SILE scrie:Faina-i ... FATAAAAAAAAAAA !... Tzucu-i guritza !!! :![]()
![]()
mag scrie:Neah, asta e materialista si superficiala, nu-mi place
yoyo scrie:mag scrie:Neah, asta e materialista si superficiala, nu-mi place
deci esti buna de psihologfix asa e cum ai descris-o.....se va lauda maxim...si de barfit va bate normele:D
SILE scrie:yoyo scrie:mag scrie:Neah, asta e materialista si superficiala, nu-mi place
deci esti buna de psihologfix asa e cum ai descris-o.....se va lauda maxim...si de barfit va bate normele:D
N-oa BINE fetelor ... da' FRUMOS-i sa VA luatzi asa ... de-o fata fainaaaaaaaaaaaaa ???
D-apoi daca MIE-mi place, zicetzi VOI ce ... vretzi !!!... ori credetzi ??? ... ca EU tat de EA-mi placeeeeeee !!!![]()
![]()
yoyo scrie:SILE scrie:yoyo scrie:mag scrie:Neah, asta e materialista si superficiala, nu-mi place
N-oa BINE fetelor ... da' FRUMOS-i sa VA luatzi asa ... de-o fata fainaaaaaaaaaaaaa ???
D-apoi daca MIE-mi place, zicetzi VOI ce ... vretzi !!!... ori credetzi ??? ... ca EU tat de EA-mi placeeeeeee !!!![]()
![]()
nahimi pare rau k o sa fi dezamagit:D
deci in primele zile o sa va para super simpatica..adice e lipicioasa asa si se baga sub pielea fiecaruia...discuta cu toate se lauda k nu e fitoza k nu ii e jena de animale sau diverse de genu...si pe urma va incepe cu barfa![]()
as da mai multe din casa dar mai incolo dupa ce va convingeti de potenta eisa nu par ca bat campii pe aici
![]()
ps. ii trebe un tip sa il domine ea...cand stateam impreuna avea un prieten de nu stiu cati ani..dar saracu zici k era servitorul ei
se vede ca e de la taraoanabarbie86 scrie:degeaba e frumoasa si bogata ca in cap e varza....se vede ca e de la tara

oanabarbie86 scrie:degeaba e frumoasa si bogata ca in cap e varza....se vede ca e de la tara
yoyo scrie:oanabarbie86 scrie:degeaba e frumoasa si bogata ca in cap e varza....se vede ca e de la tara
si se imbraca super kicios doamne k se asorta din cap pana in picioare..nu stiu dk a ramas tot asa..dar cand isi lua cva rosu..apoi de la pantofi pana la agrafe si chiloti era rosie:)) si avea un par supeer lung,acuma vad k l-a incretit

Arina scrie:yoyo scrie:oanabarbie86 scrie:degeaba e frumoasa si bogata ca in cap e varza....se vede ca e de la tara
si se imbraca super kicios doamne k se asorta din cap pana in picioare..nu stiu dk a ramas tot asa..dar cand isi lua cva rosu..apoi de la pantofi pana la agrafe si chiloti era rosie:)) si avea un par supeer lung,acuma vad k l-a incretit
exact ca magda ciumac![]()
Arina scrie:yoyo scrie:oanabarbie86 scrie:degeaba e frumoasa si bogata ca in cap e varza....se vede ca e de la tara
exact ca magda ciumac![]()

yoyo scrie:oanabarbie86 scrie:degeaba e frumoasa si bogata ca in cap e varza....se vede ca e de la tara
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google A [Bot] şi 0 vizitatori