madalina_agrijan scrie::inlove: Diana ies frumuasa continua asasperam sa castij
sa continue asa? si ma rog cum? cu vocea ei de privighetoare ?sa continue sa vina cu costum national sau dimpotriva incarcata de sclipiciuri si prostii pe ea?

madalina_agrijan scrie::inlove: Diana ies frumuasa continua asasperam sa castij

SILE scrie:Faina-i ... FATAAAAAAAAAAA !... Tzucu-i guritza !!! :![]()
![]()

toni_toni336 scrie:SILE scrie:Faina-i ... FATAAAAAAAAAAA !... Tzucu-i guritza !!! :![]()
![]()
No da bine zici PUIUCU...merge sa vedem mai tarziu

Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."

Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
parerea ta...mie imi place fatuca asta.
yoyo scrie:lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
o cunosti pe diana asa?
lyanne scrie:yoyo scrie:lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
o cunosti pe diana asa?
are vreo importanta ?..e frumoasa,stie ce vrea....
lyanne scrie:yoyo scrie:lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
o cunosti pe diana asa?

Arina scrie:lyanne scrie:yoyo scrie:lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
o cunosti pe diana asa?
scumpa mea liana ,n-as putea sa te contrazic pt ca tedar pe mine ma oboseste diana asta
![]()
lyanne scrie:Arina scrie:lyanne scrie:yoyo scrie:lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
o cunosti pe diana asa?
scumpa mea liana ,n-as putea sa te contrazic pt ca tedar pe mine ma oboseste diana asta
![]()
las-o fataaaaaaaaaa,ca se va plictisi curand..si va toci canapeaua.![]()
![]()

Arina scrie:lyanne scrie:Arina scrie:lyanne scrie:yoyo scrie:lyanne scrie:Anca NPM scrie:Fizic mie imi place cum arata, desi nu e 90-60-90 e proportionata frumos, dar atat. Sa nu o aud vorbind. Prea e in centrul atentiei, prea atrage atentia, prea e buna la toate, prea e "modesta", prea e "inteligenta", prea e... prea e.... In concluzie sunt prea multi de "prea e..."
o cunosti pe diana asa?
![]()
las-o fataaaaaaaaaa,ca se va plictisi curand..si va toci canapeaua.![]()
![]()
crezi ca o va putea detrona pe roxanica?

yoyo scrie:stati mai k eu nu m-am prea uitat la npm3![]()
roxana vegeta mult pe canapea sau care e faza k nu ma prind?

lyanne scrie:yoyo scrie:stati mai k eu nu m-am prea uitat la npm3![]()
nu vegeta..statea deageaba !![]()
![]()
sa se tavaleasca cu el prin dormitoare 
yoyo scrie:stati mai k eu nu m-am prea uitat la npm3![]()

mai bn tacea 
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori