kikilina scrie:
si ninge, si ninge![]()
![]()
![]()
m-am saturat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neata
nu mai plange
ca trimit primavara si la voi

kikilina scrie:
si ninge, si ninge![]()
![]()
![]()
m-am saturat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ionuca scrie:kikilina scrie:
si ninge, si ninge![]()
![]()
![]()
m-am saturat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neata
nu mai plange
ca trimit primavara si la voi
![]()
![]()
![]()
![]()
dino _32 scrie:BUna dimineatza !![]()
![]()
![]()

edithP scrie:neatza![]()
![]()
![]()
victor scrie:`neatzaaaaaa.......eu nu stiu cum se face ca aceasta d-na Lucica este folosita drept justitziar(ca si cum ar fi cea mai corecta,desteapta...) de K_D pe cand aceasta ,, d-na" in editzia NPM3 a mintit non stop si a bagat intrigi care in timp s-au dovedit a fi rautatzi
de expl. cu : Andreea _stefan, cu Alina, sa nu zic cu cea care Catalin a incercat sa faca cuplu :ca este c.u.r.va tot felul cand a fost la turci
victor scrie:`neatzaaaaaa.......eu nu stiu cum se face ca aceasta d-na Lucica este folosita drept justitziar(ca si cum ar fi cea mai corecta,desteapta...) de K_D pe cand aceasta ,, d-na" in editzia NPM3 a mintit non stop si a bagat intrigi care in timp s-au dovedit a fi rautatzi
de expl. cu : Andreea _stefan, cu Alina, sa nu zic cu cea care Catalin a incercat sa faca cuplu :ca este c.u.r.va tot felul cand a fost la turci

Dorel scrie:victor scrie:`neatzaaaaaa.......eu nu stiu cum se face ca aceasta d-na Lucica este folosita drept justitziar(ca si cum ar fi cea mai corecta,desteapta...) de K_D pe cand aceasta ,, d-na" in editzia NPM3 a mintit non stop si a bagat intrigi care in timp s-au dovedit a fi rautatzi
de expl. cu : Andreea _stefan, cu Alina, sa nu zic cu cea care Catalin a incercat sa faca cuplu :ca este c.u.r.va tot felul cand a fost la turci![]()
![]()
victor scrie:Dorel scrie:victor scrie:`neatzaaaaaa.......eu nu stiu cum se face ca aceasta d-na Lucica este folosita drept justitziar(ca si cum ar fi cea mai corecta,desteapta...) de K_D pe cand aceasta ,, d-na" in editzia NPM3 a mintit non stop si a bagat intrigi care in timp s-au dovedit a fi rautatzi
de expl. cu : Andreea _stefan, cu Alina, sa nu zic cu cea care Catalin a incercat sa faca cuplu :ca este c.u.r.va tot felul cand a fost la turci![]()
![]()
![]()
sarumana eu cred ca sunt disperati si vor in stil mafiot sa inlature cuplu Diana_ValiedithP scrie:
neatza![]()
![]()
![]()
au mizat Kanalistii pe Lucica ....trebuia resuscitata emisiunea ca era![]()
![]()
![]()
![]()
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori