, dar, pe cuvantul meu daca ma pot abtine...luati de priviti

Spor la comentat
, dar, pe cuvantul meu daca ma pot abtine...luati de priviti

)))))))))))))))))))))))
E noua imagine a produsului Mister Muscolo?…ca fatza de instalator oricum are…
Am sa-i dau si o dedicatie pe Taraf TV

anaise scrie:Stiu ca "a inceput Nora pentru mama 4", dar, pe cuvantul meu daca ma pot abtine...luati de priviti
![]()
![]()
![]()
![]()
Spor la comentat![]()
![]()
![]()
![]()

anaise scrie:Stiu ca "a inceput Nora pentru mama 4", dar, pe cuvantul meu daca ma pot abtine...luati de priviti
![]()
![]()
![]()
![]()
Spor la comentat![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt super tari, se vede ca au investit banii castigati la finala NPM kikilina scrie:anaise scrie:
Spor la comentat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o intrebare![]()
UNDE ESTE MIREASA![]()
![]()

kikilina scrie:trebuie sa recunoastem ca pozele sunt super![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tare mi/as dori sa o vad si pe miresica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

edithP scrie:kikilina scrie:trebuie sa recunoastem ca pozele sunt super![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tare mi/as dori sa o vad si pe miresica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daaaaaaaaaaaaa sunt super![]()
nu s-a schimbat deloc

Anka* scrie::))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)))))))))))))))))))))))
Am stat si am analizat acest caz, sa-i zicem, cu putin mai multa atentie , din cauza frumoasei lui varste pe care o are, aproape 26 de ani.Are un trup de gogosar umplut cu varza....
![]()
M-a inebunit si in acelasi timp ma orbeste frumusetea pe care o radiaza…E noua imagine a produsului Mister Muscolo?…ca fatza de instalator oricum are…
![]()
Si ma asteptam la Valoarea ta, valoarea ta/Nu o are nimenea….sa aibe altceva sau nimic la gat, in loc de sfoara aia.Am sa-i dau si o dedicatie pe Taraf TV
![]()
Ha? Acum vad mai bine dotarea....Dudu Steel si-a facut operatie de marire si acum o are cat autostrada Transilvania, desi astia pun un centimetru pe an la ea.![]()
-Cred ca si tu ai nevoie de o marire, da’sa nu uiti, Zeule, sa nu uiti: nu mai mare de douăşdoi![]()
-Ah, si Ionete mama, poti sa ai toti banii din lume, nu uita… creier de vanzare nu o sa gasesti niciodata. Decat de porc![]()
PS: Am ras de ma dor falcile.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tu ai ras? 

anaise scrie:De pe hi5-ul lui Ionut le-am luat, astea mi s-au parut cele mai reprezentative..oricum depaseste suta de kg, la varsta lui nu-i bine deloc...dar ce mandru e el de burtoiu' lui
![]()
![]()
![]()
Are mai multe poze, si cu Alina...

kikilina scrie:anaise scrie:De pe hi5-ul lui Ionut le-am luat, astea mi s-au parut cele mai reprezentative..oricum depaseste suta de kg, la varsta lui nu-i bine deloc...dar ce mandru e el de burtoiu' lui
![]()
![]()
![]()
Are mai multe poze, si cu Alina...
da si la fata adresa lor
plssssssssssssssssssssss![]()
![]()

…bai, italianule, frumosule, oachesule, sprancenatule hai sa-ti ghicesc in ghioc…Cica o sa cresti maaaaaaaaare , adica inca vreo juma de metru ca sa nu mai pari un butoi de varza…

Horoscop zilnic
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori