si cand o sa mai scap de greata pe care mi-a produs-o un e-mail din ''lumea asta clocita de jivine''...poate o sa mai vorbim...despre altceva

si cand o sa mai scap de greata pe care mi-a produs-o un e-mail din ''lumea asta clocita de jivine''...

pitikutz scrie:November scrie:donez o mare portie de lene dureroasa primului venit cu o frezie in mana
pastreaza lenea,eu vreau frezia![]()
![]()
November scrie:pitikutz scrie:November scrie:donez o mare portie de lene dureroasa primului venit cu o frezie in mana
pastreaza lenea,eu vreau frezia![]()
![]()
http://www.ibis-cms.cz/userfiles/obrazky/frezie1.jpg
asta i semn ca mi-a trecut?
Dorel scrie:caut de urgenta dictionar romano-secuiesc. Ighen? vreau sa ma simt cetatean complet, cunoscator al limbilor oficiale.![]()
![]()
Qele Qele scrie:Dorel scrie:caut de urgenta dictionar romano-secuiesc. Ighen? vreau sa ma simt cetatean complet, cunoscator al limbilor oficiale.![]()
![]()
Io vreau unu roman-turca turc-roman, si vreau sa ma intorc in vremurile cand otomanii stapaneau tara

Qele Qele scrie:Dorel scrie:caut de urgenta dictionar romano-secuiesc. Ighen? vreau sa ma simt cetatean complet, cunoscator al limbilor oficiale.![]()
![]()
Io vreau unu roman-turca turc-roman, si vreau sa ma intorc in vremurile cand otomanii stapaneau tara
...robredo scrie:Qele Qele scrie:Dorel scrie:caut de urgenta dictionar romano-secuiesc. Ighen? vreau sa ma simt cetatean complet, cunoscator al limbilor oficiale.![]()
![]()
la cata minte ai nu ma mai mira nimic la tine...

mayalia scrie:cireshica scrie:Am cautat niste topicuri dar nu ma mai descurc pe forum .....asa camai postez si aici
![]()
pupateash ca dor mi-a fost de tine.........![]()
![]()
![]()
Anka* scrie:cireshica scrie:Am cautat niste topicuri dar nu ma mai descurc pe forum .....asa camai postez si aici
![]()
Cireshico, ai venit cu primavara? Hai, fata acasa!![]()
![]()
![]()

cireshica scrie:mayalia scrie:cireshica scrie:Am cautat niste topicuri dar nu ma mai descurc pe forum .....asa camai postez si aici
![]()
pupateash ca dor mi-a fost de tine.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si mie de tine !
Dar, nu ma pot abtine.....no !![]()
N-a dat bine coltu' la iarba ca te-ai suit iar in cucuruz , ha ?![]()
![]()
![]()

innuta scrie:Stormmaker scrie:caut niste pumni gata de strans.
De cate perechi ai nevoie,ca facem cheta.

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori