pitikutz scrie:Foarte bine ca ai intrat,mai lasa nepotii si cu mama lor![]()
nu pot pitik
o sa/ti explic cam peste 10 zile de ce nu pot...
pitikutz scrie:Foarte bine ca ai intrat,mai lasa nepotii si cu mama lor![]()

kikilina scrie:Dorel scrie:KIKILINAAAAAAAAA..!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aici sunt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kikilina scrie:pitikutz scrie:Foarte bine ca ai intrat,mai lasa nepotii si cu mama lor![]()
nu pot pitik![]()
![]()
![]()
o sa/ti explic cam peste 10 zile de ce nu pot...![]()
![]()

...robredo scrie:maryDO...kiss you...
Anka* scrie:Aolica, Doreleeeeeeee, credeam ca ti-e dor di mini...![]()
Dorel scrie:Anka* scrie:Aolica, Doreleeeeeeee, credeam ca ti-e dor di mini...![]()
poi, dupa tini am urlat, de am ragusit. si ai venit! si cand erai in jermanica, am strigat dupa tini. da m-a calmat mayalia! ia , ia-o la deal in sus! si pe ..vizitatori si nu forumisti?![]()
![]()
![]()
![]()
Ai iesit pe balcon si ai urlat de am tresarit din somn, bifudussule !

Anka* scrie:Dorel scrie:Anka* scrie:Aolica, Doreleeeeeeee, credeam ca ti-e dor di mini...![]()
poi, dupa tini am urlat, de am ragusit. si ai venit! si cand erai in jermanica, am strigat dupa tini. da m-a calmat mayalia! ia , ia-o la deal in sus! si pe ..vizitatori si nu forumisti?![]()
![]()
![]()
![]()
Deci tu ma trezesti dimineata, ha?Ai iesit pe balcon si ai urlat de am tresarit din somn, bifudussule !
![]()
Dorel scrie:Anka* scrie:Aolica, Doreleeeeeeee, credeam ca ti-e dor di mini...![]()
![]()
![]()
![]()

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori