rogu-va pe voi,cei care o urmati pe dia cu placere,dati-mi un singur exemplu argumentat in care fata vorbeste coerent,daca exemplul e elocvent promit sa incerc s-o tolerez.
rogu-va pe voi,cei care o urmati pe dia cu placere,dati-mi un singur exemplu argumentat in care fata vorbeste coerent,daca exemplul e elocvent promit sa incerc s-o tolerez.vioara de la jiu scrie:Bine v-am regăsit.Aşi dori să spun şi eu cîte ceva despre Diana.După cum văd, nu toată lumea o place-e normal pîna la urmă-
dar, pînă la urmă,Diana, faţă de alte fete de vîrsta ei, este o fată ok
Are un caracter frumos,şapoi...ştiţi cum e,decît să vorbeşti mult si prost, mai bine taci diplomatic
vioara de la jiu scrie:Bine v-am regăsit.Aşi dori să spun şi eu cîte ceva despre Diana.După cum văd, nu toată lumea o place-e normal pîna la urmă-
dar, pînă la urmă,Diana, faţă de alte fete de vîrsta ei, este o fată ok
Are un caracter frumos,şapoi...ştiţi cum e,decît să vorbeşti mult si prost, mai bine taci diplomatic
Simina scrie:hm..diana pare o fata buna nu stiu ce sa zic..ar trebui sa isi expuna mai mult punctul de vedere si sa comunice mai mult cu vali deoarece fara comunicare nu vor ajunge nicaeri chiar daca tin unul la celalalt!

vraja83 scrie:gheorghe_ionut scrie:innuta scrie:Mie Diana nu imi place din diverse motive,dar intr-una din emisiunile de noapte am auzit-o spunandu-i lui Vlad:"nu fi prost,Alina te iubeste"si chiar incerca sa-l convinga sa nu renunte.Parea ca vrea sa salveze o relatie,desi acest lucru nu era in interesul ei si pt asta o apreciez,a fost mai umana decat insasi mama lui Vlad in acele momente.
Ma lasati cu terminata asta....nu stie sa lege 2 cuvinte....si vai ce desteapta este ea....
Este o falsa...ce ii mai place sa joace teatru....cik plange...si este asa de incantata...de nu mai poate...pana la lacrimi...
nu pot s-o mai suport...
unde sa te lasam?cere voie la mamika
...."terminata" nu e a mea si nici a nimanui de pe forum
...e a mamei si a tatalui ei ...si daca ea e terminata
celelalte cum mai sunt? ba eu am vazut ca vb f frumos si coerent
...numai ca nu prea doreste sa vb cu toata lumea...pai este desteapta...in primul rand ca nu se coboara la nivelul celor care se cearta si jignesc...diana nu e prima data cand incearca sa impace acest cuplu...nu e prima data cand sfatuieste fetele sa incerce si sa nu mai faca nazuri..de cate ori a atras atentia brendei ca a fost curtata de n baieti si nu a stiut sa aprecieze...ca la ionut a facut nazuri ca la mihai a gresit facand in felul asta si ca acum cu costi ar fi bine sa incerce ca e baiat bun si e dragutz...apoi cristinei ii zicea ca nu merita luci ce ii face..ca macar sa incerce ca o iubeste...apoi ii zicea si ei ca ar fi putut fi cu ionut si ca e un baiat super...acum incuraja si faza cu laur...niciodata nu a vazut un pericol in cuplul de langa...si de bog si elea vb frumos...zicea ca sunt un cuplu solid si se potrivesc...
eticheta asta cu teatru e simpatika...am mai zis odata ca toti suntem niste actori pe scena vietii si jucam un rol al caror replici le scriem noi zilnik...ca nimeni din cei din casa nu ar fi facut un cuplu afara sau nu ar fi insistat atat daca nu simteau ca nu merge, aici e si farmecul...ca vor ajunge sa se cunoasca si sase aprecieze ...afara daca nu aveau rabdare poate pierdeau...atunci nu mai privi la ea...ca nici noi nu suportam alti concurenti...da nu ne mai plangem atat...
Le zici bine. 
annemarry scrie:SILE scrie:Faina-i ... FATAAAAAAAAAAA !... Tzucu-i guritza !!! :![]()
![]()
fuguța dupa ea in casa, ce mai stai?sa stii ca ai dreptate,chiar imi place de ea.

iuliana04 scrie:mai fata mai fa si tu sport![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
boldy scrie:iuliana04 scrie:mai fata mai fa si tu sport![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toate ar trebui sa faca sport.Diana este o fata inalta , bine facuta dar nu este grasa.La televizor vedem cateva kg in plus,iar langa scanduri.......normal ....pare mai plinuta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
November scrie:boldy scrie:iuliana04 scrie:mai fata mai fa si tu sport![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toate ar trebui sa faca sport.Diana este o fata inalta , bine facuta dar nu este grasa.La televizor vedem cateva kg in plus,iar langa scanduri.......normal ....pare mai plinuta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e,da,aveam dreptate,ei i se gasesc scuze pt orice.
daca televizorul e de vina pt kg dianei atunci sa spunem ca si cristina doar a pus ceva pe ea,ca doar e inalta...restul sunt iluzii.
dianpm4 scrie:Mie nu mi se pare ca Diana e grasa. Chiar mi se pare ca a slabit, si arata foarte bine. Numai spuneti ca-i grasa. E inalta si la inaltimea ei arata foarte bine. Acum fiecare o vede cum vrea. Si nici Cristina nu arata foarte rau. Si oricum frumusetea i trecatoare. Degeaba esti frumos daca nu ai nimic in cap. Sa fim seriosi, nu cred ca Diana arata asa rau, poate e umpic plinuta in partea de jos.Dar numai zic nimic gata.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni.
alexutzza_africa scrie:dimineata pe racoare Diana sta la mare
Iar Valentin cu oile din plin
Oile stau frumusel iar ei pe langa ele
Si un boier striga din sat asta este fata mea
si o femeie mai slabuta striga sa cante din tobe asa

boldy scrie:alexutzza_africa scrie:dimineata pe racoare Diana sta la mare
Iar Valentin cu oile din plin
Oile stau frumusel iar ei pe langa ele
Si un boier striga din sat asta este fata mea
si o femeie mai slabuta striga sa cante din tobe asa
UNDE-I RAMA?????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori