Calculul anilor importanti, din viata noastra...

Crezi in horoscop ? Au astrele intotdeauna dreptate ? Pune intrebari si afla raspunsuri aici.
Reguli forum
Atentie la aceste reguli altfel riscati Avertizare/Ban :

1. Nu folositi limbaj vulgar - Avertizare/Ban Permanent
2. Nu deschideti un alt topicuri daca exista deja unul cu acelasi subiect. - Avertizare/Ban 1-14 Zile
3. Nu faceti reclama altor site-uri - Ban Permanent
4. Nu jigniti alti useri - Avertizare/Ban Permanent
-----------------------------------------------

Re: Calculul anilor importanti, din viata noastra...

Mesajde Anka* » 28 Oct 2009, 18:55

scorpya28 scrie:fata dar stii k nu e rea ideea?Nimic nu e mai imbietor decat mirosul de paine calda...sa fie si ger afara ..te trage mirosul sa cumperi,mai ales de-aia cu masline....pfff...imi deschid brutarie gata

Livrez la domicilu' numai in judetele limitrofe...ca dupa aia nu-mi mai plateste omu' ca se raceste marfa...Sau imi iau elicopter sa ajung mai repede :lol:
Imagine
Anka*
Moderator

Locaţie: ich und ich, aber mit dir...

Mesajde desan » 28 Oct 2009, 19:41

Anka* scrie:
nun scrie:
Anka* scrie:Hai, ca-i de bine, scorpiutzao.Ai scapat. :lol: Vezi ca Anul 4 - e la 95de ani :!:

S-a adeverit...si se apropie 44 la mine. :gene: :gene: :gene:

mai faci 10 paini pana atunci....... :lol:

Poate zeci de paini...ca daca ma enervez imi deschid brutarie cu livrare la domiciliul clientului. :))

mai bine bordel...renteaza si nu intra in criza... :lol:
desan
NPM Expert

Mesajde Anka* » 28 Oct 2009, 19:42

desan scrie:mai bine bordel...renteaza si nu intra in criza... :lol:

:)) :)) :)) :)) De-ai sti ce e pe DN1 prin tufisurile de pe malu' Prahovei, te crucesti. Daca le pun la fete o rulota...m-am scos. :lol:
Imagine
Anka*
Moderator

Mesajde desan » 28 Oct 2009, 19:45

Anka* scrie:

:)) :)) :)) :)) De-ai sti ce e pe DN1 prin tufisurile de pe malu' Prahovei, te crucesti. Daca le pun la fete o rulota...m-am scos. :lol:

captusita cu blanita sintetica si bideu !!! :evil: =))
desan
NPM Expert

Mesajde scorpya28 » 28 Oct 2009, 19:59

Anka* scrie:

Bagi si o promotie ceva ...macar asa pentru inceput tre sa dai ceva gratis la lume sa-ti faci reclama...la 3 numere primiti si o paine calda ca la mama acasa :D
Omul este mai putin el insusi cand vorbeste in propria persoana,..da-i o masca si va spune adevarul!
scorpya28
NPM Expert

Mesajde Anka* » 28 Oct 2009, 20:00

scorpya28 scrie:
Anka* scrie:

Bagi si o promotie ceva ...macar asa pentru inceput tre sa dai ceva gratis la lume sa-ti faci reclama...la 3 numere primiti si o paine calda ca la mama acasa :D

Merge, bani sa iasa pe praful asta...Ah, sunt aia cu mierea mai incolo, poate-i fac asociati... :)) :)) :))
Imagine
Anka*
Moderator

Mesajde Dorel » 29 Oct 2009, 05:36

Anka* scrie:
scorpya28 scrie:
Anka* scrie:

Merge, bani sa iasa pe praful asta...Ah, sunt aia cu mierea mai incolo, poate-i fac asociati... :)) :)) :))

BONURI DE ALIMENTE SE PRIMESC? DA' TICHETE DE VACANTA DE ALEA EMISE DE WOODREA? CA MA BAG CA PRIM CLIENT, SA FAC SAFTEAUA :lol: :lol: :lol:
inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapid!
Dorel
NPM Hero

Mesajde tweety » 29 Oct 2009, 09:30

eu pe aici nu mai trec ...........au inceput sa mi se zbarleasca penele :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tweety
NPM Expert

Mesajde edithP » 29 Oct 2009, 15:05

tweety scrie:eu pe aici nu mai trec ...........au inceput sa mi se zbarleasca penele :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

uite si tu de la un calcul ...unde au ajuns :lol:
Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca.Ci sa inveti sa dansezi in ploaie
edithP
NPM Hero

Locaţie: Hunedoara

Mesajde lyanne » 30 Oct 2009, 07:55

yo am scos numa' esentza : Ascendentul in Capricorn indica ambitie, seriozitate si responsabilitate. Persoana doreste sa se impuna in societate si sa i se recunoasca superioritatea.
Ii este teama sa nu fie dati la o parte de la locul ravnit. Persoana este melancolica, retrasa, taciturna, serioasa si pare coplesita de o uriasa responsabilitate.
Se autocenzureaza mereu fiind preocupata de respectarea traditiei si a conventiilor. Este o persoana timida, usor inhibata, dar cu un teribil complex de superioritate.
Are talent organizatoric, lucreaza meticulos si corect, reusind sa coordoneze un colectiv. Poate avea probleme cu sistemul osos, articulatiile si pielea. Este predispusa la reumatism.

no...radeti ! :lol: :lol:
Imagine

Eu nu sufar de nebunie…ma bucur de ea in fiecare minut.
lyanne
NPM Expert

Mesajde Qele Qele » 01 Noi 2009, 15:29

IOTE-MA SI PE MINE:

Ascendent in Scorpion

Fire rezervata (niciodata), tenace ( normal ), hotarata si secretoasa (deloc secretos), inclinata oarecum catre suspiciune( :D ), scepticism si sarcasm ( plus ironie cat cuprinde ). Au o minte agera ( da ma stiu) , sunt elocventi si rapizi in actiune, plini de energie ( cel mai activ ), optimisti.

Persoanele cu Ascendent in Scorpion au foarte multa prezenta de spirit. ( nu degeaba era sa cad de la balcon insa m-am tinut de calorifer sa nu cad =)) ) Au ceva al lor care ce se transmite celor din jur ( totzi imi copiaza scrisul si stilul vestimentar), cum ca nu sunt persoane cu care sa te poti juca foarte usor (fitzos si Narics in perosana). Felul lor de a fi cere respect si in unele cazuri inspira frica. Persoanele cu Ascendent in Scorpion pot fi linistite sau zgomotoase ( zgomotoase), dar par intotdeauna puternice si determinate (desigur).

Desi apreciaza luxul ( Prada, Armani, parfum Versace crystal noir), pot fi foarte frugali (ce mama masii e aia frugali) si strangatori (neh! Risipitor). Sunt detectivi innascuti ( am spionat ieri 4 colegi ), serifi, administratori, chimisti, chirurgi ( asta vreau sa fiu) si persoane contractante si sunt capabili sa atinga scopuri care necesita forta fizica sau spirit agresiv ( spirit agresic....vulgar.....dama drecu).

Aspect fizic

Statura medie sau putin peste, tendinta catre ingrasare sau macar catre forme pline ( :P e la moda formele pline ) , uneori fizionomia si constructia corpului sunt patratoase (:o niciodata); parul este des 9 (si cu fir foarte gros), inchis la culoare ( negru), carliontat sau ondulat ( L-as intinde cu placa daca ar fi cret), uneori ondulat artificial ( nevere ever); sprancene proeminente (ma pensez) si aptitudini perceptive (ce ma), nasul si profilul sunt acviline sau mediteraneene, tenul este intunecat ( sunt creol)

Deci v-am facut un portret fizic si moral :) ...........Este adevarat faza cu ascendentul...am inceput sa cred in Astrologie)
Pħäáłékääätz īńaań Maamoołðoouäää = (traducere) Plecat in Moldova
Qele Qele
NPM Expert

Locaţie: BH - BC

Mesajde eliza_zso » 02 Noi 2009, 19:28

eu nam anteles cum se calculaza cine se ofera sami calculeze si mie :gene:
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde Qele Qele » 04 Noi 2009, 10:56

eliza_zso scrie:eu nam anteles cum se calculaza cine se ofera sami calculeze si mie :gene:

Eu...zi doar :ora, minutul, anul si orasul in care te-ai nascut!
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde eliza_zso » 04 Noi 2009, 17:47

Qele Qele scrie:
eliza_zso scrie:eu nam anteles cum se calculaza cine se ofera sami calculeze si mie :gene:

esti sigur sau faci misto :gene:
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde Anka* » 04 Noi 2009, 22:33

eliza_zso scrie:
Qele Qele scrie:

Ai citit prima mea postare? Are dreptate Aditza..lasa aici data nasterii + localitatea si-ti calculez eu. :!:
Imagine
Anka*
Moderator

Mesajde kikilina » 05 Noi 2009, 03:16

Anka am incercat sa fac calculul si nu mi/a iesit :cry: :cry: :cry: :cry:
acum trebuie sa plec la copii dar promit :!: :!: sa revin cu detalii >:D< >:D< >:D<

apropo
mi-e tare, tare dor de tine :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Imagine Imagine
kikilina
NPM Hero

Locaţie: Bucuresti

Mesajde eliza_zso » 05 Noi 2009, 10:52

Anka* scrie:
eliza_zso scrie:
Qele Qele scrie:

Ai citit prima mea postare? Are dreptate Aditza..lasa aici data nasterii + localitatea si-ti calculez eu. :!:

ok ianuarie 23 1974 si localitate daca unde mam nascut e Targu mures multumesc frumos :*
eliza_zso
NPM Fan

Mesajde Qele Qele » 05 Noi 2009, 14:33

eliza_zso scrie:
Anka* scrie:
eliza_zso scrie:
Qele Qele scrie:

ok ianuarie 23 1974 si localitate daca unde mam nascut e Targu mures multumesc frumos :*

Ai uitat ora si minutul! :D
Qele Qele
NPM Expert

Mesajde nun » 05 Noi 2009, 22:03

Qele Qele scrie:IOTE-MA SI PE MINE:

Ascendent in Scorpion

Fire rezervata (niciodata), tenace ( normal ), hotarata si secretoasa (deloc secretos), inclinata oarecum catre suspiciune( :D ), scepticism si sarcasm ( plus ironie cat cuprinde ).

Mai Rotofei,da' modest mai esti tu,mai mami... :lol: ... >:D<
Ia zi,ca am uitat...ti-ai serbat majoratul?... :)
"Bucuria omului e omul.Intre ei se infiripa prietenia care umple cel mai intins desert al sufletului nostru." J.B.B. Uneori unii uita sa fie oameni...
nun
NPM Expert

Mesajde Qele Qele » 06 Noi 2009, 05:41

nun scrie:
Qele Qele scrie:IOTE-MA SI PE MINE:

Ascendent in Scorpion

Fire rezervata (niciodata), tenace ( normal ), hotarata si secretoasa (deloc secretos), inclinata oarecum catre suspiciune( :D ), scepticism si sarcasm ( plus ironie cat cuprinde ).

Mai Rotofei,da' modest mai esti tu,mai mami... :lol: ... >:D<
Ia zi,ca am uitat...ti-ai serbat majoratul?... :)

Mai am pana in aprilie! :cry: .dupa aia " merg la vot" :)) =)) =)) =)) =))
Qele Qele
NPM Expert

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Horoscop