Emisiunea de dimineata

Nora Pentru Mama 4

Re: Emisiunea de dimineata

Mesajde Dorel » 12 Mar 2010, 09:30

Kenz0nutza scrie:i`auzi....
povesti de viata...
ma mir k nu vine intr-o zi vero...sa ne zica nijte pilde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ai scris bine..pilde? nu-i cu z? :? :? :?
inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapid!
Dorel
NPM Hero

Mesajde marina34 » 12 Mar 2010, 09:31

mayalia scrie:treceti la pariuri urgent

http://www.grapheine.com/bombaytv/creat ... bf025.html

=)) =)) =)) =)) te roade....eu zic ca iese ms Paula :lol:
marina34
NPM Expert

Mesajde Kenz0nutza » 12 Mar 2010, 09:31

Dorel scrie:
Kenz0nutza scrie:i`auzi....
povesti de viata...
ma mir k nu vine intr-o zi vero...sa ne zica nijte pilde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ai scris bine..pilde? nu-i cu z? :? :? :?

:shock: :shock: :shock: :shock: scuzati.....nu se mai intampla...
m-am grabit..si am gresit... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ::P ::P ::P ::P
Am dreptate.....partial :D
Kenz0nutza
NPM Expert

Mesajde marina34 » 12 Mar 2010, 09:32

mayaliiiiiiiiiiio ce filmulet traznit =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
marina34
NPM Expert

Mesajde mayalia » 12 Mar 2010, 09:34

G.MARINA scrie:mayaliiiiiiiiiiio ce filmulet traznit =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

intra la zambete..la scenaristi topicul
acolo sunt mai multe
:lol: :lol:
mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde Dorel » 12 Mar 2010, 09:35

G.MARINA scrie:mayaliiiiiiiiiiio ce filmulet traznit =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

vineeeee armataaaaa...armataaa e pe noi..adica pe ea, pe lacramioara... =)) =)) =)) =))
Dorel
NPM Hero

Mesajde edithP » 12 Mar 2010, 09:36

:hai: :hai: :hai: ...ne citim deseara :** :** :**
Mayalia servici usor >:D< >:D< >:D< ...o sa ma gandesc la tine :lol:
Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca.Ci sa inveti sa dansezi in ploaie
edithP
NPM Hero

Locaţie: Hunedoara

Mesajde Dorel » 12 Mar 2010, 09:38

edithP scrie::hai: :hai: :hai: ...ne citim deseara :** :** :**
Mayalia servici usor >:D< >:D< >:D< ...o sa ma gandesc la tine :lol:

hai ca mai Imaginesi deseara....bye bye :hai: :hai: :hai: :hai: :hai:
Dorel
NPM Hero

Mesajde mayalia » 12 Mar 2010, 09:40

o zi frumoasa dragilor
nu uitati sa pariati
:lol:

pariul-saptamanal-t493.html#p184564
mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde marina34 » 12 Mar 2010, 09:41

o zi frumoasa tuturor >:D< >:D< >:D< :** :** :**
Mayalia serv ushor :** :** :**
poate reusesc sa intru si eu pe forum diseara...ca la emisiune ma uit sigur ]:) :-D :-D
marina34
NPM Expert

Mesajde marina34 » 12 Mar 2010, 09:41

mayalia scrie:o zi frumoasa dragilor
nu uitati sa pariati
:lol:

pariul-saptamanal-t493.html#p184564

noaaa daca nu esti tu...nu cred ca vor fi pariuri :-D
marina34
NPM Expert

Mesajde Ema001 » 12 Mar 2010, 09:50

ionuca scrie:
Ema001 scrie:
kikilina scrie:
Ema001 scrie:o sa o vedeti pe lucica -agent 007 :puke:

stii tu mai multe? :wasntme: :wasntme:

stiu ,dar STIU ca sunt gunoaie cei 2

asta stim si noi
altceva?

scarba a lasat sa se inteleaga ca prietena diei o barfeste pe fata ,am citit postarile si am ramas surprinsa ,era o prietena de-a diei ,care vb foarte frumos la adresa ei ,am aflat cine e prietena ,e ok ,avea nik-ul dya,vorbind cu caca la tel a dat-o cotita ,ca o sa citeasca postarile ca nu stie mare lucru,pai de ce ai spus ca o prietena o vb de rau ?sa superi fata?Ca te-a refuzat? Doar balmajeli din partea lui nimic concret .a lasat sa inteleg (ca e prost) ca are interes sa arunce cu mizerii in conc.iar kd nu e strain de mizeriile lor.L-am intrebat de ce ceilalti conc npm3 nu se preteaza la asa ceva ,a ras tamp.Ref la 'e criza la nea vasile in ograda' mi-a raspuns ca a sunat cineva din zona si a spus ca tatal diei nu a fost plecat dincolo si e tare furios pe vali.Ce e nou? vali nu e agreat se stie ,Tatal diei e direct si daca nu era plecat ,sigur intra in leg tel .Iar ma enervez,sper sa intelegeti ce am scris ,un rez simplu? 2 gunoaie a kanalistilor care arunca contra cost mizerii pe concurenti ,nimic concret ,doar barfe aflate de pe forumuri .O sa revin cu informatii o zii buna tuturor! :**
Ema001
NPM Fan

Mesajde rica26 » 12 Mar 2010, 10:01

Ema001 scrie:
asta stim si noi
altceva?

scarba a lasat sa se inteleaga ca prietena diei o barfeste pe fata ,am citit postarile si am ramas surprinsa ,era o prietena de-a diei ,care vb foarte frumos la adresa ei ,am aflat cine e prietena ,e ok ,avea nik-ul dya,vorbind cu caca la tel a dat-o cotita ,ca o sa citeasca postarile ca nu stie mare lucru,pai de ce ai spus ca o prietena o vb de rau ?sa superi fata?Ca te-a refuzat? Doar balmajeli din partea lui nimic concret .a lasat sa inteleg (ca e prost) ca are interes sa arunce cu mizerii in conc.iar kd nu e strain de mizeriile lor.L-am intrebat de ce ceilalti conc npm3 nu se preteaza la asa ceva ,a ras tamp.Ref la 'e criza la nea vasile in ograda' mi-a raspuns ca a sunat cineva din zona si a spus ca tatal diei nu a fost plecat dincolo si e tare furios pe vali.Ce e nou? vali nu e agreat se stie ,Tatal diei e direct si daca nu era plecat ,sigur intra in leg tel .Iar ma enervez,sper sa intelegeti ce am scris ,un rez simplu? 2 gunoaie a kanalistilor care arunca contra cost mizerii pe concurenti ,nimic concret ,doar barfe aflate de pe forumuri .O sa revin cu informatii o zii buna tuturor! :**[/quote]

ema te cred, astia 2 (kakalin-lucica) fac orice pt a reintra in concurs, el se "indragosteste" de oricine pt asta, plus ca, turcaletilor le place oricine le face audience
rica26
NPM Fan

Locaţie: Italia

Mesajde elena. » 12 Mar 2010, 10:05

buna tuturor . parerea mea este ca cei 2 Sherlock Holmes de Romania (LUcica si fii-su) doresc sa reintre in casa :D
elena.
Incepator

Mesajde KykySor* » 12 Mar 2010, 10:07

rica26 scrie:
Ema001 scrie:
asta stim si noi
altceva?

scarba a lasat sa se inteleaga ca prietena diei o barfeste pe fata ,am citit postarile si am ramas surprinsa ,era o prietena de-a diei ,care vb foarte frumos la adresa ei ,am aflat cine e prietena ,e ok ,avea nik-ul dya,vorbind cu caca la tel a dat-o cotita ,ca o sa citeasca postarile ca nu stie mare lucru,pai de ce ai spus ca o prietena o vb de rau ?sa superi fata?Ca te-a refuzat? Doar balmajeli din partea lui nimic concret .a lasat sa inteleg (ca e prost) ca are interes sa arunce cu mizerii in conc.iar kd nu e strain de mizeriile lor.L-am intrebat de ce ceilalti conc npm3 nu se preteaza la asa ceva ,a ras tamp.Ref la 'e criza la nea vasile in ograda' mi-a raspuns ca a sunat cineva din zona si a spus ca tatal diei nu a fost plecat dincolo si e tare furios pe vali.Ce e nou? vali nu e agreat se stie ,Tatal diei e direct si daca nu era plecat ,sigur intra in leg tel .Iar ma enervez,sper sa intelegeti ce am scris ,un rez simplu? 2 gunoaie a kanalistilor care arunca contra cost mizerii pe concurenti ,nimic concret ,doar barfe aflate de pe forumuri .O sa revin cu informatii o zii buna tuturor! :**

ema te cred, astia 2 (kakalin-lucica) fac orice pt a reintra in concurs, el se "indragosteste" de oricine pt asta, plus ca, turcaletilor le place oricine le face audience[/quote]
normal ca fac totul conta cost, dc era vb e alte pers kanalisti nu ii lua in semama, dar pe asta 2... :puke:
Imagine

Daca judeci oamenii....nu vei mai avea timp sa-i cunosti....!!
KykySor*
NPM Expert

Locaţie: sb...spania

Mesajde rafaela12 » 12 Mar 2010, 10:16

Este clar ca vestita Lucica cu baiatul ei cel care acum ar trebui sa fie la casa lui cu familie ar intra in casa pt oricare dintre fete au inceput cu Diana au vazut ca nu a mers au incercat si cu Veronica iar acum se razbuna pe Diana spunand diverse lucruri despre Vali pe care le-am auzit si noi in emisiune ca oricum nu a spus nimic nou dar eu cred ca habar nu au de nici un concurent eventual au cules cate ceva de pe forum ca fiecere are pareri pro si contra despre concurenti si acum s-a gandit sa mai spuna si ei ceva ca da daca mai primesc ceva banuti sa-si faca si ea dantura ca din cate am vazut tot asa e si sa nu uitam ca si la npm3 despre toti concurentii stiau cate ceva chiar si pe tatal Andreei sustinea ca il cunoaste si stie ea ce familie sunt o fi lucrand la FBI si noi nu stim. :mana: :mana: :mana:
rafaela12
Incepator

Mesajde ionuca » 12 Mar 2010, 10:20

Ema001 scrie:
ionuca scrie:
Ema001 scrie:
kikilina scrie:

asta stim si noi
altceva?

la fel
>:D< >:D<
Obisnuinta e a doua natura!
ionuca
NPM Expert

Mesajde gabriela82 » 12 Mar 2010, 11:09

Ema001 scrie:
ionuca scrie:
Ema001 scrie:
kikilina scrie:

asta stim si noi
altceva?

:lol: :lol: :lol: ema da de ce te superi :lol: :lol: :lol: ce ai vrut si tu sa faca cei 2 :lol: :lol: :lol: doar primesc bani :evil: :devil: :evil: si andreea cu stefanete au primit bani pt prestatia lor tiganeasca :puke: :puke: :puke: :puke: ;ei si-au deschis un butic :lol: :lol: ma intreb oare ce a facut georgica, 'muta' cu banii :lol: :lol: banuiesc ca cacaciosu cu masa iau mai mult :lol: :lol: :lol: caci au mai multe spectacole :lol: :lol: :lol: la nmp4 :lol: :lol:
daca nu au castigat nici unu dintre ei marele premiu la nmp3 :lol: :lol: lasa ca castiga ei mai multi bani la npm4 :lol: :lol: poate isi cumpara si ei o vila cu vedere la mare :lol: :lol:
Imagine
gabriela82
NPM Hero

Mesajde vivivioleta » 12 Mar 2010, 11:14

Buna Tuturor
Mayalia Vivivioleta si Gabriela si Iony au intotdeuna dreptate
vivivioleta
NPM Hero

Locaţie: bucuresti

Mesajde vivivioleta » 12 Mar 2010, 11:25

Se anunta o finala incendiara
Mayalia Vivivioleta si Gabriela si Iony au intotdeuna dreptate
vivivioleta
NPM Hero

Locaţie: bucuresti

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Nora Pentru Mama 4