ANNE_NIKOLLE scrie:EU ZIC sa lasam pe fiecare sa arate cum e fara sa transformam topicul DIANEI in topic de balacareala pentru YOYO....ASA CA draga YOYO n-am nimic cu tine nici cu DIANA dar nu-i frumos deloc ce faci .. SE PARE CA NU MAI POTI DORMI NOPTILE DIN PRICINA DIANEI te macina tare ca a apucat un drum mai faimos ca al tau . Nu iti place nu te uita
anaise scrie:Nu imi place Diana...faza cu tzara, costum national ca o vede mamaie de sus, o perie pe Gabrela...ne lasi?
Ce tzarancutza emancipata, cu "diamant" pe dinte si cercel in buric, cu unghii false
...presimt ca va fi una dintre cele mai controversate concurente...
Anka* scrie:

ANNE_NIKOLLE scrie:EU ZIC sa lasam pe fiecare sa arate cum e fara sa transformam topicul DIANEI in topic de balacareala pentru YOYO....ASA CA draga YOYO n-am nimic cu tine nici cu DIANA dar nu-i frumos deloc ce faci .. SE PARE CA NU MAI POTI DORMI NOPTILE DIN PRICINA DIANEI te macina tare ca a apucat un drum mai faimos ca al tau . Nu iti place nu te uita
dar sa ai tu parte de el dak il doresti lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
parerea ta...mie imi place fatuca asta.
ANNE_NIKOLLE scrie:"chelu' isi pune mana in cap"
mirela_szekely scrie:ANNE_NIKOLLE scrie:"chelu' isi pune mana in cap"
fara amenintari!![]()
yoyo scrie:mirela_szekely scrie:ANNE_NIKOLLE scrie:"chelu' isi pune mana in cap"
fara amenintari!![]()
fiecare cu ce poate
mayalia scrie:Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature ....![]()
![]()
E dragutica ,dar multa zau asa......plus ca e falsitatea la cote maxime.
mirela_szekely scrie:mayalia scrie:Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature ....![]()
![]()
hai ca de multa, multa,dar falsitatea!
mayalia scrie:mirela_szekely scrie:mayalia scrie:Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature ....![]()
![]()
o mimoza perversa....sper sa nu o placa baietii ca e tare pisicoasa si in stare de orice concesii sa aiba un barbat in preajma acolo..nu conteaza care...
mirela_szekely scrie:mayalia scrie:mirela_szekely scrie:mayalia scrie:Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature ....![]()
![]()
o mimoza perversa....sper sa nu o placa baietii ca e tare pisicoasa si in stare de orice concesii sa aiba un barbat in preajma acolo..nu conteaza care...
cand isi pune costumu national!![]()
suzana scrie::?![]()
![]()
![]()
ne-ai bagat in ceata de tot. Lumineaza-ne cu niste raspunsuri la niste intrebari de bun simt.
cat de frumos ,cat de destept si cat de bogat vrei sa fie viitorul ca sa-l iei de barbat? in termeni concreti si masurabili ca asa cum te-ai exprimat, am inteles ca nu incape nici o concesie pe" motive minore" cum ar fi niste sentimente care ar trebui sa fie si ele pe acolo, niste fluturasi de multe ori invocati ca ar avea si ei un rol in asemenea relatii. Nimic. Cred ca ai sa-ti rezolvi repede problema. Le suni adunarea celor sase , le evaluiezi IQ, le ceri bookul ca sa-i analizezi cu atentie , si-i pui sa-si faca declaratia de avere . Si apoi urmeaza ca fericitul sa fie " ADJUDECAT ".Simplu ca bonjour ! Dar ........mai sunt niste "daruri".
1. un baiat frumos, destept si bogat (nu sufleteste) vine sa se insoare la npm ? de ce ar veni?
2.ce probabilitate exista ca din cei sase unul sa intruneasca cele 3 conditii ale tale ,si sa te aleaga tocmai pe tine cand mai sunt alte 11 fete mai conciliante si poate are si el niste conditii de pus.Crezi ca tu indeplinesti toate exigentele pe care ti le-ai exprimat pentru un putin posibil viitor partener ? Testul modestiei l-ai picat deja. Se pare ca ai venit mai mult sa faci o afacere , dar ma indoiesc de reusita ptr. ca ai prea multe necunoscute si o piata destul de saraca . Cand mai pleci sa te mariti ,i-ati si "corasonul" cu tine . Daca vrei sa ai fluturasi in stomac care sa transmita niste semnale catre alti fluturasi de la un purtator de sex opus. Ca noi care nu ne-am nascut ieri ,asa stiam ca se face de cand lumea si pamantul. Daca nu .......
BIZNIS IST BIZNIS. Ne vom mai auzi.![]()
![]()
![]()
![]()

SILE scrie:Draga Suzi ,
Diana N-o sa-ti raspunda aici (pe frm.) atat timp cat este in concurs.
La un fecior frumos , destept si bogat viseaza toate fetele (numa’ ca unele NU recunosc).
Daca-r fi cu licitatie ar trebui amanata (NU-s indeplinite conditiile ) ... daca-i concurs !!!
Cat priveste ”corasonul” ... oricum pica in urma ... ”stomace-ului”
Modestia NU-i la moda !(si nici macar un ATU ...).
Fluturasii-s pe campii ... NU le place-n stomacel !
Asa ca N-ui indicat sa ramai in ceata cand aici-i Soarele (cel care ne lumineaza si NU numai) ... de cand lumea si pamantu’ (vorba TA ).
Iar daca-i afacere (BIZNIS-tot vorba TA), NU stii de unde sare ... iepurasu’ !!!
TE-ai fi asteptat la-nceputul concursului trecut, ca o ADORMITA (Alina) ... sa castige ???
S-auzim de bine !
KÖSZÖNÖM ÖN !
![]()
![]()
yoyo scrie:Arina scrie:yoyo scrie:annemarry scrie:mi-a plăcut de ea azi dimineață,când a fost îmbrăcată în costum național,era simpatica foc
v-a placut faza cu costumul? nu vi s-a parut k vrea sa iasa in evidenta..si atat?:D si sa fie putin penibila
?
nu vreau sa fiu rea dar prea exagereaza cu faza ''fata de la tara''
pai poate la ea acolo la tzara asa se imbraca lumea cand e sarbatoare sau o mare zi![]()
ee da exagereaza...doar liceul si facultatea la oras a facut-o ..astea's vrajeli sa fie ea mai deosebita sa impresioneze lumea....insa noroc k mamele nu sunt toape de la tara si nu cred k se lasa impresionate de aburelile ei..iar baietii nici atat...nu cred k o sa ii atraga un costum national
Arina scrie:Andrada87 scrie:nicole30 scrie:Presimt ca prin comportamentul ei o vom intalni in finala!![]()
![]()
imi place de ea cu siguranta va ajunge in finala
logic,pai si la editia trecuta nu tot o taranca a castigat?
yoyo scrie:madalina_agrijan scrie::inlove: Diana ies frumuasa continua asasperam sa castij
sa continue asa? si ma rog cum? cu vocea ei de privighetoare ?sa continue sa vina cu costum national sau dimpotriva incarcata de sclipiciuri si prostii pe ea?

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori