Cătălin

Concurenti Nora Pentru Mama 3

Re: Cătălin

Mesajde tweety » 03 Iul 2009, 09:23

crosmanani scrie:
tweety scrie::lol: :lol: :lol: :lol: Catalin si Roxana in viitoarele nopti de amor Imagine

de ce faceti atata haz va credeti mai frumosi decat ei , eu una nu il vad urat pe Catalin are fizionamie frumoasa si privire calda de om bun.

vai iubita ,dar eu nu am facut referire la frumusetea lor .........o gluma e ...........o gluma :(
tweety
NPM Expert

Mesajde maryana yonela » 03 Iul 2009, 12:54

tweety scrie:
crosmanani scrie:
tweety scrie::lol: :lol: :lol: :lol: Catalin si Roxana in viitoarele nopti de amor Imagine

de ce faceti atata haz va credeti mai frumosi decat ei , eu una nu il vad urat pe Catalin are fizionamie frumoasa si privire calda de om bun.

vai iubita ,dar eu nu am facut referire la frumusetea lor .........o gluma e ...........o gluma :(

Gaseate draga mea o ferestra mai mare sa vada lumea mai bine despre ce este vorba :lol: :*
maryana yonela
NPM Fan

Mesajde Roxanna » 03 Iul 2009, 13:32

Cat esti de porc , eu nu te-as pupa nici din obligatie:))
Dar cat esti de copiiillll ,azi cand te auzeam cu fraze de genu "da ca ala taie acolo ca stie ca e bine, si astia dau unde trebuie si asta ma dispera pe mine ..totul e aliantza"=)))...O intrebare kklin...cat kanter ai jucat la viata ta?:)))
tie totul ti se pare cu 3 intelesuri si 7 invelisuri ..si maikata la fel....ca o sa vada ea dupa semnele distincte a lui Roxana daca e ea sau nu=))))
da increderea unde e "doamna"
Sunteti o familie tipica de TZARANIIIII FLAMANZI...da flamanzi rauuuu.......
Roxanna
Incepator

Mesajde the best darius » 03 Iul 2009, 13:58

sunt darius din tm bv catalin =D>... te potrivesti fffffffff bn cu roxana ;) deci nu ii baga pe alina si ionut inseama X(X(X(X X( esti cel mai super baiat;)
the best darius
Incepator

Mesajde ancka » 03 Iul 2009, 15:16

nu stiu de ce vrea sa strice tineretea lui roxana care este o fata superba si care isi arata inteligenta ori de cate ori are ocazia dar despre catalin nu am ce sa spun :puke: nu este pentru roxana
ancka
Incepator

Mesajde Qele Qele » 04 Iul 2009, 09:19

the best darius scrie:sunt darius din tm bv catalin =D>... te potrivesti fffffffff bn cu roxana ;) deci nu ii baga pe alina si ionut inseama X(X(X(X X( esti cel mai super baiat;)

:o .....Da sigur! Ma lasi!
Catalin Porc si Roxana fata mare - ce potrivire!
Pħäáłékääätz īńaań Maamoołðoouäää = (traducere) Plecat in Moldova
Qele Qele
NPM Expert

Locaţie: BH - BC

Mesajde Deea Andreea » 05 Iul 2009, 15:07

parca eu nu imi permit sa il cataloghez pe catalin drept porc, dar nici simpatic nu imi e...un lucru clar e ca ar trebui sa fie mai sigur pe el, sa nu se mai roseasca mereu ca doar e barbat si e matur frate...e om in toata firea, trebuie sa isi scoata singur camasa nu sa astepte sa vorbeasca doamna Lucica...
Deea Andreea
NPM Fan

Mesajde ...robredo » 05 Iul 2009, 17:39

the best darius scrie:sunt darius din tm bv catalin =D>... te potrivesti fffffffff bn cu roxana ;) deci nu ii baga pe alina si ionut inseama X(X(X(X X( esti cel mai super baiat;)

daca spuneai ca il adori....erai de belea.... :D
asha m-ai dezamagit....
:))

...never expect too much from me...then, you might not be let down...
...robredo
NPM Hero

Locaţie: in vest...

Mesajde HPe » 05 Iul 2009, 17:42

...robredo scrie:

daca spuneai ca il adori....erai de belea.... :D
asha m-ai dezamagit....
:))

=)) =)) =))
HPe
NPM Expert

Mesajde nicole30 » 06 Iul 2009, 08:01

ancka scrie:nu stiu de ce vrea sa strice tineretea lui roxana care este o fata superba si care isi arata inteligenta ori de cate ori are ocazia dar despre catalin nu am ce sa spun :puke: nu este pentru roxana

Si cine, ma rog, este pentru Roxana? Canapeaua?? :? :?
"Intrega problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu foarte siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli."
Bertrand Russell
nicole30
NPM Fan

Mesajde Qele Qele » 06 Iul 2009, 08:09

Deea Andreea scrie:parca eu nu imi permit sa il cataloghez pe catalin drept porc, dar nici simpatic nu imi e...un lucru clar e ca ar trebui sa fie mai sigur pe el, sa nu se mai roseasca mereu ca doar e barbat si e matur frate...e om in toata firea, trebuie sa isi scoata singur camasa nu sa astepte sa vorbeasca doamna Lucica...

pai vezi :rock: :rock:
Pħäáłékääätz īńaań Maamoołðoouäää = (traducere) Plecat in Moldova
Qele Qele
NPM Expert

Locaţie: BH - BC

Mesajde cireshica » 23 Aug 2009, 14:03

Cel mai super...... :mana:
cireshica
NPM Junior

Mesajde pamcia » 03 Mar 2010, 21:14

Cata, esti o persoana extraordinara!
pamcia
Incepator

Mesajde pamcia » 03 Mar 2010, 21:19

Mi-ar face foarte mare placere sa te cunosc mai bine, ce zici? :gene:
pamcia
Incepator

Mesajde Stormmaker » 03 Mar 2010, 23:19

pamcia scrie:Mi-ar face foarte mare placere sa te cunosc mai bine, ce zici? :gene:

ai intrebat-o pe coana mare mai intai?
Vreau sa merg intr-un oras in nord!Trebuie sa merg!Voi merge!
Stormmaker
NPM Expert

Locaţie: ....

Mesajde mateiioan » 04 Mar 2010, 09:46

pamcia scrie:Mi-ar face foarte mare placere sa te cunosc mai bine, ce zici? :gene:

:tmi: Lasa-l in pacea D-lui ca s-a pensionat!!! =)) =)) =)) =)) =)) =))
Prietenii vin si pleaca.Dusmanii se acumuleaza!
mateiioan
NPM Fan

Horoscop zilnic

Stiai ca acum poti afla horoscopul zilnic pentru orice zodie pe horoscop-2010.org ?
Intra si tu !

Anterior

Înapoi la Concurenti Nora Pentru Mama 3