edithP scrie:G.MARINA scrie:tort de fructe
pune si reteta daca tot ne-ai omorat cu poza
arata foarte frumos tortu
cred ca are si un gust placut
edithP scrie:G.MARINA scrie:tort de fructe
*larissa93* scrie:edithP scrie:G.MARINA scrie:tort de fructe
arata foarte frumos tortu
cred ca are si un gust placut
mayalia scrie:Va e pofta?
![]()
edithP scrie:nuca o pui pur si simplu ?????????....fara sa ungi hartia cu nimic ?
mayalia scrie:edithP scrie:nuca o pui pur si simplu ?????????....fara sa ungi hartia cu nimic ?
da draga,fara nimic,se lipeste fain de blat si se si prajeste,e super crede-ma

mayalia scrie:edithP scrie:nuca o pui pur si simplu ?????????....fara sa ungi hartia cu nimic ?
MARIdo scrie:mayalia scrie:edithP scrie:nuca o pui pur si simplu ?????????....fara sa ungi hartia cu nimic ?
eu nu te cred, na! trebuie sa-mi dovedesti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mayalia scrie:MARIdo scrie:mayalia scrie:edithP scrie:nuca o pui pur si simplu ?????????....fara sa ungi hartia cu nimic ?
eu nu te cred, na! trebuie sa-mi dovedesti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
acum?

edithP scrie:PRAJITURA CU RULOURI
Se fac 2 blaturi negre din 6 oua , 6 linguri apa , 6 linguri zahar , 6 linguri faina , 6 linguri cacao , praf de copt .(pentru tava mare )
Blat ptr.rulouri: 5 oua , 5 linguri zahar ,5 ling. faina , 5 ling. apa , praf de copt .Se fac 3 foi pe dosul tavii (neaparat cu hartie de copt) se unge cu gem de caise si se taie in trei fiecare foaie pe lungime si se ruleaza.
Crema :2 plicuri de crema de vanilie la rece dr. Otker
Se pune prima data un blat negru -crema -peste crema se aseaza rulourile pe lungime una langa alta (cele 9 rulouri)-apoi crema -blat negru -deasupra glazura ciocolata .
mayalia scrie:Petre Roman![]()
Blat:
5 oua,10 linguri zahar praf,3 linguri faina,2 linguri gris,3 linguri apa,1 praf de copt stins,5 linguri nuca macinata.Se amesteca cele 5 galbenusuri cu zaharul ptaf,grisul,apa,nuca macinata faina si praful de copt.La urma se adauga cele 5 albusuri batute spuma.Se coace,apoi se scoate din tava si se unge cu 200 grame zahar caramelizat anterior.
Crema:
3 galbenusuri + 3 vanilii + o jumatate de budinca de vanile +150 ml lapte+_150 grame zahar pe aburi
acestea se amesteca dupa racire cu 1 rama
Glazura.3 albusuri batute spuma cu 200 grame zahar pe abur.
deasupra ciocolata rasa
aranjare.blat ,caramel,crema,albus cu zahar,ciocolata rasa
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori