caracterizări personaje NPM 4

Concurenti Nora Pentru Mama 4

Re: caracterizări personaje NPM 4

Mesajde Stormmaker » 13 Feb 2010, 13:48

NIC scrie:banuiesc ca ai vrut sa spui Brindusa-Mihai npm4 sinu 3 mi-ai pus atentia la incercare,ok mersi

e 3 nu 4.
ai sa te convingi
Vreau sa merg intr-un oras in nord!Trebuie sa merg!Voi merge!
Stormmaker
NPM Expert

Locaţie: ....

Mesajde antonyka » 14 Feb 2010, 09:09

D-na Lacramioara este o luptatoare.Tine cu adevarul si dreptatea.
Veronica spune lucrurilor pe nume ceea ce ii deranjeaza pe ceilalti si asta o face sa para ca este contra tuturor.Eu o admir pentru acest lucru si o sustin.
Vlad e un dulcic si daca as putea sa intru in casa, l-as fura. :inlove:
Diana si Vali sunt cel mai frumos cuplu din toate editiile nora pentru mama.Se vede cu ochiul liber ca se iubesc si cred ca vor castiga marele premiu si, desigur, se vor casatori.Le urez mult succes.. :hai:
Brenda si Cristina imi displac deoarece ele au mereu de comentat de fiecare data si cauta cearta din orice; in special Brenda. Ma intreb oare ce cauta la acest concurs daca nu vor sa formeze un cuplu in casa?????????? :taci:
Alina cred ca este prefacuta si nu stie ce vrea. Zice ca are sentimente pentru Vlad, dar in acelasi timp nu o itereseaza ce face acesta..... Cand iubesti pe cinava, faci tot posibilul sa il tii langa tine. :angel:
Pe alexa nu o cunosc prea bine caci de abia a intrat in casa, dar pare o persona buna si cred ca ii place Vlad.... :x
Ceilalti baieti :Lucian si Costi sunt cam timizi si ii simpatizez deoarece pana acum au evitat orice fel de conflicte. Au stat si stau in continuare in banca lor......... ;)
Iar celelalte mame sunt cumsecade si isi vad de treaba dumnealor............... :P
antonyka
Incepator

Mesajde ...robredo » 14 Feb 2010, 09:45

NIC scrie:esti atent? robredo scrie ca Lacramioara de laNPM 1 se casatoreste

casca-ti ochii mai bn... ;)
...never expect too much from me...then, you might not be let down...
...robredo
NPM Hero

Locaţie: in vest...

Mesajde npm4 » 14 Feb 2010, 12:12

antonyka scrie:D-na Lacramioara este o luptatoare.Tine cu adevarul si dreptatea.
Veronica spune lucrurilor pe nume ceea ce ii deranjeaza pe ceilalti si asta o face sa para ca este contra tuturor.Eu o admir pentru acest lucru si o sustin.
Diana si Vali sunt cel mai frumos cuplu din toate editiile nora pentru mama.Se vede cu ochiul liber ca se iubesc si cred ca vor castiga marele premiu si, desigur, se vor casatori.Le urez mult succes.. :hai:
Brenda si Cristina imi displac deoarece ele au mereu de comentat de fiecare data si cauta cearta din orice; in special Brenda. Ma intreb oare ce cauta la acest concurs daca nu vor sa formeze un cuplu in casa?????????? :taci:
Alina cred ca este prefacuta si nu stie ce vrea. Zice ca are sentimente pentru Vlad, dar in acelasi timp nu o itereseaza ce face acesta..... Cand iubesti pe cinava, faci tot posibilul sa il tii langa tine. :angel:
Pe alexa nu o cunosc prea bine caci de abia a intrat in casa, dar pare o persona buna si cred ca ii place Vlad.... :x
Ceilalti baieti :Lucian si Costi sunt cam timizi si ii simpatizez deoarece pana acum au evitat orice fel de conflicte. Au stat si stau in continuare in banca lor......... ;)
Iar celelalte mame sunt cumsecade si isi vad de treaba dumnealor............... :P

Daca Brenda si Cristina isi spun parerea ... comenteaza, cauta cearta si deci ... gresesc. Daca Veronica isi spune parerea... e de apreciat pentru ca... "spune lucrurilor pe nume".
Brenda si Cristina nu au ce cauta in concurs pentru ca nu vor sa formeze un cuplu in casa. Veronica nu vrea sa formeze un cuplu in casa (ea a declarat asta), a intrat in casa NPM avand un iubit afara, dar ea... are ce cauta in casa.
Fara suparare. Nu am nimic cu preferintele tale dar nu m-am putut abtine sa nu remarc diferentele de interpretare.
;-) >:D<
npm4
NPM Fan

Mesajde Christine » 14 Feb 2010, 12:48

npm4 scrie:
antonyka scrie:D-na Lacramioara este o luptatoare.Tine cu adevarul si dreptatea.

Daca Brenda si Cristina isi spun parerea ... comenteaza, cauta cearta si deci ... gresesc. Daca Veronica isi spune parerea... e de apreciat pentru ca... "spune lucrurilor pe nume".
Brenda si Cristina nu au ce cauta in concurs pentru ca nu vor sa formeze un cuplu in casa. Veronica nu vrea sa formeze un cuplu in casa (ea a declarat asta), a intrat in casa NPM avand un iubit afara, dar ea... are ce cauta in casa.
Fara suparare. Nu am nimic cu preferintele tale dar nu m-am putut abtine sa nu remarc diferentele de interpretare.

subscriu npm...
alte comentarii? =)) =))
Christine
NPM Expert

Locaţie: In rai,a doua usa pe dreapta

Mesajde airam » 14 Feb 2010, 17:33

toti concurentii sunt o.k.e foarte greu sa rezisti in casa.dupa cateva luni petrecute acolo devii mai puternic,stii mai bine ce vrei de la viata.pacat ca este o singura pereche in casa:diana cu vali.nu stiu cat de bine se potrivesc,timpul va spune.cred ca lui vali ii trebuia o fata mai putin orgolioasa,mai vesela,mai altruista.vom vedea.pacat ca alina nu a avut incredere in ea insasi si nu a luptat pentru iubire.lui vlad ii trebuie o fata mai deschisa,mai plina de viata.nu cred ca veronica va face un cuplu in casa.ea vrea cu totul altceva.nici brandusa nu va face.ambele sunt firi foarte puternice,mai mult ca sigur vor intra in finala.brandusa s-ar fi potrivit la caracter cu ionut dar proveneau din medii diferite si nu erau compatibili.pacat.cristina cred ca s-ar potrivi cu laurentiu.pacat ca nu au facut un cuplu la inceput.ar fi ajuns departe.sunt amandoi deschisi si stiu sa se distreze.
airam
Incepator

Mesajde valiv » 16 Feb 2010, 11:49

npm4 scrie:

Super raspuns, bravo!daca cei din casa nu pot, macar noi sa incercam sa fim corecti, pt ca nu avem nimic de pierdut :clap:
valiv
NPM Fan

Mesajde valy27ro » 16 Feb 2010, 17:41

Toti sunt oameni ca si noi, asa ca putem fi toti in aceiasi situatie ,dar am putea invata toti cate ceva din aceasta emisiune fara sa mai fim rautaciosi,bafta la toti :smile: :smile:
valy27ro
Incepator

Mesajde stefania vornicu » 25 Feb 2010, 11:06

Dorel scrie:VLAD-n-are calitati innascute de lider,dar ar vrea sa fie ..caporal... :envy:

cred k sa crede prea frumos :-D
stefania vornicu
Incepator

Mesajde Stormmaker » 28 Feb 2010, 11:23

M-am gandit mult si asta e tot ce-am putut deduce
Valeria-bacteria.
Lacrima-cu cuc
Daniela-ihmista.
Paula-palux

Alina-Calina
Diana-Fofildia.
Cristina-CRisdolofina.
Brenda-Oliv.
Elena-psihisterica.
Vero-viera.
Simona-pupazisima.
Georgiana internauta cu cal cu lator.
Eliza-miss colti.
Alice-steaua fara nume
Liliana-nefardata
Lavinia-insarcinata

Vlad-castratul.
Vali-bali
Ion-campion.
Lucian-nesfarsitul.

Restul sunt in lucru.
Stormmaker
NPM Expert

Mesajde innuta » 28 Feb 2010, 11:27

November scrie:M-am gandit mult si asta e tot ce-am putut deduce
Valeria-bacteria.
Lacrima-cu cuc
Daniela-ihmista.
Paula-palux

Alina-Calina
Diana-Fofildia.
Cristina-CRisdolofina.
Brenda-Oliv.
Elena-psihisterica.
Vero-viera.
Simona-pupazisima.
Eliza-miss colti.
Alice-steaua fara nume
Liliana-nefardata
Lavinia-insarcinata

Vlad-castratul.
Vali-bali
Ion-campion.
Lucian-nesfarsitul.

Restul sunt in lucru.

Saru'mana,november!Aveam nevoie de legenda asta,mi s-a intamplat sa nu recunosc cateva personaje in rezumatul tau savuros. :lol:
innuta
NPM Expert

Mesajde adynoosh » 04 Mar 2010, 18:47

BRANDUSA :x -puternica,frumoasa si ambitioasa
VERONICA :tmi: -rea de gura si figuranta
diana :smile: -frumoasa si mincinoasa
alina :angel: -cuminte si desteapta
cristina ;-) -frumoasa,puternica si sincera
simona :puke: -plina de figuri
eliza 8) -sufera de vedetism
georgiana :D -mereu vesela :D :D :D :D :D :D :D
lacramioara :@ -ironica,betiva,rea de gura,pffff...si multe alte defecte...etc
doamna valeria :x
doamna daniela ;-) -cam rea de gura si suparacioasa
doamna paula :-x -tacuta
valentin 8) -cuminte dar si el cam tacut :-x
vlad :@ -ironic,prefacut....etc
lucian :oops: -timid si mincinos :tmi:
costi :mana: - =)) foarte comic
adynoosh
Incepator

Mesajde ...robredo » 04 Mar 2010, 18:53

adynoosh scrie:BRANDUSA :x -puternica,frumoasa si ambitioasa
VERONICA :tmi: -rea de gura si figuranta
diana :smile: -frumoasa si mincinoasa
alina :angel: -cuminte si desteapta
cristina ;-) -frumoasa,puternica si sincera
simona :puke: -plina de figuri
eliza 8) -sufera de vedetism
georgiana :D -mereu vesela :D :D :D :D :D :D :D
lacramioara :@ -ironica,betiva,rea de gura,pffff...si multe alte defecte...etc
doamna valeria :x
doamna daniela ;-) -cam rea de gura si suparacioasa
doamna paula :-x -tacuta
valentin 8) -cuminte dar si el cam tacut :-x
vlad :@ -ironic,prefacut....etc
lucian :oops: -timid si mincinos :tmi:
costi :mana: - =)) foarte comic

tu sigur te uiti mai putin decat mine la npm... :D

...robredo
NPM Hero

Mesajde adynoosh » 04 Mar 2010, 18:54

dc zici asta ce am scris naspa? :^)
adynoosh
Incepator

Mesajde ...robredo » 04 Mar 2010, 18:57

adynoosh scrie:dc zici asta ce am scris naspa? :^)

nu ma lua in seama...
eu nu prea vb serios pe aici... ;)

...robredo
NPM Hero

Mesajde adynoosh » 04 Mar 2010, 19:00

aha okay ;-) :P
adynoosh
Incepator

Mesajde ...robredo » 04 Mar 2010, 19:10

adynoosh scrie:aha okay ;-) :P

foloseste butonul citeaza... ;)
...robredo
NPM Hero

Mesajde adynoosh » 04 Mar 2010, 19:58

...robredo scrie:
adynoosh scrie:aha okay ;-) :P

foloseste butonul citeaza... ;)

dc e obligatoriu? :roll:
adynoosh
Incepator

Mesajde Stormmaker » 05 Mar 2010, 17:43

November scrie:M-am gandit mult si asta e tot ce-am putut deduce
Valeria-bacteria.
Lacrima-cu cuc
Daniela-ihmista.
Paula-palux

Alina-Calina
Diana-Fofildia.
Cristina-CRisdolofina.
Brenda-Oliv.
Elena-psihisterica.
Vero-viera.
Simona-pupazisima.
Eliza-miss colti.
Alice-steaua fara nume
Liliana-nefardata
Lavinia-insarcinata

Vlad-castratul.
Vali-bali
Ion-campion.
Lucian-nesfarsitul.

Restul sunt in lucru.

edit

daniela-tiganela.
mihaela-laudarela.
brindusa-zbrenda sau oliv.
costi voce sparta.
vlad-tarful.
Stormmaker
NPM Expert

Mesajde dubbana » 05 Mar 2010, 21:08

CRISTINA-PURCELUSA-o fata usor influentabila,vulgara,profitoare :par: trecuta prin patul mai multor baieti la fel k si prietena ei BRANDUSA- :inlove: de toti baietii pe care ia cunoscut o fata calculata are aspiratii mari in viata(unu cu bani si zile putine)tari straine si cluburi de fitzze
DIANA-draguta o fata linistita un pic fitzzoasa da cu mult bun simt
VERONICA- :devil: frumoasa,un caracter puternic ii lace sa se afirme in orice situatie indiferent dak e bine sau rau pt ea
ALINA-frumusica noroc cu ochii k-i are frumosi k ar fi putin km stearsa
SIMONA-SPRANCENATA cam vulgara fizic(de vb nu prea am auzit-o vb)
GEORGIANA-nu prea are ce cauta acolo
LACRAMIOARA-sexxy mama,ii place distractia isi traieste viata din plin in difedrent de situatie,o femeie de adimirat k nu renunta usor la ce isi doreste
VALERIA-prea calma o femeie kre a trecut prin multe
PALUA-face pe femeia sentimentala
VALI-un baiat cu bun simt, linistit isi vede de treaba lui
VLAD-ATOTSTIUTORU-ii place sa aibe dreptate in orice situatie,cam dupa fusta lu mami
LUCIAN-BUZATU-nu prea stie sa lege cuvintele intre ele ar trebui sa se exprime mai bn
COSTI-linistit
dubbana
Incepator

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concurenti Nora Pentru Mama 4