Diana-22 de ani

Fete Nora Pentru Mama 4

Re: Diana-22 de ani

Mesajde ANNE_NIKOLLE » 26 Sep 2009, 13:14

EU ZIC sa lasam pe fiecare sa arate cum e fara sa transformam topicul DIANEI in topic de balacareala pentru YOYO....ASA CA draga YOYO n-am nimic cu tine nici cu DIANA dar nu-i frumos deloc ce faci .. SE PARE CA NU MAI POTI DORMI NOPTILE DIN PRICINA DIANEI te macina tare ca a apucat un drum mai faimos ca al tau . Nu iti place nu te uita
ANNE_NIKOLLE
Incepator

Mesajde mirela_szekely » 26 Sep 2009, 13:16

ANNE_NIKOLLE scrie:EU ZIC sa lasam pe fiecare sa arate cum e fara sa transformam topicul DIANEI in topic de balacareala pentru YOYO....ASA CA draga YOYO n-am nimic cu tine nici cu DIANA dar nu-i frumos deloc ce faci .. SE PARE CA NU MAI POTI DORMI NOPTILE DIN PRICINA DIANEI te macina tare ca a apucat un drum mai faimos ca al tau . Nu iti place nu te uita

ce a facut,yoyo :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Iubirea nu face rau aproapelui; iubirea este deci implinirea legii!
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde alessia-andra » 26 Sep 2009, 13:45

anaise scrie:Nu imi place Diana...faza cu tzara, costum national ca o vede mamaie de sus, o perie pe Gabrela...ne lasi?
Ce tzarancutza emancipata :mana: , cu "diamant" pe dinte si cercel in buric, cu unghii false :mana: ...presimt ca va fi una dintre cele mai controversate concurente...

pacat ca se foloseste de portul traditional dar nu are nimic in comun cu acesta...doar de impresie!!!!
alessia-andra
NPM Fan

Locaţie: bistrita

Mesajde alessia-andra » 26 Sep 2009, 13:51

Anka* scrie:

Anka cred ca i-ai dat o prea mare valoare prin aceasta comparatie...macar aceste fete au invatat un dans popular traditional si poarta costumul cu un anumit scop...pe cand Diana are un alt scop...de a face impresie 8-)
alessia-andra
NPM Fan

Mesajde yoyo » 26 Sep 2009, 13:53

ANNE_NIKOLLE scrie:EU ZIC sa lasam pe fiecare sa arate cum e fara sa transformam topicul DIANEI in topic de balacareala pentru YOYO....ASA CA draga YOYO n-am nimic cu tine nici cu DIANA dar nu-i frumos deloc ce faci .. SE PARE CA NU MAI POTI DORMI NOPTILE DIN PRICINA DIANEI te macina tare ca a apucat un drum mai faimos ca al tau . Nu iti place nu te uita

heeei fata :fubar: care e pb ta? iti dai seama k bati campii nu? cat priveste faimosul drum al dianei nu mi-l doresc =)) dar sa ai tu parte de el dak il doresti :-D
eu imi spun parerea ca toata lumea si nu cred k am trecut o oarecare limita a bunului simt ca si altii! asa k te rog sa iti vezi de treaba pt k nu am de gand sa ma cert cu tine sau cu altcineva!
yoyo
NPM Fan

Locaţie: cluj

Mesajde ANNE_NIKOLLE » 26 Sep 2009, 14:28

"chelu' isi pune mana in cap"
ANNE_NIKOLLE
Incepator

Mesajde Anca NPM » 26 Sep 2009, 15:37

lyanne scrie:
Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."

parerea ta...mie imi place fatuca asta.

Intr-adevar e parerea mea si nu am pretentia sa fie imi fie impartasita. Respect parerile tuturor. ;-)
Anca NPM
Incepator

Mesajde mirela_szekely » 26 Sep 2009, 15:40

ANNE_NIKOLLE scrie:"chelu' isi pune mana in cap"

fara amenintari! :!: :!:
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde yoyo » 26 Sep 2009, 15:55

mirela_szekely scrie:

fiecare cu ce poate ;-)
yoyo
NPM Fan

Locaţie: cluj

Mesajde mirela_szekely » 26 Sep 2009, 15:56

yoyo scrie:
mirela_szekely scrie:

fiecare cu ce poate ;-)

te pup yoyo!
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde mayalia » 26 Sep 2009, 15:58

Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature .... :lol: :lol:

E dragutica ,dar multa zau asa......plus ca e falsitatea la cote maxime.
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate ...
mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde mirela_szekely » 26 Sep 2009, 16:00

mayalia scrie:Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature .... :lol: :lol:

hai ca de multa, multa,dar falsitatea!
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde mayalia » 26 Sep 2009, 16:02

mirela_szekely scrie:
mayalia scrie:Fata asta a reusit in asa scurt sa momeasca 5 mame....vai de capul lor,credeam ca sunt mai mature .... :lol: :lol:

o mimoza perversa....sper sa nu o placa baietii ca e tare pisicoasa si in stare de orice concesii sa aiba un barbat in preajma acolo..nu conteaza care... :lol:
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate ...
mayalia
Moderator

Locaţie: undeva ...candva

Mesajde mirela_szekely » 26 Sep 2009, 16:04

mayalia scrie:
mirela_szekely scrie:

o mimoza perversa....sper sa nu o placa baietii ca e tare pisicoasa si in stare de orice concesii sa aiba un barbat in preajma acolo..nu conteaza care... :lol:

cand isi pune costumu national! :lol: :lol:
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde alessia-andra » 26 Sep 2009, 17:05

mirela_szekely scrie:
mayalia scrie:
mirela_szekely scrie:

cand isi pune costumu national! :lol: :lol:

mai de graba si-l da jos... :rofl:
alessia-andra
NPM Fan

Mesajde di_dya » 26 Sep 2009, 17:49

suzana scrie::? :? :? :? :? ne-ai bagat in ceata de tot. Lumineaza-ne cu niste raspunsuri la niste intrebari de bun simt.
cat de frumos ,cat de destept si cat de bogat vrei sa fie viitorul ca sa-l iei de barbat? in termeni concreti si masurabili ca asa cum te-ai exprimat, am inteles ca nu incape nici o concesie pe" motive minore" cum ar fi niste sentimente care ar trebui sa fie si ele pe acolo, niste fluturasi de multe ori invocati ca ar avea si ei un rol in asemenea relatii. Nimic. Cred ca ai sa-ti rezolvi repede problema. Le suni adunarea celor sase , le evaluiezi IQ, le ceri bookul ca sa-i analizezi cu atentie , si-i pui sa-si faca declaratia de avere . Si apoi urmeaza ca fericitul sa fie " ADJUDECAT ".Simplu ca bonjour ! Dar ........mai sunt niste "daruri".
1. un baiat frumos, destept si bogat (nu sufleteste) vine sa se insoare la npm ? de ce ar veni?
2.ce probabilitate exista ca din cei sase unul sa intruneasca cele 3 conditii ale tale ,si sa te aleaga tocmai pe tine cand mai sunt alte 11 fete mai conciliante si poate are si el niste conditii de pus.Crezi ca tu indeplinesti toate exigentele pe care ti le-ai exprimat pentru un putin posibil viitor partener ? Testul modestiei l-ai picat deja. Se pare ca ai venit mai mult sa faci o afacere , dar ma indoiesc de reusita ptr. ca ai prea multe necunoscute si o piata destul de saraca . Cand mai pleci sa te mariti ,i-ati si "corasonul" cu tine . Daca vrei sa ai fluturasi in stomac care sa transmita niste semnale catre alti fluturasi de la un purtator de sex opus. Ca noi care nu ne-am nascut ieri ,asa stiam ca se face de cand lumea si pamantul. Daca nu .......
BIZNIS IST BIZNIS. Ne vom mai auzi. :? :? :? :? :?

super comentariu !
te mai astept cu opinii ! :>
desi mie deocamdata imi place diana :P
asta pana la proba contrarie.
di_dya
Incepator

Mesajde di_dya » 26 Sep 2009, 17:52

SILE scrie:Draga Suzi ,
Diana N-o sa-ti raspunda aici (pe frm.) atat timp cat este in concurs.
La un fecior frumos , destept si bogat viseaza toate fetele (numa’ ca unele NU recunosc).
Daca-r fi cu licitatie ar trebui amanata (NU-s indeplinite conditiile ) ... daca-i concurs !!!
Cat priveste ”corasonul” ... oricum pica in urma ... ”stomace-ului”
Modestia NU-i la moda !(si nici macar un ATU ...).
Fluturasii-s pe campii ... NU le place-n stomacel !
Asa ca N-ui indicat sa ramai in ceata cand aici-i Soarele (cel care ne lumineaza si NU numai) ... de cand lumea si pamantu’ (vorba TA ).
Iar daca-i afacere (BIZNIS-tot vorba TA), NU stii de unde sare ... iepurasu’ !!!
TE-ai fi asteptat la-nceputul concursului trecut, ca o ADORMITA (Alina) ... sa castige ???
S-auzim de bine !
KÖSZÖNÖM ÖN !
:hai: :hai: :hai:

foarte bun comentariul`.
dar la faza cu alina,nu cumva dormeai dumneata cand se difuza npm3 ? iar cineva iti facea apoi rezumatul emisiunii ? :-|
di_dya
Incepator

Mesajde di_dya » 26 Sep 2009, 17:58

yoyo scrie:
Arina scrie:
yoyo scrie:
annemarry scrie:mi-a plăcut de ea azi dimineață,când a fost îmbrăcată în costum național,era simpatica foc :**

:s v-a placut faza cu costumul? nu vi s-a parut k vrea sa iasa in evidenta..si atat?:D si sa fie putin penibila :roll: ?
nu vreau sa fiu rea dar prea exagereaza cu faza ''fata de la tara''

pai poate la ea acolo la tzara asa se imbraca lumea cand e sarbatoare sau o mare zi :D :mana:

ee da exagereaza...doar liceul si facultatea la oras a facut-o ..astea's vrajeli sa fie ea mai deosebita sa impresioneze lumea....insa noroc k mamele nu sunt toape de la tara si nu cred k se lasa impresionate de aburelile ei..iar baietii nici atat...nu cred k o sa ii atraga un costum national :|

exista atatea femei din mediul rural care duc inainte familii ,aceste "toape" ,cum le numesti tu sunt femei cu demnitate ,demnitate pe care tu probabil nu o ai dupa limbajul pe care il folosesti .
di_dya
Incepator

Mesajde di_dya » 26 Sep 2009, 18:05

Arina scrie:
Andrada87 scrie:
nicole30 scrie:Presimt ca prin comportamentul ei o vom intalni in finala! :?: :?: :?:

imi place de ea cu siguranta va ajunge in finala :-D

logic,pai si la editia trecuta nu tot o taranca a castigat? :smile:

concluzie : fetele de la tara ,moldovence sunt cele mai tari .
asta spre disperarea altora .
di_dya
Incepator

Mesajde di_dya » 26 Sep 2009, 18:07

yoyo scrie:
madalina_agrijan scrie::inlove: Diana ies frumuasa continua asa :x speram sa castij :inlove:

sa continue asa? si ma rog cum? cu vocea ei de privighetoare ?sa continue sa vina cu costum national sau dimpotriva incarcata de sclipiciuri si prostii pe ea? :roll:

draga yoyo ,esti traumatizata rau .
ai complexe de inferioritate fata de aceasta fata ? :(
di_dya
Incepator

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fete