desan scrie:ma bagat pitika in boala dulceturilor!!
am facut azi gem de caise!!..a iesit tfu tfu super!! si cel mai importan:a durat 10 minute!!!
mayalia scrie:desan scrie:ma bagat pitika in boala dulceturilor!!
am facut azi gem de caise!!..a iesit tfu tfu super!! si cel mai importan:a durat 10 minute!!!
Sa nu-mi spui ca-l faci cu gel fix ca nu-mi place gustul..
desan scrie:mayalia scrie:desan scrie:ma bagat pitika in boala dulceturilor!!
nu draga!!!am pus decuseara un kil de caise fara samburi si acoperite bine cu juma de kil de zahar in cratita la frigider..
azi am pus cratita direct pe foc..intai la foc mic pana a dat in clocot si apoi la foc puternic amestecand cu lingura de lemn..cand sa legat am picurat pe farfurie si a ramas tapan!! asa ca am inchis focul..si gata!!!
desan scrie:mayalia scrie:desan scrie:ma bagat pitika in boala dulceturilor!!
nu draga!!!am pus decuseara un kil de caise fara samburi si acoperite bine cu juma de kil de zahar in cratita la frigider..
azi am pus cratita direct pe foc..intai la foc mic pana a dat in clocot si apoi la foc puternic amestecand cu lingura de lemn..cand sa legat am picurat pe farfurie si a ramas tapan!! asa ca am inchis focul..si gata!!!
piticu_piticilor scrie:desan scrie:
De ce nu procedati voi asa cum am spus la DULCEATA DE CAPSUNI,puneti zaharul peste fructe,lasati sa se scurga siropul(intre timp se topeste zaharul) ,legati bine siropul la fiert,apoi adaugati fructele si mai lasati putin la fiert.
Asta ca sa ramana fructele cat de cat intregi.
La gem,fierbeti cu totul,nu separat.
Fara GEL FIX.
desan scrie:am facut GEMMM!!!!!
nicole30 scrie:Imi place sa gatesc dar sunt mereu in pana de idei. Noroc cu voi, ca altfel apelam la cartofi prajiti cu friptura![]()
Pitic, am facut reteta de dulceata si a iesit super!![]()
![]()

desan scrie:deci:am facut intai si-ntai dulcata de capsuni care a iesit super(reteta pitikului!)
apoi...speriata de kilu de zahar....am facut gem de capsuni...si azi gem de caise!!!
chiar nu ma asteptam sa iasa gemul asa parfumat caci caisele parca nu erau prea prea...dar uite ca e parfumat si are o culoare nemaipomenita!!![]()
desan scrie:am facut GEMMM!!!!!
tweety scrie:desan scrie:am facut GEMMM!!!!!
geeeem,si eu de foame..........ma duc la PA ,apoi la masa
![]()

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori