Diana-22 de ani

Fete Nora Pentru Mama 4

Re: Diana-22 de ani

Mesajde boldy » 11 Mar 2010, 20:58

November scrie:
boldy scrie:
November scrie:
boldy scrie:In emisiunea de dimineata discutau despre infidelitate si ca de obicei s-au impartit in doua tabere: pro si contra.
Diana s-a pus in tabara pro cu vagaboanda de Lacra ,care a fost pro pentru ca barbatii trebuie lasati sa insele sa-si dea seama ce femeie au langa ei ,iar Diana a fost in afara subiectului,spunand ca nu e pro infidelitate dar partenerul care insala prima data trebuie iertat.
Atunci de ce a intrat in gasca pro ?
A confundat iertarea cu infidelitatea ?
Diana scumpa fi mai atenta ,ai de pierdut cu vorbele astea aruncate in vant !

alea fara vanturi ii sunt total straine.

Ei na :mana: nici politicienii nu pot fara vantu.......vantu-i in trend. :lol: :lol: :lol:

poate aia care trec pragul casoaiei ei au privilegiul de-al prinde.
mai stii in ce staul sta pitit?

Pardon !
in staul numit viloaie
ImagineImagineImagine
boldy
NPM Expert

Mesajde Stormmaker » 11 Mar 2010, 21:02

boldy scrie:Pardon !
in staul numit viloaie

chiar asa?astia si-au tras curentu' direct in living? :?:
Vreau sa merg intr-un oras in nord!Trebuie sa merg!Voi merge!
Stormmaker
NPM Expert

Locaţie: ....

Mesajde boldy » 11 Mar 2010, 21:19

November scrie:
boldy scrie:Pardon !
in staul numit viloaie

chiar asa?astia si-au tras curentu' direct in living? :?:

Se pregatesc de nunta .S-au grabit cu cur-entul ....dar cand l-au bagat nu stiau ca vine un jinerica,care o sa lumineze toata vila. :lol:
bani aruncati ,mai bine cheltuiau pe voturi
ImagineImagineImagine
boldy
NPM Expert

Mesajde anairam » 12 Mar 2010, 06:06

ar fi bine ca diana sa nu mai puna la suflet prostiile catelor si sa-si vada de scopul pe care il are...este o concurenta puternica si de aceea lovesc in ea
Imagine
anairam
NPM Fan

Mesajde mayalia » 12 Mar 2010, 07:05

mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde jumper » 12 Mar 2010, 17:05

jumper
Incepator

Mesajde leyla_ro » 12 Mar 2010, 18:15

E drept ca Diana nu este tocmai perfecta si ca deseori se imbraca dezastruos sau evita sa spuna chiar tot ce gandeste. Insa, spre deosebire de majoritatea celorlalti concurenti, a reusit sa nu depaseasca limita bunului simt si nici nu s-a facut de ras la televizor.
In ceea ce-l priveste pe tatal ei, sunt perfect de acord cu pozitia domnului. M-am enervat la culme in momentul in care toata lumea s-a simtit lezata din pricina aluziei pe care a fcaut-o la ospatari. Daca e asa de extraordinar sa ajungi ospatar / ospatarita, atunci hai sa nu ne mai ducem copiii la scoala, ci sa-i indrumam sa calce pe urmele unor pitzipoance (ca sa nu fiu vulgara si sa spun zdrente) semi-analfabete gen Brandusa sau, mai nou, Simona.
In concluzie, BRAVO Dianei pentru modul in care isi mentine pozitia ferma si nu se complace in mocirla in care se scalda ceilalti concurenti!
leyla_ro
NPM Fan

Mesajde Angicutz » 12 Mar 2010, 18:20

la inceput chiar mi s-a parut o fata sincera.. dar pe parcurs mi-am schimbat parerea in legatura cu ea .. si in legatura cu ceea ce simte ea pentru Vali ..nu cred ca Vali a gresit atunci cand a dansat cu Dna Lacramioara... a fost un dans.. o distractie intre concurenti .. esti prea posesiva...si asta nu e bine..
Angicutz
Incepator

Mesajde rica26 » 12 Mar 2010, 20:38

leyla_ro scrie:E drept ca Diana nu este tocmai perfecta si ca deseori se imbraca dezastruos sau evita sa spuna chiar tot ce gandeste. Insa, spre deosebire de majoritatea celorlalti concurenti, a reusit sa nu depaseasca limita bunului simt si nici nu s-a facut de ras la televizor.
In ceea ce-l priveste pe tatal ei, sunt perfect de acord cu pozitia domnului. M-am enervat la culme in momentul in care toata lumea s-a simtit lezata din pricina aluziei pe care a fcaut-o la ospatari. Daca e asa de extraordinar sa ajungi ospatar / ospatarita, atunci hai sa nu ne mai ducem copiii la scoala, ci sa-i indrumam sa calce pe urmele unor pitzipoance (ca sa nu fiu vulgara si sa spun zdrente) semi-analfabete gen Brandusa sau, mai nou, Simona.
In concluzie, BRAVO Dianei pentru modul in care isi mentine pozitia ferma si nu se complace in mocirla in care se scalda ceilalti concurenti!

subscriu :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
mi-a placut f mult interventia tatalui Dianei din seara asta, si faptul ca nu-si cere scuze fata de Lacramioara, ci doar d-nei Valeria :clap: :clap: :clap:
si bravo Dianei ca-si sustine punctul de vedere asa cum stie ea sa se faca inteleasa, nu-i un defect asa mare ca greseste in a se exprima, pt ca are multe alte calitati care-i depasesc defectul minor, calitati care fff putine fete azi le are, cine vrea sa inteleaga stie la ce ma refer
DIANA :clap: :clap: :clap: :** :** :** :inlove: :inlove: :inlove:
rica26
NPM Fan

Locaţie: Italia

Mesajde boldy » 12 Mar 2010, 21:33

mayalia scrie:http://www.grapheine.com/bombaytv/logo-uk-8db9144490f3e5865832a721b8501b56.html

Fain
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
ImagineImagineImagine
boldy
NPM Expert

Mesajde crisey » 12 Mar 2010, 21:59

Angicutz scrie:la inceput chiar mi s-a parut o fata sincera.. dar pe parcurs mi-am schimbat parerea in legatura cu ea .. si in legatura cu ceea ce simte ea pentru Vali ..nu cred ca Vali a gresit atunci cand a dansat cu Dna Lacramioara... a fost un dans.. o distractie intre concurenti .. esti prea posesiva...si asta nu e bine..

nu stiu cati ani ai/aveti...dar as vrea sa te/va intreb: ti-ai/va-ti vazut vreodata prietenul dansand LASCIV cu o femeie???
Filozofia este meditaţia poetică a nefericirii.
crisey
NPM Fan

Mesajde vioara de la jiu » 12 Mar 2010, 22:19

BRAVO LEYLA, BRAVO RICA :clap: :clap: :clap: :clap:
Comentariile voastre ma fac sa inteleg ca sinteti oameni adevarati.
Bravo Dianei si familiei ei
vioara de la jiu
NPM Fan

Mesajde pitikutz » 13 Mar 2010, 04:29

rica26 scrie:
subscriu :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
mi-a placut f mult interventia tatalui Dianei din seara asta, si faptul ca nu-si cere scuze fata de Lacramioara, ci doar d-nei Valeria :clap: :clap: :clap:
si bravo Dianei ca-si sustine punctul de vedere asa cum stie ea sa se faca inteleasa, nu-i un defect asa mare ca greseste in a se exprima, pt ca are multe alte calitati care-i depasesc defectul minor, calitati care fff putine fete azi le are, cine vrea sa inteleaga stie la ce ma refer
DIANA :clap: :clap: :clap: :** :** :** :inlove: :inlove: :inlove:

tatal Dianei nu avea de ce sa-si ceara scuze lesbimuistei sau Vermorelei,el si-a spus punctul de vedere ferm,bravo lui :clap: :clap: :clap: :clap:
pitikutz
NPM Hero

Mesajde Flory53 » 13 Mar 2010, 04:55

Diana si Vali poate reusiti sa rezistati pina la sfirsitul concursului in casa . nu pot sa cred ca voua nu v-a trecut prin cap ca o sa fit atacati din toate partile ,inclusiv de asa zisele ''prietene'' din casa .greseala mare ai facut Diana la inceputul concursului ca te-ai confesat prietenelor si ai picat singura in cursa inclusiv cu permisiunea de a te lasa imitata cu accentul tau ardelenesc.
drept dovada Cristina a folosit momentul sa te parodieze intr-un mod jignitor .ea nu se uita in oglinda ? nici nu trebuie sa deschida gura este suficient sa o vezi .sunteti inca destul de tari amindoi ...depinde ce ''surprize'' va mai rezerva Kanalul ....ca au inceput sa sape . aseara , au pus iar de un scandal mic vizavi de voi .....a fost un rateu .....felicitari lui badea Vasalica pt. interventie . nu gasesc ca trebuia sa-i prezinte scuze Lacrimioarei si asa este cum zice el ....te poti lasa de fumat,de baut si de.... femei oricum te lasi de la o anumita virsta . intelepciunea din popor niciodata nu a dat gres .fiecare este liber sa gindeasca cum vrea dar ,sunt sigura ca Vali a inteles ce trebuia .chiar spusa sub forma de gluma
sigur ca trebuie sa suportati multe acuze odata ce sunteti acolo si sa incercati sa fiti prieteni cu toti pt. a nu fi eliminati ...o sa fie din ce in ce mai greu .toata lumea lupta pt. premiu si este de inteles .
nu pot sa spun decit ....cei mai buni si cu nervii cei mai tari sa cistige .
Flory53
Incepator

Mesajde MagicKLorD » 13 Mar 2010, 10:54

este foarte normal sa fie asha comportamentul Dianei , acuma sa fim seriosi si mai ales in ziua de astazi oricare dintre noi doreste ce e mai bun pentru el , si daca luptam sa facem avere si ajungem la standerdele ei toti ne-am comporta asha si chiar unii dintre noi mai rau , sa fim seriosi lumea este extrem de rea si invidioasa in ziua de astazi , eu unl o onsider o fata rasfatata putin , fata lui tati , in rest o ador ca persoana imi place la nebunie accentul ei si sunt mandru si plaut impresionat de educatia pe care o are , mai ales tatal ei este un om adevarat sincer si muncitor , ii doresc succes cu toate ca nu zic ca nu imi place vali sau ca nu se potrivesc dar din privinta mea ca baiat m-i se pare ca ceva scartaie , parca ar ascunde sqau ar pune ceva la cale vali , prea brusc a devenit catelusul credincios al dianei
MagicKLorD
Incepator

Locaţie: constanta

Mesajde Stormmaker » 13 Mar 2010, 10:57

MagicKLorD scrie:este foarte normal sa fie asha comportamentul Dianei , acuma sa fim seriosi si mai ales in ziua de astazi oricare dintre noi doreste ce e mai bun pentru el , si daca luptam sa facem avere si ajungem la standerdele ei toti ne-am comporta asha si chiar unii dintre noi mai rau , sa fim seriosi lumea este extrem de rea si invidioasa in ziua de astazi , eu unl o onsider o fata rasfatata putin , fata lui tati , in rest o ador ca persoana imi place la nebunie accentul ei si sunt mandru si plaut impresionat de educatia pe care o are , mai ales tatal ei este un om adevarat sincer si muncitor , ii doresc succes cu toate ca nu zic ca nu imi place vali sau ca nu se potrivesc dar din privinta mea ca baiat m-i se pare ca ceva scartaie , parca ar ascunde sqau ar pune ceva la cale vali , prea brusc a devenit catelusul credincios al dianei

si de barfele ei nu spui nimic?acum tine mortis sa le mascheze umezindu-si buzele cand e intrebata direct despre ce vorbea.
Vreau sa merg intr-un oras in nord!Trebuie sa merg!Voi merge!
Stormmaker
NPM Expert

Locaţie: ....

Mesajde ramona_elena » 13 Mar 2010, 12:10

November scrie:
MagicKLorD scrie:este foarte normal sa fie asha comportamentul Dianei , acuma sa fim seriosi si mai ales in ziua de astazi oricare dintre noi doreste ce e mai bun pentru el , si daca luptam sa facem avere si ajungem la standerdele ei toti ne-am comporta asha si chiar unii dintre noi mai rau , sa fim seriosi lumea este extrem de rea si invidioasa in ziua de astazi , eu unl o onsider o fata rasfatata putin , fata lui tati , in rest o ador ca persoana imi place la nebunie accentul ei si sunt mandru si plaut impresionat de educatia pe care o are , mai ales tatal ei este un om adevarat sincer si muncitor , ii doresc succes cu toate ca nu zic ca nu imi place vali sau ca nu se potrivesc dar din privinta mea ca baiat m-i se pare ca ceva scartaie , parca ar ascunde sqau ar pune ceva la cale vali , prea brusc a devenit catelusul credincios al dianei

si de barfele ei nu spui nimic?acum tine mortis sa le mascheze umezindu-si buzele cand e intrebata direct despre ce vorbea.

cam asa este!si mie imi place de diana...si imi place maxim accentul ei!poate si vali e bun pentru ea...dar... :tmi:
ramona_elena
NPM Fan

Mesajde dayana33 » 13 Mar 2010, 12:17

Diana esti falsa ….se vede ca nu-l iubesti pe Vali...N-ai format cuplu cu Vali in primele saptamani , cum te-ai laudat la Alina, numai dupa trei luni ,nu pt. ca tu n-ai fi vrut , ci pt. ca nici nu s-a uitat la tine…era foarte indragostit de Liliana .
Iar cand ai discutat cu Simona despre faptul ca se vorbeste despre ea ca a fost maritata si acum e divortata ai spus :
" E o pata de imagine foarte mare ...." ( cand Lucica a acuzat-o pe Simona)
corect era sa spui , eventual ..."ca i-a patat imaginea" Simonei, daca ai vrut sa folosesti cuvantul "pata"....dar puteai sa zici mult mai simplu ca a denigrat-o sau ca-i rascoleste trecutul ...Cred ca fiecare are o pata in trecut nu e pur ca si zapada.
D-na Gabriela si Lucica : Dar de Diana de ce nu v-ati legat ca a avut o relatie de 6 ani ,inca de cand a fost minora? (ca doar ati vrut-o de nora)...sau ea e o sfanta ?...Si mai putem vorbi si de Cristina , Alina si Brenda ,de ce nu i-ati sunat si pe fostii lor prieteni ??? La unii dintre concurenti scoateti in evidenta numai partile negative , iar pe unii ii menajati si ii lasati sa hiberneze ?...
dayana33
NPM Junior

Mesajde ramona_elena » 13 Mar 2010, 12:19

dayana33 scrie:Diana esti falsa ….se vede ca nu-l iubesti pe Vali...N-ai format cuplu cu Vali in primele saptamani , cum te-ai laudat la Alina, numai dupa trei luni ,nu pt. ca tu n-ai fi vrut , ci pt. ca nici nu s-a uitat la tine…era foarte indragostit de Liliana .
Iar cand ai discutat cu Simona despre faptul ca se vorbeste despre ea ca a fost maritata si acum e divortata ai spus :
corect era sa spui , eventual ..."ca i-a patat imaginea" Simonei, daca ai vrut sa folosesti cuvantul "pata"....dar puteai sa zici mult mai simplu ca a denigrat-o sau ca-i rascoleste trecutul ...Cred ca fiecare are o pata in trecut nu e pur ca si zapada.
D-NA GABRIELA si Lucifera : Dar de Diana de ce nu v-ati legat ca a avut o relatie de 6 ani , cand a fost inca minora ???...sau ea e o sfanta ? La unii dintre concurenti scoateti in evidenta numai partile negative , iar pe unii ii menajati si ii lasati sa hiberneze ?

poate nu e inca momentul potrivit pentru dezvaluiri din trecutul celorlalti concurenti...
ramona_elena
NPM Fan

Mesajde leyla_ro » 13 Mar 2010, 12:23

[quote="dayana33"]Diana esti falsa ….se vede ca nu-l iubesti pe Vali...N-ai format cuplu cu Vali in primele saptamani , cum te-ai laudat la Alina, numai dupa trei luni ,nu pt. ca tu n-ai fi vrut , ci pt. ca nici nu s-a uitat la tine…era foarte indragostit de Liliana .
D-NA GABRIELA si Lucifera : Dar de Diana de ce nu v-ati legat ca a avut o relatie de 6 ani , cand a fost inca minora ???...sau ea e o sfanta ? La unii dintre concurenti scoateti in evidenta numai partile negative , iar pe unii ii menajati si ii lasati sa hiberneze ?[/qu

si ce e in neregula daca a avut o relatie de 6 ani???? din contra, mi se pare ca dovedeste ca este o fata serioasa. si faza ca era inca minora??????????? tu ai avut cumva prima relatie dupa 18 ani? in ziua in care ti-ai luat permisul de conducere (ca ala se acorda incepand cu 18 ani) te-ai sarutat pentru prima data sau cum?
leyla_ro
NPM Fan

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fete