mirela_szekely scrie:poate da norocul peste noi!in seara asta :
nanutavoastra scrie:mirela_szekely scrie:poate da norocul peste noi!in seara asta :
a fost una mirela,sper sa fi castigat tu.![]()
![]()
la

mirela_szekely scrie:doamna de la telefon din baia mare e din cartier de la mine azi am aflat nu o cunosc personal da se vorbea la piata de dimineata de ea ca e foarte bogata!
pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:doamna de la telefon din baia mare e din cartier de la mine azi am aflat nu o cunosc personal da se vorbea la piata de dimineata de ea ca e foarte bogata!
n-am urmarit,cat a castigat?
mirela_szekely scrie:pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:doamna de la telefon din baia mare e din cartier de la mine azi am aflat nu o cunosc personal da se vorbea la piata de dimineata de ea ca e foarte bogata!
a castigat 140 dar sa dublat ca avuse top!
pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:doamna de la telefon din baia mare e din cartier de la mine azi am aflat nu o cunosc personal da se vorbea la piata de dimineata de ea ca e foarte bogata!
a castigat 140 dar sa dublat ca avuse top!
am vazut pe net, o cheama Covaci Sofia - 280 000 lei

nanutavoastra scrie:bafta,pe duminica,la toti.![]()
nanutavoastra scrie:bafta,pe duminica,la toti.![]()
si tie!pitikutz scrie:vad ca astia nu mai spun unde ascund unul dintre marile premii
mirela_szekely scrie:pitikutz scrie:vad ca astia nu mai spun unde ascund unul dintre marile premii
cred ca la ruleta nr.10![]()
dar nui stres pitikutz numai sa ne loveasca norocul ca stim noi ce nr sau fructa sa cerem oricat ar fi bine venit!
pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:pitikutz scrie:vad ca astia nu mai spun unde ascund unul dintre marile premii
dar nui stres pitikutz numai sa ne loveasca norocul ca stim noi ce nr sau fructa sa cerem oricat ar fi bine venit!
cu un bilet?????????????
n-am eu norocul asta![]()
![]()
![]()
pitikutz scrie:mirela_szekely scrie:pitikutz scrie:vad ca astia nu mai spun unde ascund unul dintre marile premii
cu un bilet?????????????
n-am eu norocul asta![]()
![]()
![]()
si bafta .mirela_szekely scrie:doamna de la telefon din baia mare e din cartier de la mine azi am aflat nu o cunosc personal da se vorbea la piata de dimineata de ea ca e foarte bogata!
mirela_szekely scrie:am cumparat bilete douadesi am zis ca nu mai joc !
maine sper sa auzim de bine!
Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori