mayalia scrie:mick scrie:mayalia scrie:pitikutz scrie:mayalia scrie:pitikutz scrie:mick scrie:Anka* scrie:[b]Mika, cauta-ma sa-ti rezolv problema. OK? Vorbesc la spital sa-ti faca tinuta festiva..
eu vreau doar bluza exact ca in poza ceva de genu asta
si eu caut exact ca in poza,aceeasi culoare - verde - pentru fata mea si nu gasesc.
iti comand eu daca vrei..dar sunt numai cu pantaloni nu separat....si sunt pe numere de la 38 la 52
pitick,am intrat in posesia cartilor in sf,o sa ti le trimit curand
pupici
pretentioasa mea nu vrea cu pantaloni ca nu are unde sa se schimbe cand merge la ferma de vaci![]()
![]()
multumesc,astept![]()
astea nu se dau separat.....regret doar costum...![]()
mesajul cu cartile era pt mick...o madaream si pe ea.
daca vrei costum ma anunti
pupici
daca ma gandesc mai bine si eu vreau pantalonasi ca nu se stie cand o sa-mi trebuiasca
e mai fain cu pantalonasi....un costum e in jur de 45 lei cel putin asa a fost ultima data cand mi-am cumparat eu...
sunt pe alb,rosu,mov,albastru,verde,cu femoar si fara...
te hotarasti si-mi spui numarul
nu ma pricep la astea cu numere
eu stiu ca port S de cele mai multe ori ca eu sunt mai micuta asa si uneori XS depinde 
dar mai intai o sa caut aciu la mine sa vad ce gasesc si daca e te anunt eu

si daca se instaleaza crizaa si cred ca se va instala ca in ianuarie am 3 sapt de practica dupa vacanta de iarna

)astea sunt ramase de mai mult timp...sunt faine ,cu fermoar si material super costumele.
la care ahmet: doamne cand ai scris mata coranu , kmerii rosii nu minasera ...desertu..