NIC scrie:banuiesc ca ai vrut sa spui Brindusa-Mihai npm4 sinu 3 mi-ai pus atentia la incercare,ok mersi
e 3 nu 4.
ai sa te convingi
NIC scrie:banuiesc ca ai vrut sa spui Brindusa-Mihai npm4 sinu 3 mi-ai pus atentia la incercare,ok mersi

NIC scrie:esti atent? robredo scrie ca Lacramioara de laNPM 1 se casatoreste
antonyka scrie:D-na Lacramioara este o luptatoare.Tine cu adevarul si dreptatea.
Veronica spune lucrurilor pe nume ceea ce ii deranjeaza pe ceilalti si asta o face sa para ca este contra tuturor.Eu o admir pentru acest lucru si o sustin.
Vlad e un dulcic si daca as putea sa intru in casa, l-as fura.![]()
Diana si Vali sunt cel mai frumos cuplu din toate editiile nora pentru mama.Se vede cu ochiul liber ca se iubesc si cred ca vor castiga marele premiu si, desigur, se vor casatori.Le urez mult succes..![]()
Brenda si Cristina imi displac deoarece ele au mereu de comentat de fiecare data si cauta cearta din orice; in special Brenda. Ma intreb oare ce cauta la acest concurs daca nu vor sa formeze un cuplu in casa??????????![]()
Alina cred ca este prefacuta si nu stie ce vrea. Zice ca are sentimente pentru Vlad, dar in acelasi timp nu o itereseaza ce face acesta..... Cand iubesti pe cinava, faci tot posibilul sa il tii langa tine.![]()
Pe alexa nu o cunosc prea bine caci de abia a intrat in casa, dar pare o persona buna si cred ca ii place Vlad....![]()
Ceilalti baieti :Lucian si Costi sunt cam timizi si ii simpatizez deoarece pana acum au evitat orice fel de conflicte. Au stat si stau in continuare in banca lor.........![]()
Iar celelalte mame sunt cumsecade si isi vad de treaba dumnealor...............

npm4 scrie:antonyka scrie:D-na Lacramioara este o luptatoare.Tine cu adevarul si dreptatea.
Veronica spune lucrurilor pe nume ceea ce ii deranjeaza pe ceilalti si asta o face sa para ca este contra tuturor.Eu o admir pentru acest lucru si o sustin.
Diana si Vali sunt cel mai frumos cuplu din toate editiile nora pentru mama.Se vede cu ochiul liber ca se iubesc si cred ca vor castiga marele premiu si, desigur, se vor casatori.Le urez mult succes..![]()
Brenda si Cristina imi displac deoarece ele au mereu de comentat de fiecare data si cauta cearta din orice; in special Brenda. Ma intreb oare ce cauta la acest concurs daca nu vor sa formeze un cuplu in casa??????????![]()
Alina cred ca este prefacuta si nu stie ce vrea. Zice ca are sentimente pentru Vlad, dar in acelasi timp nu o itereseaza ce face acesta..... Cand iubesti pe cinava, faci tot posibilul sa il tii langa tine.![]()
Pe alexa nu o cunosc prea bine caci de abia a intrat in casa, dar pare o persona buna si cred ca ii place Vlad....![]()
Ceilalti baieti :Lucian si Costi sunt cam timizi si ii simpatizez deoarece pana acum au evitat orice fel de conflicte. Au stat si stau in continuare in banca lor.........![]()
Daca Brenda si Cristina isi spun parerea ... comenteaza, cauta cearta si deci ... gresesc. Daca Veronica isi spune parerea... e de apreciat pentru ca... "spune lucrurilor pe nume".
Brenda si Cristina nu au ce cauta in concurs pentru ca nu vor sa formeze un cuplu in casa. Veronica nu vrea sa formeze un cuplu in casa (ea a declarat asta), a intrat in casa NPM avand un iubit afara, dar ea... are ce cauta in casa.
Fara suparare. Nu am nimic cu preferintele tale dar nu m-am putut abtine sa nu remarc diferentele de interpretare.
![]()

npm4 scrie:antonyka scrie:D-na Lacramioara este o luptatoare.Tine cu adevarul si dreptatea.
Daca Brenda si Cristina isi spun parerea ... comenteaza, cauta cearta si deci ... gresesc. Daca Veronica isi spune parerea... e de apreciat pentru ca... "spune lucrurilor pe nume".
Brenda si Cristina nu au ce cauta in concurs pentru ca nu vor sa formeze un cuplu in casa. Veronica nu vrea sa formeze un cuplu in casa (ea a declarat asta), a intrat in casa NPM avand un iubit afara, dar ea... are ce cauta in casa.
Fara suparare. Nu am nimic cu preferintele tale dar nu m-am putut abtine sa nu remarc diferentele de interpretare.
![]()
Dorel scrie:VLAD-n-are calitati innascute de lider,dar ar vrea sa fie ..caporal...
November scrie:M-am gandit mult si asta e tot ce-am putut deduce
Valeria-bacteria.
Lacrima-cu cuc
Daniela-ihmista.
Paula-palux
Alina-Calina
Diana-Fofildia.
Cristina-CRisdolofina.
Brenda-Oliv.
Elena-psihisterica.
Vero-viera.
Simona-pupazisima.
Georgiana internauta cu cal cu lator.
Eliza-miss colti.
Alice-steaua fara nume
Liliana-nefardata
Lavinia-insarcinata
Vlad-castratul.
Vali-bali
Ion-campion.
Lucian-nesfarsitul.
Restul sunt in lucru.
-puternica,frumoasa si ambitioasa
-mereu vesela
-timid si mincinos
-
foarte comicadynoosh scrie:BRANDUSA-puternica,frumoasa si ambitioasa
VERONICA-rea de gura si figuranta
diana-frumoasa si mincinoasa
alina-cuminte si desteapta
cristina-frumoasa,puternica si sincera
simona-plina de figuri
eliza-sufera de vedetism
georgiana-mereu vesela
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lacramioara-ironica,betiva,rea de gura,pffff...si multe alte defecte...etc
doamna valeria![]()
doamna daniela-cam rea de gura si suparacioasa
doamna paula-tacuta
valentin-cuminte dar si el cam tacut
![]()
vlad-ironic,prefacut....etc
lucian-timid si mincinos
![]()
costi-
foarte comic
adynoosh scrie:dc zici asta ce am scris naspa?

adynoosh scrie:aha okay![]()
...robredo scrie:adynoosh scrie:aha okay![]()
foloseste butonul citeaza...![]()

November scrie:M-am gandit mult si asta e tot ce-am putut deduce
Valeria-bacteria.
Lacrima-cu cuc
Daniela-ihmista.
Paula-palux
Alina-Calina
Diana-Fofildia.
Cristina-CRisdolofina.
Brenda-Oliv.
Elena-psihisterica.
Vero-viera.
Simona-pupazisima.
Georgiana internauta cu cal cu lator.
Eliza-miss colti.
Alice-steaua fara nume
Liliana-nefardata
Lavinia-insarcinata
Vlad-castratul.
Vali-bali
Ion-campion.
Lucian-nesfarsitul.
Restul sunt in lucru.
trecuta prin patul mai multor baieti la fel k si prietena ei BRANDUSA- Horoscop zilnic
Înapoi la Concurenti Nora Pentru Mama 4
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori