vero si diana
taierea ratiei d etigari
roaga aprobarea de bautura pentru ziua unei mame
doamna daniela nu vrea bautura pentru ziua ei
doaman vali e suparata de ce sa nu se aduca... si golanca are o fatza.. de inmormantare cand a auzit ca nu se aduce bautura.....
golanca aplecat suparata nevoie mare.....

curatenie sa face marti joi si duminica...

unii baietzi sunt intr-o camera si povestesc cum erau ei cand erau mici

alis plange....
alxa vrea sa o scoata afara sa nu mai planga acolo....o arata numai pe alis care plange.. si pe alexa care incearca sa o incurajeze...
alexa o tine in brate.. ii sterge lacrimile si alice se fereshte....
vlad se uita la ele.. si ii spune sa fie mai puternica dar in shoapta...
alexa a ieshit cu alice si vlad ofteaza...
vlad cu mamuca in pat....ishi face probleme ce va fii cand o sa iasa.. si acum e o persoana publica... golanca ii zice ca numai daca e in finala va fii o persoana publica golanca=daca pe mine ma intreaba cineva daca eu sunt ii zic dute domnule d eaici c anu sunt eu.. si itzi umplu frigiderul si o tai..vlad=unde o tai?/ la istanbul... vlad= vreau sa-mi aiu carnet golanca=cat costa si cat dureaza pana il iei.. bine stau pana iei carnetul... nu mai plec nikaieri.. mi=e dor s astau cracanata cum vrea muschiul meu vlad-si sa nu te intrebe nimeni de ce stai asha.. vlad=cred c aplec si eu pana la constanta.. golanca= cred ca plec la statziune
golanca= imi trebuie banii ashtia vlad=taci! nu mai spune!1 golanca= vreau s ama operez la ochi vlad=sa-mi iau carnetul imi gasesc imediat un loc d emunca in bucureshti, constanta, iashi , timisoara.. lasama bre sa-mi traiesc si eu viatza nu sofer sunt prea mici salariile golanca = daca esti in bucuresti cu chiria tot acolo ieshi vlad=offfffffff grea mai e viata am sta in bucureshti fara servici si tot am duso bien,,intelegi?/ golanca= pe mine ma lashi singura?/ vlad=yeppp vlad=primele 2 saptamani ne intelegem bine si apoi incepem sa ne certam.. vlad=plec in constanta da ai inteles??? ce daca stau si ela lamre si canta l amare la soare fetitele sunt goale.. gasesc si eu munca , o fata sa ma iubeasca golanca=gaseshti sihur vlad=tu itzi vezi de viata
interesanta discutzie... intre golanca si vlad...

ceilaltzi baietzi se joaca precum copii de la gradi cu unele din fete.. neinteresant...
unii joaca carzti..altzii sstau si se uita... unii canta m-a facut mama oltean.... si mie mi s eface somn.. mult zgomot acolo..pentru nimik....

interesant.. viermonela.. nu-i cu golanca si nici cu vlad.. dupa emisiunea de ieri.. s-a cam indepartat d eei.....

se dau pedepse de la jocul de cartzi...

si mie mi s-a facut somn.. s-au uscat si tablourile mele:)smile.gif si vorbesc singura aici ca televizorul! maine imi datzi o cafea:)smile.gif

scuzati greselile de ortografie.. dar cam greu cu stenogramele astea:)

m-am intors:) pana sa inchid... i-a mai dat iar pe vlad si pe golanca...

golanca= nu stau aici s alucrez pe 6 miloane plec vlad= lasa ca stai aici si vorbesc eu cu kemal.. golanca= ai mai vorbiyt si nu ai facut nimik vlad=da dar ai vruttranslator golanca=ashi fi fost mailinishtita daca itzi gaseai ofata te insurai.. vlad=mamika ma insor daca am cu cine si daca geasesc o fata sa tina la mine.. sa te insori si sa dai chics.. cand ajungem acasa itzi aduc o fata si ma insor imediat si daca dau chics.golanca= da .. itzi trebuie o fata care sa te astepte acasa si cand viid de la munca sa nu gaseshti o fata posomarata vlad- plec la constanta la vara ma descursc daca ashi fii urat m-ashi grabi sa ma insor dar asha.. nu sunt urat dar nici foarte frumos.. daca iar pleci si ai necazuri eu ce fac??? golanca=nu itzi spun vlad=e da... stii ca aflu si stiu golanca = ce sa fac acasa?/ unde sa muncesc... acolo ma descurc vlad= da... te descurci.. si iar raman singur.. golanca= pai ti-am spus, nu ma duc sa muncesc pe 6 milioane si nici nu gasesc munca vlad=lasa ca-ti aranjez eu cu munca golanca =da.. fabricile se inchid si cu kemal ai mai vorbit, ti-am spus vlad= si eu ti-am spus ca tu vroiai translator ca mariana...
vlad= ce a zis aia la telefon de mine??? golanca =a ziis ceva dar in soapta si nu am inteles, dar cred ca a dat-o in p====a ei..smile.gif
vlad a plecat la alexa si vorbeshte cu ea in shoapta alexa il trimite la alice sa o potoleasca si sa o incurajeze vlad =nu pot ca eu vreau acasa.. si nu pot sa-i spun vlad=alice vorbeshti cu mine?? alice= nu vreau sa vorbesc cu nimeni
vlad s eofera sa-i fac unghiile lui alexa care il da afara dar vlad o invit ain bucuresti la un suc cand ieas si alexa zice ce abia ashteapta alexa=aici am invatzat s abeau vin si bere vlad=trebuie s ate tin linga mine nu-mi plac femeile care beau eu ma ametesc repede pot s astau langa tine?/ poyzi dar s anu scotzi nici un cuvant
vlad ii da bratara lui alexei si s-a dus langa ea in pat... ii spune ca e plictiseala mare in casa... vlad o invita sa joace canasta
alexa l-a dat cu luciu de buze....

iar in living la ceilaltzi...si inca o data... verminele.. nu-i! nici cu vlad si nici cu golanca... interesant.... gata.. de asta data ma bag in pat ca ma striga perna:)

de la draga mea cory,.....
mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde mariatereza » 18 Feb 2010, 08:20

:mana: :clap: :clap: :clap: foarte tareee :** :** :**
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.
http://www.infoturism.ro/concurs/#113246
mariatereza
NPM Junior

Locaţie: tg-jiu

Mesajde matusa cristian » 18 Feb 2010, 12:37

:-D :$ :clap: :rofl: :talk: :inlove: :*
matusa cristian
Incepator

Mesajde sanda47 » 18 Feb 2010, 13:52

[quote="mayalia"]CITAT(coraina @ Feb 18 2010, 03:14 AM) *
emisiunea de noapte.. incerc sa comentez .. acum sunt ,topescu ..'':)smile.gif

Pupici tie si dragei tale coraina...mi-am permis sa-l ,,lipesc" si pe un alt forum. :* :*
Saru`maaana!
,,Fostul de mine,
azi sunt."
sanda47
NPM Expert

Mesajde mayalia » 18 Feb 2010, 18:27

mayalia
Moderator

Mesajde mayalia » 18 Feb 2010, 18:29

mayalia
Moderator

Mesajde ...robredo » 18 Feb 2010, 18:39

auzi la lacra....ii place sa stea cracanata cum vrea muschiu ei... :)) :)) :))
...never expect too much from me...then, you might not be let down...
...robredo
NPM Hero

Locaţie: in vest...

Mesajde mayalia » 18 Feb 2010, 18:42

Uite aicia
mincinoasa ordinara
a doua zi au dat materialul si nu si-a cerut scuze fata de telespectatoare...[quote="mayalia"]
mayalia
Moderator

Mesajde Anka* » 19 Feb 2010, 06:10

Io am vazut! Io am vazuuuuuuuuut! Relatii la tel 0722-353etc.etc. :gene:
Imagine
Anka*
Moderator

Locaţie: ich und ich, aber mit dir...

Mesajde kikilina » 19 Feb 2010, 08:16

Anka* scrie:Io am vazut! Io am vazuuuuuuuuut! Relatii la tel 0722-353etc.etc. :gene:

pai zi si tu doua vorbe :s
Imagine Imagine
kikilina
NPM Hero

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Anka* » 19 Feb 2010, 08:24

kikilina scrie:
Anka* scrie:Io am vazut! Io am vazuuuuuuuuut! Relatii la tel 0722-353etc.etc. :gene:

So...MaUla, mama lu fazanu ala mic, a avut aceeasi discutie de acum. A venit mancarea si tUata populatia mesteca parizer, CriZdina isi turna ketchup cu sticla...Ospataru verifica nota de la casa de marcat, sa nu fi gresit aia ceva ca nu le ieseau tigarile la numaratUare. A fost ziua mumei DanTela si a jelit o poza cu cainele ei, apoi au dat-o in manele. Miss Piranda era mic copil. Una din alea noi, aia blUonda, a zis asa io am munciît di la 17 ani cî tata le avia cu bautura șî mama o plecat. Atunci parosu a zis si el ca taticu lui tot alcoolist era. Halina emoista, nu danseaza nici la nunta, cica. :|
Imagine
Anka*
Moderator

Locaţie: ich und ich, aber mit dir...

Mesajde kikilina » 19 Feb 2010, 08:33

Anka* scrie:
kikilina scrie:

So...MaUla, mama lu fazanu ala mic, a avut aceeasi discutie de acum. A venit mancarea si tUata populatia mesteca parizer, CriZdina isi turna ketchup cu sticla...Ospataru verifica nota de la casa de marcat, sa nu fi gresit aia ceva ca nu le ieseau tigarile la numaratUare. A fost ziua mumei DanTela si a jelit o poza cu cainele ei, apoi au dat-o in manele. Miss Piranda era mic copil. Una din alea noi, aia blUonda, a zis asa io am munciît di la 17 ani cî tata le avia cu bautura șî mama o plecat. Atunci parosu a zis si el ca taticu lui tot alcoolist era. Halina emoista, nu danseaza nici la nunta, cica. :|

tks =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Imagine Imagine
kikilina
NPM Hero

Mesajde marry69 » 21 Feb 2010, 14:01

mayalia scrie:

mai dar prostanacul asta nare carnet si se si vede angajat ca sofer in bucuresti??????????/ =)) =)) =))
marry69
NPM Expert

Mesajde pitikutz » 21 Feb 2010, 14:08

marry69 scrie:
mayalia scrie:

mai dar prostanacul asta nare carnet si se si vede angajat ca sofer in bucuresti??????????/ =)) =)) =))

el lipsea din traficul infernal din capitala =)) =)) =))
pitikutz
NPM Hero

Mesajde kikilina » 23 Feb 2010, 04:15

am vazut o mare parte din emisiunea de la ora 02.00 X( X( X( X(

o boratura de emisiune :puke:

dansau toti cu toti :lol: :lol:
lacra cu lesbi viermonela... scarbos :puke: :puke: :puke:
diana se pupa cu vali la fel de scarbos :puke: :puke: :puke:
si maimuta paroasa era knd langa una knd langa alta :tmi: :tmi: :tmi:

Imagine Imagine
kikilina
NPM Hero

Mesajde pitikutz » 23 Feb 2010, 04:17

kikilina scrie:am vazut o mare parte din emisiunea de la ora 02.00 X( X( X( X(

o boratura de emisiune :puke:

dansau toti cu toti :lol: :lol:
lacra cu lesbi viermonela... scarbos :puke: :puke: :puke:
diana se pupa cu vali la fel de scarbos :puke: :puke: :puke:
si maimuta paroasa era knd langa una knd langa alta :tmi: :tmi: :tmi:

n-am vazut ca astia de la kanal nu respecta ora de difuzare
dar dupa ce ai scris,ma bucur ca n-am vazut

pitikutz
NPM Hero

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Nora Pentru Mama 4