Bine v-am regasit dragii mei.Dna Gaby aratati fenomenal.Nu stiu cum faceti dar aratati mereu fenomenal.Probabil ca aveti dvs o reteta "magica" si nu vreti sa o impartasiti cu noi

.Am si eu doua concurente preferate si sa va fereasca dvs Dzeu sa va luati de vreuna dintre ele ca fac rau.Pe primul loc in inima mea e "pisicuta" mea.Am sa va spun mai spre finalul mesajului cine e "pisicuta" mea.Ea e o fata cu chip angelic,zmabetul de cristal ca parca se sparge atunci cand il privesti si iti intra in inima si nu il mai scoti de acolo neam.Are buzele atat de dulci incat e imposibil ca atunci cand le saruti fie si imaginar pana a-2-a zi sa nu ti se faca dor de ela.Are sufletul pur si dulce ca o miere.E foarte pasionala si traieste toate clipele spumoase pe care viata i le ofera foarte pasional.Atunci cand o vezi parca ramai vrajit de ea ca persoana si uiti ceea ce vroiai sa spui sau faci.A sosit momentul sa va spun cine e "pisicuta" mea.Se numeste Lavinia Laintic-daca am retinut bine numele de familie.Intrebati-o pe "pisicuta" daca are vreun id de messanger unde sa putem comunica?Despre Diana ce pot spune oare?Mi se pare un pic cam nehoatarata in alegerile ei.Ce sa intamplat de nu a mai reusit sa fie cu Ionut?Ionut vad ca mai nou o considera ca pe o sora ceea ce e foarte bine.Ce tot au mamele cu ea de tot au ceva de reprosat la adresa ei?Am observat ca in ultimele zile a fost destul de des implicat in mici "scandalute" sa le numesc asa.Oricum la amandoua le doresc mult succes in alegerile lor-daca vor avea parte de asa ceva.Le pup pe amandoua dar in special pe "pisicuta" mea.Dar si pe dvs va pup dna Gabriela Cristea Toader.P.S.:am incredere in dvs ca nu le veti ataca pe cele 2 preferate ale mele.In special pe "pisicuta mea.Daca veti citi in direct mesajul meu sper sa-l cititi intr-o dupaamiaza deoarece dimineata eu lucrez si nu pot urmari emisiunea.Bogdan din Braila.