Cruda realitate!

Fotografii
Reguli forum
Atentie la aceste reguli altfel riscati Avertizare/Ban :

1. Nu folositi limbaj vulgar - Avertizare/Ban Permanent
2. Nu deschideti un alt topicuri daca exista deja unul cu acelasi subiect. - Avertizare/Ban 1-14 Zile
3. Nu faceti reclama altor site-uri - Ban Permanent
4. Nu jigniti alti useri - Avertizare/Ban Permanent
-----------------------------------------------

Re: Cruda realitate!

Mesajde alessia-andra » 01 Oct 2009, 11:38

nun scrie:
alex_b scrie:
nun scrie:
me_me scrie:ia ca mi-a venit idee... :D sper sa mearga...daca nu tot aia-i... =))

:? :? :? :? ..........................si uite asa mai fac o postare.......... :lol:

Auziti? Da' ce vrea sa zica topicul asta cu Cruda realitate? Ca mi-e lene sa citesc de la inceput....va rog

Inca o postare :!:

Adica ce naspa aratam acu 10 ani si ce bunaciuni suntem acum... :)) :))

tare de tot =)) =)) =)) =)) =)) =))
alessia-andra
NPM Fan

Locaţie: bistrita

Mesajde renate_zualt » 03 Oct 2009, 13:08

ignorati numerele neesentiale

inclusiv varsta,greutatea si inaltimea.
Sunt efemere.... :*
renate_zualt
NPM Fan

Mesajde mirela_szekely » 03 Oct 2009, 19:15

Definitia bătranetii şi clasificarea ei

În prezent criteriul în baza căruia un individ este plasat în categoria bătrânilor, este unul exclusiv cronologic; formal o persoana este considerată (devine) bătrână, după ce împlineşte 65 de ani. Acest criteriu este totuşi destul de arbitrar, motiv pentru care a generat şi generează încă multe dezbateri şi confruntări de idei.

O particularitate a acestei categorii populationale este aceea că, spre deosebire de celelalte (copii, tineri, adulţi), ea este delimitată (definită) clar doar către stânga ; altfel spus, ştim, am stabilit, că varsta minimă a bătranetii este cea de 65 ani, dar vârsta maximă nu poate fi stabilită, ea fiind, in fiecare moment, vârsta celui mai longeviv om de pe pământ. Pe de altă parte, întrucât există diferenţe enorme între un individ de 65 de ani şi unul de 100 ani, s-a impus împărţirea (arbitrară şi ea) persoanelor în vârstă în următoarele 3 subgrupuri :
bătrânii tineri (young-old), între 65 şi 75 de ani, care în principiu prezintă cele mai mici afectări ale functiilor şi performantelor ;
bătrânii medii ( middle-old = mijlocii, de mijloc), între 75 şi 85 de ani, şi
bătrânii bătrani (old-old), cu vârsta de peste 85 de ani. Este clar că incidenţa bolilor şi dizabilitătilor creste dramatic la bătranii medii şi, mai ales, la bătrânii bătrâni.
Iubirea nu face rau aproapelui; iubirea este deci implinirea legii!
mirela_szekely
NPM Expert

Mesajde Qele Qele » 26 Ian 2010, 11:46

mirela_szekely scrie:Definitia bătranetii şi clasificarea ei

În prezent criteriul în baza căruia un individ este plasat în categoria bătrânilor, este unul exclusiv cronologic; formal o persoana este considerată (devine) bătrână, după ce împlineşte 65 de ani. Acest criteriu este totuşi destul de arbitrar, motiv pentru care a generat şi generează încă multe dezbateri şi confruntări de idei.

O particularitate a acestei categorii populationale este aceea că, spre deosebire de celelalte (copii, tineri, adulţi), ea este delimitată (definită) clar doar către stânga ; altfel spus, ştim, am stabilit, că varsta minimă a bătranetii este cea de 65 ani, dar vârsta maximă nu poate fi stabilită, ea fiind, in fiecare moment, vârsta celui mai longeviv om de pe pământ. Pe de altă parte, întrucât există diferenţe enorme între un individ de 65 de ani şi unul de 100 ani, s-a impus împărţirea (arbitrară şi ea) persoanelor în vârstă în următoarele 3 subgrupuri :
bătrânii tineri (young-old), între 65 şi 75 de ani, care în principiu prezintă cele mai mici afectări ale functiilor şi performantelor ;
bătrânii bătrani (old-old), cu vârsta de peste 85 de ani. Este clar că incidenţa bolilor şi dizabilitătilor creste dramatic la bătranii medii şi, mai ales, la bătrânii bătrâni.

Pffff! Pan la 80 e cale lunga..mai am muult de trait...daca ma lasa ăl' de sus!
Cel ce a citit pana la capat mesajul este obligat sa dea 10 lei proprietarului mesajului..ca doar nu l-a scris pe gratis!
Qele Qele
NPM Expert

Locaţie: BH - BC

Mesajde Dorel » 26 Ian 2010, 11:52

Qele Qele scrie:
mirela_szekely scrie:Definitia bătranetii şi clasificarea ei

Pffff! Pan la 80 e cale lunga..mai am muult de trait...daca ma lasa ăl' de sus!

cre ca si io! da dna mireile,nu e la punct cu studiile genetice ale mai multor cercetatori din tari diferite. in genomul uman, este inscrisa varsta de 230 de ani, lucru care cam apare si prin scrierile sfinte, inclusiv biblia. scurtarea vietii, tine de mediul social, nutritie,etc..sunt prea multe de spus.... :lol:
inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapid!
Dorel
NPM Hero

Mesajde mariatereza » 30 Ian 2010, 12:15

ca tot e vorba de cruda realitate:Daniela Crudu-cu si fara machiaj
Ataşamente
normal_5~1.jpg
mariatereza
NPM Junior

Locaţie: tg-jiu

Mesajde alsia » 08 Feb 2010, 14:25

:o :o :-o :-o nu imi vine sa cred ce vad tot romancele sunt mai frumoase ca ele nu pui o tona de boia pe ele , sunt naturale am ramas fara cuvine :-x :worried: :wasntme: :-o =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) :)) :)) :)) :)) :D :rofl: :mana: :mana: :mana:
alsia
Incepator

Mesajde suzana » 14 Feb 2010, 13:58

Imagine
Imagine
suzana
NPM Expert

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

Anterior

Înapoi la Fotografii