Kenz0nutza scrie:i`auzi....
povesti de viata...
ma mir k nu vine intr-o zi vero...sa ne zica nijte pilde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ai scris bine..pilde? nu-i cu z?
Kenz0nutza scrie:i`auzi....
povesti de viata...
![]()
![]()
![]()
![]()
te roade....eu zic ca iese ms Paula Dorel scrie:Kenz0nutza scrie:i`auzi....
povesti de viata...
![]()
![]()
![]()
![]()
ai scris bine..pilde? nu-i cu z?![]()
![]()
![]()
scuzati.....nu se mai intampla...

G.MARINA scrie:mayaliiiiiiiiiiio ce filmulet traznit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
G.MARINA scrie:mayaliiiiiiiiiiio ce filmulet traznit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...o sa ma gandesc la tine edithP scrie::hai:![]()
...ne citim deseara
![]()
![]()
![]()
Mayalia servici usor![]()
![]()
...o sa ma gandesc la tine
si deseara....bye bye
ionuca scrie:Ema001 scrie:kikilina scrie:Ema001 scrie:o sa o vedeti pe lucica -agent 007
stii tu mai multe?![]()
![]()
stiu ,dar STIU ca sunt gunoaie cei 2
asta stim si noi
altceva?
Ema001 scrie:
asta stim si noi
altceva?

rica26 scrie:Ema001 scrie:
asta stim si noi
altceva?
scarba a lasat sa se inteleaga ca prietena diei o barfeste pe fata ,am citit postarile si am ramas surprinsa ,era o prietena de-a diei ,care vb foarte frumos la adresa ei ,am aflat cine e prietena ,e ok ,avea nik-ul dya,vorbind cu caca la tel a dat-o cotita ,ca o sa citeasca postarile ca nu stie mare lucru,pai de ce ai spus ca o prietena o vb de rau ?sa superi fata?Ca te-a refuzat? Doar balmajeli din partea lui nimic concret .a lasat sa inteleg (ca e prost) ca are interes sa arunce cu mizerii in conc.iar kd nu e strain de mizeriile lor.L-am intrebat de ce ceilalti conc npm3 nu se preteaza la asa ceva ,a ras tamp.Ref la 'e criza la nea vasile in ograda' mi-a raspuns ca a sunat cineva din zona si a spus ca tatal diei nu a fost plecat dincolo si e tare furios pe vali.Ce e nou? vali nu e agreat se stie ,Tatal diei e direct si daca nu era plecat ,sigur intra in leg tel .Iar ma enervez,sper sa intelegeti ce am scris ,un rez simplu? 2 gunoaie a kanalistilor care arunca contra cost mizerii pe concurenti ,nimic concret ,doar barfe aflate de pe forumuri .O sa revin cu informatii o zii buna tuturor!

Ema001 scrie:ionuca scrie:Ema001 scrie:kikilina scrie:Ema001 scrie:o sa o vedeti pe lucica -agent 007
stii tu mai multe?![]()
![]()
asta stim si noi
altceva?
scarba a lasat sa se inteleaga ca prietena diei o barfeste pe fata ,am citit postarile si am ramas surprinsa ,era o prietena de-a diei ,care vb foarte frumos la adresa ei ,am aflat cine e prietena ,e ok ,avea nik-ul dya,vorbind cu caca la tel a dat-o cotita ,ca o sa citeasca postarile ca nu stie mare lucru,pai de ce ai spus ca o prietena o vb de rau ?sa superi fata?Ca te-a refuzat? Doar balmajeli din partea lui nimic concret .a lasat sa inteleg (ca e prost) ca are interes sa arunce cu mizerii in conc.iar kd nu e strain de mizeriile lor.L-am intrebat de ce ceilalti conc npm3 nu se preteaza la asa ceva ,a ras tamp.Ref la 'e criza la nea vasile in ograda' mi-a raspuns ca a sunat cineva din zona si a spus ca tatal diei nu a fost plecat dincolo si e tare furios pe vali.Ce e nou? vali nu e agreat se stie ,Tatal diei e direct si daca nu era plecat ,sigur intra in leg tel .Iar ma enervez,sper sa intelegeti ce am scris ,un rez simplu? 2 gunoaie a kanalistilor care arunca contra cost mizerii pe concurenti ,nimic concret ,doar barfe aflate de pe forumuri .O sa revin cu informatii o zii buna tuturor!

Ema001 scrie:ionuca scrie:Ema001 scrie:kikilina scrie:Ema001 scrie:o sa o vedeti pe lucica -agent 007
stii tu mai multe?![]()
![]()
asta stim si noi
altceva?
si andreea cu stefanete au primit bani pt prestatia lor tiganeasca Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori