anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
Dorel scrie:anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de ce nu intri pe topicul emisiunii de dimineata?
![]()
![]()
![]()

anairam scrie:Dorel scrie:anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pt ca acolo sunt subiecte discutate la care eu nu am participat si nu imi pot da cu parerea...sunt ca nuca in perete
Dorel scrie:anairam scrie:Dorel scrie:anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pt ca acolo sunt subiecte discutate la care eu nu am participat si nu imi pot da cu parerea...sunt ca nuca in perete
neeeee...ia uita-te....am spus ce s-a intamplat aseara si de aici incolo..caterinca...hai, curaj, nu mai fi timida...![]()
![]()
![]()
mayalia scrie:Dorel scrie:anairam scrie:Dorel scrie:anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neeeee...ia uita-te....am spus ce s-a intamplat aseara si de aici incolo..caterinca...hai, curaj, nu mai fi timida...![]()
![]()
![]()
nu hartui userii..........
ionuca scrie:Dorel scrie:totusi cred ca acest cuplu nu va rezista in timp...
eu astept vizita brandusei
sa mai arunce ceva petarde
Anka* scrie::)

anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
Diana P scrie:anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
corect! vali nu e de nasul dianei....insa eu ii votez si sper sa castige marele premiu, sunt singurii care merita!
Dorel scrie:Diana P scrie:anairam scrie:e un cuplu fortat,nu vad asa mare unire intre ei...vali nu e de nasul dianei
corect! vali nu e de nasul dianei....insa eu ii votez si sper sa castige marele premiu, sunt singurii care merita!
anairam...se spune ..asa mareuneala ca sa o citez pe aurica![]()
![]()
![]()
vioara de la jiu scrie:Oare nu mai au de gind kanalisti sa bage baieti??? Deja e o plictiseala in casaaaa![]()
![]()
Cine cu cine sa se mai cupleze ???? Mama cu tata??
Dorel scrie:vioara de la jiu scrie:Oare nu mai au de gind kanalisti sa bage baieti??? Deja e o plictiseala in casaaaa![]()
![]()
Cine cu cine sa se mai cupleze ???? Mama cu tata??
vera cu lacra, blacky cu vladutza,....![]()
![]()
![]()

boldy scrie:Fiction scrie:boldy scrie:Si asta e o problema ? Bravo ei !![]()
![]()
Ce mai faci, Boldy? Iti mai place Valentin?
La nebunie.....vrea sa mi-l ciordeasca Lacra.
![]()
![]()
![]()
bine ai revenit !
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori