tweety scrie:

kikilina scrie:ultima emisiune petrecuta in "Cetatea dragostei"![]()
![]()
![]()
cine vine azi, aici?
desan scrie:kikilina scrie:ultima emisiune petrecuta in "Cetatea dragostei"![]()
![]()
![]()
cine vine azi, aici?
buna kikule!!! e emisiune azi???

sa-mi pun o toala mai ca lumea in cinst
e!!!desan scrie:bine ca stiu!!!sa-mi pun o toala mai ca lumea in cinst
e!!!

![]()
![]()
cine vine azi, aici?

MARIdo scrie:desan scrie:bine ca stiu!!!sa-mi pun o toala mai ca lumea in cinst
e!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

desan scrie:bine ca stiu!!!sa-mi pun o toala mai ca lumea in cinst
e!!!
:

laura80a scrie:saptamana asta nu am vazut nici o emisune..........a fost ceva interesant?![]()

MARIdo scrie:laura80a scrie:saptamana asta nu am vazut nici o emisune..........a fost ceva interesant?![]()
nu te-am vazut...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cine se mai uita...
eu mi-am propus sa nu....

laura80a scrie:MARIdo scrie:laura80a scrie:saptamana asta nu am vazut nici o emisune..........a fost ceva interesant?![]()
nu te-am vazut...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cine se mai uita...
eu mi-am propus sa nu....
[/quote saptamana aceasta, nici nu ti-a fost greu...l-ai avut pe michael de ascultat si jelit...cred ca ai fost ca o sugativa dupa nouatile privind moartea si inmormantarea lui, care raman inca un mister.....MARIdo scrie: saptamana aceasta, nici nu ti-a fost greu...l-ai avut pe michael de ascultat si jelit...cred ca ai fost ca o sugativa dupa nouatile privind moartea si inmormantarea lui, care raman inca un mister.....

laura80a scrie:MARIdo scrie: saptamana aceasta, nici nu ti-a fost greu...l-ai avut pe michael de ascultat si jelit...cred ca ai fost ca o sugativa dupa nouatile privind moartea si inmormantarea lui, care raman inca un mister.....
te inseli amarnic.........m-am uitat la funeralii dar nu am fost o sugativa..........imi place sa traiesc cu impresia ca inca e printre noi
MARIdo scrie:laura80a scrie:MARIdo scrie: saptamana aceasta, nici nu ti-a fost greu...l-ai avut pe michael de ascultat si jelit...cred ca ai fost ca o sugativa dupa nouatile privind moartea si inmormantarea lui, care raman inca un mister.....
te inseli amarnic.........m-am uitat la funeralii dar nu am fost o sugativa..........imi place sa traiesc cu impresia ca inca e printre noi
oricum pentru noi traieste prin muzica lui...

![]()
![]()
cine vine azi, aici?
laura80a scrie:saptamana asta nu am vazut nici o emisune..........a fost ceva interesant?![]()
....mi s-a facut dor de tine
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori