pitikutz scrie:Cu siguranta sunt multi forumisti care practica acest joc,asa ca va rog,cine a urmarit vineri seara stirile de la ora 19,00 pe Antena 1,sa-mi spuna si mie unde se ascunde premiul de 100 000 lei.
Multumesc![]()
![]()
edithP scrie:pitikutz scrie:Cu siguranta sunt multi forumisti care practica acest joc,asa ca va rog,cine a urmarit vineri seara stirile de la ora 19,00 pe Antena 1,sa-mi spuna si mie unde se ascunde premiul de 100 000 lei.
Multumesc![]()
![]()
si eu sunt donatoare....de la inceput joc
pitikutz scrie:edithP scrie:pitikutz scrie:Cu siguranta sunt multi forumisti care practica acest joc,asa ca va rog,cine a urmarit vineri seara stirile de la ora 19,00 pe Antena 1,sa-mi spuna si mie unde se ascunde premiul de 100 000 lei.
Multumesc![]()
![]()
si eu sunt donatoare....de la inceput joc
eu abia am inceput,am mai cotizat si la editia cealalta,dar in zadar
mirela_szekely scrie:si eu am luat la inceput cate un bilet dar nu am castigat nimic si nu cred ca as avea acel noroc !niciodata nu am castigat la jocuri de noroc!

nina_galati scrie:Buna.Si eu imi incerc norocul.Cine stie poate cade norocul in capul meu?![]()
![]()
![]()
La editia cealalta am castigat o linie si fiul meu o moneda liberty.![]()
Poate se va repeta figura cine stie?
![]()
![]()
mirela_szekely scrie:am bilete am luat !![]()
pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:am bilete am luat !![]()
si din cele galbene?????
Alea costa 10 lei.
scorpya28 scrie:Poate nu faceti o cinste cand o sa castigati...experienta...

DorA scrie:cinste cu 200 gr. de experienta?
DorA scrie:pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:am bilete am luat !![]()
si din cele galbene?????
Alea costa 10 lei.
bingo? impozit pe pr....speranta?![]()
mirela_szekely scrie:DorA scrie:pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:am bilete am luat !![]()
si din cele galbene?????
Alea costa 10 lei.
nu albastre
DorA scrie:mirela_szekely scrie:DorA scrie:pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:am bilete am luat !![]()
si din cele galbene?????
Alea costa 10 lei.
nu albastre
bilete sau...sperante![]()
![]()
mirela_szekely scrie:DorA scrie:mirela_szekely scrie:DorA scrie:pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:am bilete am luat !![]()
si din cele galbene?????
Alea costa 10 lei.
nu albastre
bilete sau...sperante![]()
![]()
si ua si alta maine seara precis castig la telefoane o sa auzi mirela din baia mare sa fi sigur frate ca sunt eu vreau sa castig si eu ce naiba sunt hotarata!
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori